Devojka se ubila zbog raskida sa momkom

Nije mi žao nje, al mi je žao tog jadnika što će sad vjerovatno čitav život da je nosi na duši...

meni je zao:(
mada ipak ko moze da zna zbog cega se devojka ubila!???

To -da je zbog raskida, samo je pretpostavka ..koliko ja kapiram :confused:
Ali novine kad raspale tako bombastican naslov..:dash:
Svi smo mi raskidali, ostavljali i bili ostavljani, tesko prebolevali te raskide..pa se nismo ubili, zar ne!? Nesto je dublje bilo u toj mladoj dusi..:think:
A momak ne treba da je nosi na dusi i upropastava svoj zivot..ni slucajno!

Svi smo mi raskidali, ostavljali i bili ostavljani, tesko prebolevali te raskide..pa se nismo ubili, zar ne!? Nesto je dublje bilo u toj mladoj dusi..:think:

Govori u svoje ime, neki se i jesu.. Ima ljudi koji drugacije vole,osecaju i tome slicno newfagu

Govori u svoje ime, neki se i jesu.. Ima ljudi koji drugacije vole,osecaju i tome slicno newfagu

I govorim u svoje ime
i tvrdim da nije normalno da se neko UBIJE zbog raskida
Tacno je da smo svi mi razliciti, drugacije volimo i osecamo..ali struktura licnosti i emocionalna zrelost je ono sto je presudno u ishodu u ovakvim situacijama.
Licnost koja je zrela i struktuirana " normalno" uz vecu ili manju patnju, na ovaj ili onaj nacin, pokrenuce sve mehanizme da prevazidje bol posle raskida.pri tom ce padati toliko da ce cak mozda i razmisljati o tome da je samoubistvo jedini izlaz...ali se nece ubiti.

Uf... Imao sam posla s tim takvim đevojkama udarenim u glavu, to je grđe no kuga. Al me nikad nije bilo nešto briga, nek se rokne ako je budala, boli me uvo.

Back