- Poruka
- 442
Devojke i ja sam hipik i ja volem prirodu i planinarenje,hajte sa mnom na planinarenje da vam pokazem jednu cuku i jedan breg!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Max Screamingwolf:Ma hipi pokret rules.Promiskuitet i dekadencija,hm nije to lose.Nimalo.
A sad,salu na stranu,ljudi,pitam se ko je danas jos hipik?Tesko je biti "dete ljubavi i prirode" u ovom ludilu informatickog doba.Pa zar mi nismo dokaz toga.Sedimo ovde i chatujemo,a da pojima nemamo kako onaj drugi izgleda.Cak ne mozemo biti sigurni ni kog je pola.Ipak je hipi pokret bio potraga za duhovnim kroz telesno,pa je tu kontakt neophodan.A i hipici nisu bas bili "ludi"za naukom i tehnologijom.
Bez uvrede svima gore koji su se izjasnili kao hipi,ali mislite li da bi jedan pravi hipik imao bilo kakve veze sa racunarom.
Pozz.
Jesam, pa kada sve gledas pozitivno, cak i kada ja namerno pokusavam da te isprovociram.micika_015:A hipikom me je nazvao BBB...
"Ivan015:Upravo su mi rekli da izadjem iz hebenog svog sveta i suocim se sa realnoscu i da sam veciti optimista iako za to nema osnova...ma whatever, jos jednom sam se razocarao u "devojke iz sapca...."

Big Brown Beaver:Mozda ... zavisi ... ja mrzim ruzicaste naocare ... ja volim, i veoma uzivam, u surovoj realnosti.
Hahaha, to ti rekao cale? Budi ti prijatelju optimista koliko god zelis, nema to veze sa realnoscu. To ima veze sa zdravim razumom.Ivan015:Upravo su mi rekli da izadjem iz hebenog svog sveta i suocim se sa realnoscu i da sam veciti optimista iako za to nema osnova...ma whatever, jos jednom sam se razocarao u "devojke iz sapca...."
ne nego drug jer se istresao na mene na sred ulice zato sto sam ga pitao nesto u vezi sa jednom devojkom...no nema veze...Big Brown Beaver:Hahaha, to ti rekao cale? Budi ti prijatelju optimista koliko god zelis, nema to veze sa realnoscu. To ima veze sa zdravim razumom.
Ivan015:ne nego drug jer se istresao na mene na sred ulice zato sto sam ga pitao nesto u vezi sa jednom devojkom...no nema veze...

Pa Shabac?F@lcon:Кога ?