Devojka unajmila poznatu influenserku da testira vernost svog budućeg muža

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
23.274
U Brazilu devojka unajmila poznatu influenserku Lidiju da testira vernost svog dečka i budućeg muža. Devojka se kladila sa drugaricom da je veran. Platila je opkladu 85 evra. Njen sad bivsi decko se napalio I ubrzo se čuo na What's up i dogovorio viđanje. Devojka je bila šokirana i ostavila ga.

UNAJMILA JE LIDIJU DA TESTIRA VERNOST BUDUĆEG MUŽA: Kladila se u 85 evra sa drugaricom, pa doživela TRANSFER BLAMA https://mondo.rs/Magazin/Ljubav/a1600265/Zena-unajmila-influenserku-da-testira-vernost-muza.html

U Brazilu devojka unajmila poznatu influenserku Lidiju da testira vernost svog dečka i budućeg muža. Devojka se kladila sa drugaricom da je veran. Platila je opkladu 85 evra. Njen sad bivsi decko se napalio I ubrzo se čuo na What's up i dogovorio viđanje. Devojka je bila šokirana i ostavila ga.

UNAJMILA JE LIDIJU DA TESTIRA VERNOST BUDUĆEG MUŽA: Kladila se u 85 evra sa drugaricom, pa doživela TRANSFER BLAMA https://mondo.rs/Magazin/Ljubav/a1600265/Zena-unajmila-influenserku-da-testira-vernost-muza.html
Steta ako je nije ebo, ali neka se zahvali Lidiji sto ga je spasila budale, odnese joj neki poklon ili slicno, mozda mu Lidija kasnije da ako ispadne dzentlmen.

Vernost je stvar izbora i mogućnosti (češće). I ne bi trebalo gledati da li je neko dobar za nas po tome da li se ne petlja sa drugima. Razumem da može postojati strah da izgubimo nešto u šta ulažemo sebe i svoje vreme zbog toga, ali ionako ništa nije zagarantovano, ko što mož da ode drugoj mož i kamion da ga pregazi. A i lakše kad je osoba verna, ne moraš da se trudiš spram drugih opcija koje su tad zatvorene.

---

Da, i jesam samac, dakle moje mišljenje je sad potpuno irelevantno, ne mora da me čitate. tjao.

Znaci svaki ke neveran ?

Nema više onih sto u sebi kažu “Bože daj mi snage da pobjedim sotonu” i uz osmeh kaže ja sam sretan i oženjen čovek iš kokoško

Nema?

Ja vjerujem da ima
Ima, ko je rekao da nema ali vecini takvih zene nabijaju rogove jer su dobrice dobre a zenama to vremenom dosadi jer im treba muskarac s vremena na vreme.

Svaka čast na hrabrosti .. ili gluposti :)
pa ne znam kako da me voli još posebno pre venčanje želeće da kresne neku takvu ribu.. posebno ako je on ružniji od nje.
evo, možda nas neko razuveri? nikada se ne bih kladila na to. Stvar je samo prilike, ako mu se namesti dobra prilika, reeetko ko ne bi prihvatio, ako takvih ima.
Sve je to za finalnu pažnju.
U mortal kombat stilu....Fatality i Brutality.

Da li da izneverim obrve?

Francuz ima zenu i ljubavnicu a voli samo ljubavnicu.
Englez ima zenu i ljubavnicu a voli samo zenu.
Crnogorac ima zenu i ljubavnicu a voli samo majku.
Srbin ima zenu i ljubavnicu, ne voli ni jednu ali voli da ima:malav:

Kod nas bi 99 posto muskaraca pali na tom testu

Back