Devojke i zene, jeste li ljubomorne na qrve?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
luckastalutkica:
Treba biti EXTRA RIBA,i ostati svetica koja nije nevina,pa da bi seks bio povezan sa emocijama.Ako je neka od vas ljubomorna na qrve nek napise zasto?

a shta rade one koje nisu extra ribe, nisu nevine i nisu prostitutke :I
pa ko da je svaka shto je nevina imala sex sa emocijama...mozhda se bash mucila
tj kad je preshla u stanje nenevine

ne znam ljubomorna sam jer ih boli ****... a i mogu da stoje svaku noc ispod plavog mosta i da upoznaju mnoge zanimljive ljude. ako ja to hocu onda i ja to trba da postanem

pa zato shto vishe znaci tipu nego regularna zhena..jer ne smara

ne znam glupo je biti ljubomoran, nije teshko ici u tom pravcu.... pa je besmisleno biti ljubomoran.. mozda je za nekog to dobro, ne znam, znam devojke koje menjaju tipove i strava su harizmatichne...eto merilin monro za nju se to prichalo...
ne znam onda imas te price kako je to opasno, racionalno i jeste...
pa shta znam sta je dobro :I
valjda kako ti se radi.. ne znam
na te harizmatichne sam ljubomorna jer su takve. s jednom sam se i zezala verbalno a druga je mnogo dominantna cas je mrzim cas ... ali je sexy
to si valjda mislila pod qrva a ne sirotice iz sex trafika u minicima na -20

mada...nikad ne znas sta ce biti... :I

luckastalutkica:
Ima jedan vic,prvo cu da napisem taj vic.
Nevina ne da nikom,
devojka daje samo svom decku,
zena samo svom muzu,
qrva daje svima,
prokleta qrva daje svima samo meni nece!

Jeste li,devojke i zene,ljubomorne na qrve? Da li su qrve ljubomorne na qrve? Ja mislim da qrve na qurve jesu ljubomorne,ali devojke i zene na qrve ne treba da budu ljubmorne,jer treba se zapitati: qrva daje svima, zasto bi onda tvoj decko za nju bio nesto posebno i ona za njega, to je samo seks i zabava izmedju njih.Kod qrvi nema seks veze sa emocijama.Treba biti EXTRA RIBA,i ostati svetica koja nije nevina,pa da bi seks bio povezan sa emocijama.Ako je neka od vas ljubomorna na qrve nek napise zasto?

ne - qrva daje svima a kučka daje svima samo meni neće :lol:
Ljubomorna na qrve?
E jeste ludi trista posto - volim vas :lol:

mackica ns:
Ako sam ja razumela dobro temu; da li bismo bile ljubomorne da naš muškarac bude sa qrvom.
Najiskrenije, ja ne bih bila ljubomorna; ali bih popi*dela zbog para. I mislila bih da stvarno imamo problem, jer nam je sex life uvek bio na zavidnom nivou; mislim nema šanse da bi mu TREBALA qrva... A sad; pa sad sam trudna, i ne znam kakvom čoveku bi padalo na pamet da ide kod qrvi dok mu žena čeka njegovo dete.

U svakom slučaju; da zanemarim sadašnje stanje; i da ode kod qrve; definitivno bih za svaki sledeći sex tražila toliko para koliko je i njoj ostavio:twisted:

Ja ne razumem ovu rečenicu:Treba biti EXTRA RIBA,i ostati svetica koja nije nevina,pa da bi seks bio povezan sa emocijama

Ma ne ona oce da vas pita da li ste ljubomorne na qurve jel one imaju sexa u velikim kolicinama i ludo se pritom zabavljaju (?) a vi koje niste qurve znaci to nemate pa vas pita da`l ste ljubomorne i verovatno da`l zavidite qurvama na njihovom lajf stajl-u ?

pile pa ti bas nemas neki normalan zivot kad mozes da postavljas ovakva pitanja :roll:
sirotica zao mi je ..... :-?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back