Devojka nema razumevanja...

A, ne, zamenio si me sa nekim. :???:
A ne ne nisam te pomesao sa nikim. ;)

he he e zoro mitski junače,

pa taj bašo je baš bio lik

Ma lik je zabi do ramena misu do kolena. :lol: Al odusevljavaju me njegova razmisljanja kao sto je ova tema ili ovakvog tipa:

PA ne naplacujem na sat, nisam tako bezdusan... Tebi je siguno moja zivotna prica smesna... A vidis kako ja patim zbog svega kada hocu da imam devojku da vodim normalan zivot... Svi musckarci bi mozda pozeleli da mogu ovako kao ja, da se sexaju do besvesti sa extra dobrim tetama i jos dobijeu pare ali nije to bas tako lepo kako izgleda (lupam, preterano je! :super: )

:rotf:

Moja nova devojka nema razumevanja za "posao" kojim se ja bavim... :sad2:

Sad opet da ne pircam koji je to "posao", jasno vam je svima.. Kada smo se tek upoznali, bilo je sve OK. Prvo je mislila da se salim, ali kada ja ukapirala bilo je "ajde dobro, sta ima veze..." Medjutim vrlo brzo mi je pocela da prigovara zbog toga... :roll:

Voli da imamo para za zilazak, da joj kupuje poklone, da je vozim u dobrim kolima pa da je vide drugarice :lol: ali sta misli odakle te pare...?? :???:

Ja bih voleo da imam neki pravi posao tako placen, i sve to, ali ko ce ustajatu svako jutro... :thumbdown:A i da se ne lazemo ovaj posao bas volim :lol: Ne smeta mi da radim i prekovremeno... :lol: :rotf:

ona bi i jare i pare
e pa nema da moze :D

Back