Pa dobro ima izuzetaka, ali vecini...dollar MC:Nama? Kojim nama? Ja bas ne volim takve devojke. Ostali?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro ima izuzetaka, ali vecini...dollar MC:Nama? Kojim nama? Ja bas ne volim takve devojke. Ostali?![]()
maja_686:....Samo sto vama vise odgovaraju one sto setaju polugole gradom ili u tigrastoj odeci......
...for fun devojke...
difrent from others...:mene osudjuju na forumu neki/neke jer delim ljude(u ovom slucaju devojke)
ja delim devojke na fenserke(koje slusaju tehno i turbofolk) i na alternativne(metal,rok,pank)
ove fenserke sve nose nos visoko i ne primecuju coveka ako nema neki extra auto ili fon dok je sa alternativnama skroz drugacije!
naravnoima izuzetaka sa obe strane!!
napravite anketu:startujte recimo 10 fensi riba i 10 alternativnih![]()
maja_686:Mrzim tigrastu odecu. I ceo tigrasti hajneken. Nekada sam i ja izlazio tamo. Necu skoro opet tamo ... ne hvala.Big Brown Beaver:Uh kako mrzim ovu rec osvojiti.
Devojko jesi li ti pehar da te neko osvoji; ili nagrada mozda ( sem, naravno, ako nisi uzasno bogata, lepa, zgodna, jebozovna, pametna i da imas osecanja i da nisi razmazena i da umes da kuvas i zelis decu )?
Rekao sam ovo 10000 puta, sve dok devojke budu imale stav "ja sam ribetina, lepa sam super sam i sva sam divna sama sebi, iako nemam ni grama mozga ja verujem da mene tip mora da OSVOJI" necete upoznati ni jednog normalnog i ok lika. Spusti malo nosic na zemlju, prosetaj se gradom ponekad ( cisto da te neko primeti ), i ponasaj se ljubazno i pristupacno i pricice ti gomila tipova. Koji ce se potruditi da te "osvoje".
Ps, pored onog kako da se ponasas, procitaj malo i koju knjigu koja nije roman tipa "ona njega voli, a i on nju, ali ne smeju da budu zajedno jer je on ozenjen sa njenom mamom".[/QUOTE
Nisam ribetina, prosek. U gradu sam stalno, svakog vikenda u Hainekenu i Urbanu.
A mozak imam hvala Bogu i uvek ga koristim, knjiga sam se nacitala i nacitala (ljubavne romane ne citam i ne gledam latinoamericke serije). Samo sto vama vise odgovaraju one sto setaju polugole gradom ili u tigrastoj odeci, bez trunke mozga......
Mada mozda opet svratim u martinkama i u crnom ... i ovaj put sa sminkom na licu.
difrent from others...:mene osudjuju na forumu neki/neke jer delim ljude(u ovom slucaju devojke)
ja delim devojke na fenserke(koje slusaju tehno i turbofolk) i na alternativne(metal,rok,pank)
ove fenserke sve nose nos visoko i ne primecuju coveka ako nema neki extra auto ili fon dok je sa alternativnama skroz drugacije!
difrent from others...:ja delim devojke na fenserke(koje slusaju tehno i turbofolk) i na alternativne(metal,rok,pank)
One nemaju nikakve veze sa ovim turbo-folkerkama i sta vise ne podnose ih. Ako cemo vec da pricamo o alternativnim ribama onda i njih treba ubrojiti u alternativne, jer na zalost pre svega u Sapcu klabing je alternativna stvar. Sutra bi trebalo da bude otvaranje jednog kluba u Sa, ali ja sam 500km udaljen od svog rodjenog grada tako da cu propustiti otvaranje.Pa cim zelis da te sortiraju medju stoku, automatski spadasa u onu za koju nije potreban mozak.micika_015:A u koju ja grupu spadam?
Iz ovog tvog posta vidi se da nisi bas najupuceniji u celu pricu vezanu za elektro muziku, verovatno zato sto je i ne pratis pa je i razumljivo!
Big Brown Beaver:Pa cim zelis da te sortiraju medju stoku, automatski spadasa u onu za koju nije potreban mozak.
Big Brown Beaver:Nema na cemu.
I drugi put.
Maregirl:Devojke ce se ponasati prema vama u odnosu na to kakav stav zauzmete vi prema njima.A to sto ne znate ili ne mozete da spustite nafuranim ribicama nije stvar njihove nafuranosti,nego vase nesposobnosti...Ja ipak govorim malo vise u svoje ime,i u ime mojih drugarica...
A onaj ko je odvalio da su tehno i elektro ribe FENSERKE treba upoznati sa nekom te vrste,ili ga nauciti da ne se.e kad nema pojma...
I jadno je osudjivat Miciku,pogotovu na osnovu tako povrsnih argumenata...Sorry Big Brown

Ne bi trebalo nista generalizovati i sve zavisi koga si sretao i koliko si boravio u kom gradu! Recimo postoji jedno mesto koje se zove Racha (kragujevacka) i odatle znam ukupno 4 devojke od kojih su 3 avioni i verovatno bi sad na osnovu toga trebao reci da su devojke iz tog mesta najlepse srpkinje. Ali ono sto vam sa sigurnoscu mogu reci, jer sam vec 15 dana u "Zdravlju" da su Leskovcanke najmanje lepe (da ne kazem ruzne) srpkinje. Valjda kakav grad takve ribe. Leskovac izgleda gore od najgoreg izgleda Sapca devedesetih (ako se toga secate)!sylver:Sapcanke kakve god da su najlepse su i to ne moze niko normalan (i sa ukusom) da ospori...
Maregirl:Devojke ce se ponasati prema vama u odnosu na to kakav stav zauzmete vi prema njima.A to sto ne znate ili ne mozete da spustite nafuranim ribicama nije stvar njihove nafuranosti,nego vase nesposobnosti...Ja ipak govorim malo vise u svoje ime,i u ime mojih drugarica...
A onaj ko je odvalio da su tehno i elektro ribe FENSERKE treba upoznati sa nekom te vrste,ili ga nauciti da ne se.e kad nema pojma...
I jadno je osudjivat Miciku,pogotovu na osnovu tako povrsnih argumenata...Sorry Big Brown

Andrija Marinkovic:. Ali ono sto vam sa sigurnoscu mogu reci, jer sam vec 15 dana u "Zdravlju" da su Leskovcanke najmanje lepe (da ne kazem ruzne) srpkinje. Valjda kakav grad takve ribe. Leskovac izgleda gore od najgoreg izgleda Sapca devedesetih (ako se toga secate)!