HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
Ne bih skrecao temu, ali me bas zanima zbog cega ne masturbiras ili vodis ljubav sa devojkom?
To je objasnjavao u 100000 postova. Lik je vernik i njegova vera kaze da je seks i sve sto ima veze s njum
GREH

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih skrecao temu, ali me bas zanima zbog cega ne masturbiras ili vodis ljubav sa devojkom?

Neka hvalaKlikni,nece ti ***** otpastiVecina forumasa to gleda svaki dan
![]()
Had ti je odgovorio i znas sta jos da dodam samo nije to samo moja vera nego Hriscanski uopsteno.Ne bih skrecao temu, ali me bas zanima zbog cega ne masturbiras ili vodis ljubav sa devojkom?
Upravo to!Zato sto je to svesno cinjene greha.
zato sto je glup
ili je kastriran,pa nema svrhe

haha nije hriscanski
pa zaebi to njesra
oni samo kontrolisu natalitet tim srranjem,da nema ebanja ne bi bilo nas
sad,dal ces to da radis sa 18 ili 80 koga bole tuki
(ovo za darkside sam se salio naravno)Ako ona potvrdi, ako ja potvrdim, kakav tu greh moze biti? Neces covece ostati nevin do braka ili ceo zivot, to je sramota![]()
(ovo za darkside sam se salio naravno)
Nije sramota ostacu!
greh je imati seks pre braka, prolivas seme bzv...

to isto ne stoji nego se uvek obnavljahaha Hriscanin je kao i svi verski fanatici,ogranicenih razmisljanja.
Mislim,rasipanje semena,watafak?
sta ti mislis da ti se trenutna sperma šteka u kiti za prolivanje u nečiju vadzajnu za nekih 20 godina?
Bem ti lebac
ali opet a sad odo na hebachinu![]()
samo da golubovi ne polete, i cuvaj se sumice 
Koji ste vi ludaci...
Kad bi samo znali da je za muškarca najzdravije da svaki dan jedanput svrši tj ejakulira. A može i 2x, ne škodi... xD
Moz da budeKoji ste vi ludaci...
Kad bi samo znali da je za muškarca najzdravije da svaki dan jedanput svrši tj ejakulira. A može i 2x, ne škodi... xD

svi znamo koja radnja se obavlja tokom tusiranja, a da nije samo tusiranje![]()
Ja to ne radim...

A zamisli da ti je ona riba i da ste ona i ti sami mesec dana u onakvom stanu (od 200 kvadrata i 200 000 evra) vrhunska hrana,sav luksuz ,a da joj mozes raditi sta hoces.......ijaoj ne nju, ne samo nju.. video sam na nekoj drugoj temi, zaljubio se![]()