DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

biziklista:
Citajuci ovo o zgodnim devojkama iz sabca, samo jedno mogu da kazem te zgodne devojcice pre interneta bile su puno zgodnije i trebalo je malo vise truda a bi se jedna osvojila, sto danas nije potrebno.Eto sta donese moderni svet(necu da kazem R...)ali sta je tu je moramo se i sa tim zadovoljiti nigde nije bolje pa zasto bi bilo bolje u sabcu ili srbiji. Moderni svet je takav ova danasnja generacija u eelom svetu je takva samo droga,nerad,i opijanje do bezsvesti, ako neko drugacije misli nego ja moio bih da mi odgovori ali unapred molim bez uvrede jer i ja sam se uzdrzavao da nebih nikoga uvredio samo sam pisao ocinjenicam dovidjena.

Kaze se saPcu...

...ipak shvatih jednog jutra u praskozorje po povratku iz provoda....zalud ogovaranje devojka iz sabangrada, a bez obzira sto zivim i radim u ns sve ozbiljne veze su mi bile sa devokama odatle...ima li slicnih iskustava? mentalitet, sta li.....

Evo. Ja sam slucajno bila u prici sa sapcaninom pa cu reci da ni muskarci nisu bolji. Decko ima neku izvitoperenu porodicnu pricu (cale alkos itd..). Dosao u bg da studira i nije zavrsio, ali je ostao da "pravi muziku". U stvari ga je sramota da se vrati kuci bez diplome a bogami i bogate naslednice. Osim toga je alapaca koja samo ogovara poznanike i ortake iz rodnog mesta i odavde. Sve u svemu uzas , mrzi me da pisem koliko toga ima.... Ne uopstavam ali i ortaci iz sabaje su bili slicni.:roll:

То и ја хтедох рећи, али нисам знао "како да се одразим" ...

М-1980
Хтедох да те питам, мислиш да у БГ нема тога ... Има још више ... Тако да нису можда само ти Шапчани такви ... ;)

Pa reci cu ti. U BG-u sam naletele na razne gadove namazane, prevejane..itd. Medjutim na ovakvog spletkarosa i alapacu jos nisam (pozavidele bi mu sve one nabrojane devojke). Ogradila sam se i rekla da ne uopstavam.
Nadam se da cu svratiti u Sabac, nekad, i popraviti utisak:p:)

posebno onaj potez od autobuske prema pijaci...ili ispod brankovog mosta...ili bg taxisti...razdragane face u gradskim autobusima.....sreca u ocima kad krenes na gazelu oko 14, ili na bulevar nesto kasnije....

ma NS je srednja evropa, nema tu sta da se prica...:)

Definitivno se slazem sa vama po pitanju Novog Sada!
Ja sam recimo rodjena Parizanka i moram priznati da je Novi Sad jedini grad koji me zaista privlaci shto se zivota tice. Beograd mi je ok ali nekako siv, brz i deluje mi kao neka "bleda kopija" ovih vecih gradova sa zapada. Ne kazem da nije lepo ziveti u njemu, ali ja licno se ne bih nikada opredelila za njega. E zato u Novi Sad kadgod... ;)

jeste NS lep jer su grad planski gradili, pre 30 godina su znali sta ce sad, kad i gde da grade.... Problem je sto i NS nece biti za 20god tako lep... Za samo 7 godina koliko sam intenzivno ishao i boravio u njemu sagradilo se nenormalno puno zgrada od kojih 90% je DZ kvalitet a i broj stanovnika je uvecao za ceo jedan grad velicine Shapca tako da i kulture tamo polako manjka....

jeste NS lep jer su grad planski gradili, pre 30 godina su znali sta ce sad, kad i gde da grade.... Problem je sto i NS nece biti za 20god tako lep... Za samo 7 godina koliko sam intenzivno ishao i boravio u njemu sagradilo se nenormalno puno zgrada od kojih 90% je DZ kvalitet a i broj stanovnika je uvecao za ceo jedan grad velicine Shapca tako da i kulture tamo polako manjka....

Kakogod, meni je sasvim "taman" za zivot, provod, narod....ma SVE! Ne odustajem od svog mishljenja ;)

BG je zakon...provincija je uvek bila zavidna....:)

zavidna sto ste opljackali celu Srbiju da bi lepo ziveli? Heh, pa kao sto ima ekstra dobrih ljudi iz BG tako tamo ima i najvece nekulture. Pazi primer, pre 3 godine ishao sam kod drugara na proslavu NG, u busu su bili vojnici koji su sluzili vojsku u ShA a rodom iz BG. Likovi (njih 3ica) su ladno dok je autobus ulazio u BG skinuli gace i poceli da pishaju na zadnjim vratima u sred busa. I na to da budem zavidan? Hehe pa sto se kaze "cemu se pametan stidi lud se ponosi..." Takav primitivizam neces videti nigde po provinciji.

Back