Molim vas da mi kazete sve sto znate o zenama skorpijama iz horoskopa i licnog iskustva i da li je moguce da se spoje muskarac vaga(podznak jarac) i zena skorpija??!! Puno hvala za svaki odgovor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osetio sam i ja da tu ima neka visa sila izmedju mene i nje ali moracu da sacekam da raskine sa sadasnjim deckom(ne)upućena:ja sam škorpija i moja do sada apsolutno najduža i najjača veza bila je sa tipom koji je vaga/jarac. naravno, mnogi su faktori tu bitniji od znaka i podznaka, ali uglavnom odgovor na tvoje pitanje je da je takva veza apsolutno moguća
Ovako ja sam skorpija i zivjela sam sa vagom deset godina...Skorpije su direktne osobe,a kod vas vaga je kao i sto sam horoskop kaze sve na vagu.Kad sam krenula sa mojim bivsim deckom(vagom)izasli smo pa da te ne slazem jedno pet puta bez da me uhvatio za ruku a o poljupcu ni da ne govorim.To me uzasno nerviralo al sta ces takvi ste vi prvo vazete situaciju i mislite jao ako uradim ovo pomislice da sam napastan ili ako uradim ono sta bi mogla da pomisli.Moj savet ti je opusti se i prepusti se.Skorpije vole kad im se sarmira cak i kad su u vezi!POP Mare:Pzite sad ovo u kineskm horoskipu ja sam ''svinja''a ona je zec a najbolji partner svinji je zec.A i sve ovo pre sto ste mi rekli za vagu i skorpiju mi je bas znacilo.Glavna stvar u svemu tome je sto sam ja sa njom dobar drug trenutno jer zajedno treniramo a ona je devojka zbog koje cu da poludim, posto moram da cekam, jer sve dok ima decka meni je neprijatno da je sad kao muvam a dobri smo drugovi.Samo da je nevidjam i valjda ce mi biti bolje sta mislite??
Znaci kad i ako budemo izasli ja i ona treba odma da predjem na stvarElla:Ovako ja sam skorpija i zivjela sam sa vagom deset godina...Skorpije su direktne osobe,a kod vas vaga je kao i sto sam horoskop kaze sve na vagu.Kad sam krenula sa mojim bivsim deckom(vagom)izasli smo pa da te ne slazem jedno pet puta bez da me uhvatio za ruku a o poljupcu ni da ne govorim.To me uzasno nerviralo al sta ces takvi ste vi prvo vazete situaciju i mislite jao ako uradim ovo pomislice da sam napastan ili ako uradim ono sta bi mogla da pomisli.Moj savet ti je opusti se i prepusti se.Skorpije vole kad im se sarmira cak i kad su u vezi!POP Mare:Pzite sad ovo u kineskm horoskipu ja sam ''svinja''a ona je zec a najbolji partner svinji je zec.A i sve ovo pre sto ste mi rekli za vagu i skorpiju mi je bas znacilo.Glavna stvar u svemu tome je sto sam ja sa njom dobar drug trenutno jer zajedno treniramo a ona je devojka zbog koje cu da poludim, posto moram da cekam, jer sve dok ima decka meni je neprijatno da je sad kao muvam a dobri smo drugovi.Samo da je nevidjam i valjda ce mi biti bolje sta mislite??
ja znam da vage vole mnogo da pricaju :wink: al pokazi joj da ti je stalo do nje,a u svemu tome ostani musko znas vec kako mislim to obozavamo,jake i stabilne muskarce.Pricam ti iz iskustva i nikad joj ne pokazi koliko ti je ustvari stalo do nje,ako to uradis izgubice se sve cari.Ne odgovaraj recimo nikad odmah na njen sms to ti je samo jedan primer.Drzi je malo u neizvesnosti al opet da zna da ti je stalo do nje.Najprostije receno neka ima osecaj da je volis najvise na svetu al isto tako da ima osecaj da bi mogao u secundi da je ostavis.Funkcionise 100%.Skorpija sam !!!POP Mare:Znaci kad i ako budemo izasli ja i ona treba odma da predjem na stvarElla:Ovako ja sam skorpija i zivjela sam sa vagom deset godina...Skorpije su direktne osobe,a kod vas vaga je kao i sto sam horoskop kaze sve na vagu.Kad sam krenula sa mojim bivsim deckom(vagom)izasli smo pa da te ne slazem jedno pet puta bez da me uhvatio za ruku a o poljupcu ni da ne govorim.To me uzasno nerviralo al sta ces takvi ste vi prvo vazete situaciju i mislite jao ako uradim ovo pomislice da sam napastan ili ako uradim ono sta bi mogla da pomisli.Moj savet ti je opusti se i prepusti se.Skorpije vole kad im se sarmira cak i kad su u vezi!POP Mare:Pzite sad ovo u kineskm horoskipu ja sam ''svinja''a ona je zec a najbolji partner svinji je zec.A i sve ovo pre sto ste mi rekli za vagu i skorpiju mi je bas znacilo.Glavna stvar u svemu tome je sto sam ja sa njom dobar drug trenutno jer zajedno treniramo a ona je devojka zbog koje cu da poludim, posto moram da cekam, jer sve dok ima decka meni je neprijatno da je sad kao muvam a dobri smo drugovi.Samo da je nevidjam i valjda ce mi biti bolje sta mislite??
a ne da smaram 8)
Ah da jos da navedem,ako kojim slucajem nebude od prve nista nemoj niukom slucaju da je pocnes gnjaviti.Drzi malo distancu,a ako i bude nesto nemoj onda da te iznenadi ako ti ne bude pokazivala osecanja to zene skorpije retko kad rade,a znaju da vole,ne misli da neznaju samo je stvar kako to pokazuju,recima retko kad bar sam ja takva...POP Mare:Posto kazete da su skorpije super prijatelji, ne vole foliranja da li ja onda treba toj doticnoj skorpiji treba da priznam i kazem da mi se svidja pa sta bude nek bude???!!! :? Samo da napomenem da smo mi dobri drugovi a da ona ima decka trenutno.
Nikad nije prekasnopavo011:Zena skorpija,..., voli "igre" ali sa dostojnim "protivnikom".
PS. Nadam se da nije prekasno
POP Mare:Nikad nije prekasnopavo011:Zena skorpija,..., voli "igre" ali sa dostojnim "protivnikom".
PS. Nadam se da nije prekasno![]()
POP Mare:Molim vas da mi kazete sve sto znate o zenama skorpijama iz horoskopa i licnog iskustva i da li je moguce da se spoje muskarac vaga(podznak jarac) i zena skorpija??!! Puno hvala za svaki odgovor[/quote
I????????? Sta bi? Bas sam radoznala...ops:
ops: :wink:
Ella:Pogldeaj nastavak ovoga na forumu ljubav i sex tema: prijatelj=devojka.Radi se o istoj devojciPOP Mare:Molim vas da mi kazete sve sto znate o zenama skorpijama iz horoskopa i licnog iskustva i da li je moguce da se spoje muskarac vaga(podznak jarac) i zena skorpija??!! Puno hvala za svaki odgovor[/quote
I????????? Sta bi? Bas sam radoznala...ops:
ops: :wink:
pava:vodolijicu :? lavicu :? pa sta jel ti to hoces da ubijes coveka :wink: pazi skorpijama nista ne fali,stavise mislim da su idealni partneri.mnoge devojke ih ne vole jer su fenomenalne u seksu.lavica se plase,a neke ih postuju pa je pavo011 verovatno predlozila jednu iz postovanja,a vodolije su tako mlake da mi nije jasno zasto ih je uopste navela :?
pavo011:POP Mare:Nikad nije prekasnopavo011:Zena skorpija,..., voli "igre" ali sa dostojnim "protivnikom".
PS. Nadam se da nije prekasno![]()
Kad malo bolje razmislim, pusti ti to "niz vodu". One obicno nose neki "teret" koji ih tera na "dno".
Prema tome, ako zelis da zadrsis taj osmeh, nacices ti neku vodolijicu, lavicu, .... ima toliko mogucnosti.
Pozdrav