DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

zavidna sto ste opljackali celu Srbiju da bi lepo ziveli? Heh, pa kao sto ima ekstra dobrih ljudi iz BG tako tamo ima i najvece nekulture. Pazi primer, pre 3 godine ishao sam kod drugara na proslavu NG, u busu su bili vojnici koji su sluzili vojsku u ShA a rodom iz BG. Likovi (njih 3ica) su ladno dok je autobus ulazio u BG skinuli gace i poceli da pishaju na zadnjim vratima u sred busa. I na to da budem zavidan? Hehe pa sto se kaze "cemu se pametan stidi lud se ponosi..." Takav primitivizam neces videti nigde po provinciji.

Hahahaha - fini neki momci :p
Ma mene to nishta ne cudi...pre bi me cudilo neko lepo ponashanje... Nagledala sam se svega i svacega po ovoj "metropoli" u kojoj sam rodjena i zovom...tako da me nishta vishe ne moze iznenaditi. I eto opet zashto moje srce kuca za NS-om...a i Shabajom...moram priznati ;)

Malo ste se udaljili od teme... Osim toga nije da te neko tera da dodjes u BG, ili bilo gde. Naravno da niti mogu niti treba svi da zive i rade samo po velikim gradovima. Definitivno nam je potrebna decentralizacija....ovo ne vodi nicemu. Bilo kako oko ovakvih stvari je glupo i raspravljati a ovo i nije ta tema.....

Malo ste se udaljili od teme... Osim toga nije da te neko tera da dodjes u BG, ili bilo gde. Naravno da niti mogu niti treba svi da zive i rade samo po velikim gradovima. Definitivno nam je potrebna decentralizacija....ovo ne vodi nicemu. Bilo kako oko ovakvih stvari je glupo i raspravljati a ovo i nije ta tema.....

Duboko i iskreno se izvinjivam shto smo skrenuli sa teme...:p Ali zar to nije najnormalnija stvar u komunikaciji? Da se skace sa teme na temu?

pa zar nisi rekla da si rodjena parizanka...ala ti lagis :) :)

Pod 1. Ja sam lepo napisala da je u pitanju "metropola"
Pod 2. Samo sam samu sebe ispravila jer sam napisala gde "zovom" a ne gde "zivim"
Pod 3. Jesam rodjena parizanka
Pod 4. Ne "lagim" nikada
Zar Pariz nije metropola?????
Eto toliko od rodjene parizanke koja nikada ne laze a zaista zivi u metropoli koja je prava "dzungla", i koja se izvinjava shto nekada koristi pogreshnu rec ili greshi u pisanju (imajte razuma - dobro i ovoliko znam od nasheg jezika ;) )

Pod 1. Ja sam lepo napisala da je u pitanju "metropola"
Pod 2. Samo sam samu sebe ispravila jer sam napisala gde "zovom" a ne gde "zivim"
Pod 3. Jesam rodjena parizanka
Pod 4. Ne "lagim" nikada
Zar Pariz nije metropola?????
Eto toliko od rodjene parizanke koja nikada ne laze a zaista zivi u metropoli koja je prava "dzungla", i koja se izvinjava shto nekada koristi pogreshnu rec ili greshi u pisanju (imajte razuma - dobro i ovoliko znam od nasheg jezika ;) )

...a gde je tu duh metropole, pa da malo prihvatis salu na svoj racun?? :)

Po meni, dacu samo svoje skromno misljenje,...:roll:
TEMA JE BUDALASTINA! :-)
Izem vam prepucavanje, sovinizam i feminizam i mrznju i sve... :!:
Uvek se pokaze ko je za koga i ko je normalan i bez , da se suptino izrazim, resetanja te teme... U stvari, zna se u ovom gradu sve... i svi se znaju...
:)

Aj me popljujte redom...
Btw, ja sam ZENSK OSOBA. Mozda bude inspirativno da me jos gore ocrnite...
Obozavam ljude koji me pljuju...
(Milice, tebe sigurno znam..)

Pazi, mi ne "pljujemo" vec komentarishemo...isto kao i ti. Tebi su teme glupe, nama su tvoji komentari nepotrebni. Tacno je da ovde moze svako svashta da napishe (skoro pa tako) ali to nije razlog da se "miniraju" teme. To da li si zensko ili mushko po meni ne menja ama bash nishta - tretiram isto svako bice u obliku "coveka" (ili "zene") :p Znaci, ja te licno nazalost necu zadovoljiti - nema pljuvanja!!!! Pa ja sam fina i kulturna dama ... a dame ne pljuju (da ja ipak to kazem, mozda pojedini/pojedine nisu upucini/upucene). S'toga...mozesh sebe hraniti niskim udarcima ili cime vec zelish...ali bez mene... Ne spushtam se na tako neshto !!!! Laku noc!

Back