Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Ja to vise ne radim jer je to greh!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to vise ne radim jer je to greh!
Moje ime počinje sa sasvim drugim slovom!Božidare, preterano sereš![]()
Moje ime počinje sa sasvim drugim slovom!

To je replika iz filma
I masturbacija je zdrava, nemoj posle da se žališ kad te strefi hormonalni šok![]()

To je replika iz filma
I masturbacija je zdrava, nemoj posle da se žališ kad te strefi hormonalni šok![]()
Mogu i dvejos kako je zdrava. pogotovo ako ti pomogne drugarica![]()

Hrišćanine, šta se ti javljaš, ovo je tema pod nazivom "Devojke,masturbacija?" Osim ako....![]()
Ja napisao na pocetku da je to greh, i nastavio diskusiju, a realno ovde su samo muskarci!

Ti si gej na kubni xDDDDDD

Hrišćanine, ne znam šta da mislim, za to se ide u pakao
Diferente, pa dooobro, neki tako vole![]()

Pa ne znam ni ja posto ja nisam gej, a sta ta bijela vjestica hoce ne znam
Aham, obožavam monaške odore, daj nemoj da si šaban...
Nemoj ti meni da trućkaš o religiji, još reci da je greh voditi ljubav i slobodno se udavi u bunaru svete vode -.-

Seks pre braka je greh, a ne seks u braku!
Nisam monah! niti cu da budem.
Zašto je seks pre braka greh i zašto nećeš da budeš monah? Brate, ja sam oduvek gledao na to kao na kul stvar, jer kad si monah, ne sme ti niko ništa itd.
Seks pre braka je greh, a ne seks u braku!
Nisam monah! niti cu da budem.

U braku nije greh, kad se vole onda ce da se i uzmu, al nek cekaju sa tim, da si citala BIbliju znala bi!Znam da nisi, podsvesno izbacuješ svoje prave misli hehe...
Jadno, čekaj, ako se dvoje vole i žele da se spoje u jedno, pomoću svojih tela da spoje svoje duše, jer opet materijalna smo bića, da vode ljubav to je greh?!!!!!!!
Ti imaš neki ozbiljan poremećaj![]()