DEVOJKE,da li ste slobodne da kazete STA VOLITE ?

inspirion:
mammy:
inspirion:
Nije forum jedini izvor.A ako cemo iskreno- i nije neki. Samo ste mnogo jake-na jeziku.

Ma, forum je smisao zivota....vidis, ovdje upoznas toliko likova koji otvoreno i ISKRENO pricaju o svemu...
Na jeziku sam jako jaka....da znas samo kako sam jaka....
A mozda sam sada slagala....mozda ni nemam jezik

A možda bi trebala u banju na par dana.Povedi i Jovanu77.

Ako nam ti platis....eto, tih par dana necemo da ti se upucavamo :roll:

Stari Lisac:
Kada se partneri dovoljno ne poznaju uvek postoje barijere , seksualni zivot je dobar ili ne .Slozicete se da moze da bude uvek bolji nego sto jeste.E sad....kada se malo bolje upoznate sa deckom , da li ste spremne da mu recima objasnite kako neke stvari volite da radite , ili prepustate njemu da otkriva iako njemu bas duze vreme ne ide od ruke (ili neceg drugog)i da promasuje duze vreme?

Zavisi od situacije i partnera.Normalno u pocetku postoji barijera,a poslije i kazem i pokazem

mammy:
inspirion:
mammy:
inspirion:
Nije forum jedini izvor.A ako cemo iskreno- i nije neki. Samo ste mnogo jake-na jeziku.

Ma, forum je smisao zivota....vidis, ovdje upoznas toliko likova koji otvoreno i ISKRENO pricaju o svemu...
Na jeziku sam jako jaka....da znas samo kako sam jaka....
A mozda sam sada slagala....mozda ni nemam jezik

A možda bi trebala u banju na par dana.Povedi i Jovanu77.

Ako nam ti platis....eto, tih par dana necemo da ti se upucavamo :roll:
EVO...ni ja necu da ti se upucavam...ako i meni platis da idem sa njima...bilo bi nam ludo...mislim sav taj sex :shock: zamisli :lol:

Vragolasta Amfibija:
JOVANA77:
:shock: leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ajmo zene, ja cu da platim ako treba :lol:
JOvana,JOvana...c c c c...zar nista nisi naucila ovde...muskarci su ti koji placaju za zenska zadovoljstva !!!

ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ja njima volim da svrsavam po licu.....ono, :shock: malo da ih ponizavam :lol:

al dobro...ako ce on da plati put u banju, necu ja da se bunim :roll: :wink:

JOVANA77:
Vragolasta Amfibija:
JOVANA77:
:shock: leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ajmo zene, ja cu da platim ako treba :lol:
JOvana,JOvana...c c c c...zar nista nisi naucila ovde...muskarci su ti koji placaju za zenska zadovoljstva !!!

ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ja njima volim da svrsavam po licu.....ono, :shock: malo da ih ponizavam :lol:

al dobro...ako ce on da plati, necu ja da se bunim :roll: :wink:

Ma, idemo nas tri...a platice oni nama...da im se ne upucavamo.....pa kad se vratimo da im pricamo o iskustvima...jao....tri zene....

JOVANA77:
Vragolasta Amfibija:
JOVANA77:

al dobro...ako ce on da plati, necu ja da se bunim :roll: :wink:
Ok onda...aj i ja cu da mu svrsim..to mu je gratis... :lol:

levodesno:
Stari Lisac:
Kada se partneri dovoljno ne poznaju uvek postoje barijere , seksualni zivot je dobar ili ne .Slozicete se da moze da bude uvek bolji nego sto jeste.E sad....kada se malo bolje upoznate sa deckom , da li ste spremne da mu recima objasnite kako neke stvari volite da radite , ili prepustate njemu da otkriva iako njemu bas duze vreme ne ide od ruke (ili neceg drugog)i da promasuje duze vreme?
Ništa mu ne kažem nego ja prelazim u akciju :?: Ja njega "obrađujem", pratim pokret i igru njegovog tela i polako ga uvodim u igru koja meni odgovara :wink: Istovremeno dolazim do informacije šta on želi i obadvoje smo zadovoljni :idea: Nisi valjda mislio da mu crtam šta želim :oops: Voditi ljubav sa poznatim i nepoznatim je umetnost :?: :!:

A umetnost je tako se рrosrati.Talenat na sve strane

inspirion:
levodesno:
Stari Lisac:
Ništa mu ne kažem nego ja prelazim u akciju :?: Ja njega "obrađujem", pratim pokret i igru njegovog tela i polako ga uvodim u igru koja meni odgovara :wink: Istovremeno dolazim do informacije šta on želi i obadvoje smo zadovoljni :idea: Nisi valjda mislio da mu crtam šta želim :oops: Voditi ljubav sa poznatim i nepoznatim je umetnost :?: :!:

A umetnost je tako se рrosrati.Talenat na sve strane
kada čovek nema sposobnost za komunikaciju, onda je surov i sirov :lol: i to je umetnost :roll: svaka ti čast :twisted: to je verovatno tvoj mentalni sklop kriv za proseravanje :evil: nisi ti kriv za to 8)

Back