....OLJA.....
Iskusan
- Poruka
- 5.517
...i demode je, ako se ja pitam, demode...![]()
sta da radim,imam zastarela shvatanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...prochitaj knjigu " u kandzama kishne gliste" koristitje ti...sta da radim,imam zastarela shvatanja![]()

a kako bi tebi bilo da tvoja devojka radi u javnoj kuci i **** je ko stigne???

E pa vec sam objasnjavao. NIje isto to. Jer nije isto ebati i biti eban!
Ja to radim zbog nase srece..![]()
...ona ne mozze to tako efikasno da radi kao on, ona ima bar pet dana mesechno menzis, pa tu su i vikendi, pa 'de su bolovanja zbog raznoraznih upalica, pa da ne spominjem mogutjnost zatrudnjivanja sa tretjim licem, ma idi, imala bi' shest radnih dana mesechno...pa mozda bi i ona to radila zbog vase srece![]()

...ona ne mozze to tako efikasno da radi kao on, ona ima bar pet dana mesechno menzis, pa tu su i vikendi, pa 'de su bolovanja zbog raznoraznih upalica, pa da ne spominjem mogutjnost zatrudnjivanja sa tretjim licem, ma idi, imala bi' shest radnih dana mesechno...![]()
pa mozda bi i ona to radila zbog vase srece![]()

PA da ali onda ja ne bih bio srecan.![]()
pa ako se ona vec bavi time stavila bi spiralu protiv zatrudnjivanja ili bi koristila bilo koju drugu zastitu, pila bi antibiotike za prociscavanje, a menzis kome jos smeta...a kakve veze vikendi imaju sa ovim?

...kako mislish spirala, i kako , kakve veze vikendi, pa 'ebote ko josh radi vikendom osim mushke spomzorushe?...pa ako se ona vec bavi time stavila bi spiralu protiv zatrudnjivanja ili bi koristila bilo koju drugu zastitu, pila bi antibiotike za prociscavanje, a menzis kome jos smeta...a kakve veze vikendi imaju sa ovim?

a ona je vidim srecna sto se ti bavis tim poslom

Ej, ne vredi ti da se raspravljas sa nama kad smo mi muskarcu u pravu, sto se tice ove teme...![]()
da, da u pravu ste ali ne koliko tvoja devojka, ja...i jos mnoge

...kako mislish spirala, i kako , kakve veze vikendi, pa 'ebote ko josh radi vikendom osim mushke spomzorushe?...![]()
pa spirala se stavi u vaginu i to moze unutra da stoji godinama a devojka za to vreme ne moze da zatrudni.....e ovo za viken ti je duhovitopa spirala se stavi u vaginu i to moze unutra da stoji godinama a devojka za to vreme ne moze da zatrudni.....

Ccc eto jmoramo i to ovde da te ucimo...
Uostalom, sada sam se video sa njom i dogovorili smo se da ja imam svoju slobodu u nasoj vezi.![]()
...i ne usmrdi se???:???:![]()
ne...nema razlike sem sto ne moze da zatrudni...drugim rechima nerotkinja, a?![]()
ne...nema razlike sem sto ne moze da zatrudni

super, drago mi je zbog tebe...ali ne zelim da te razocaram..to nece dugo da traje
koristis li kondom tokom svakog sexa?
...i ne usmrdi se???:???:![]()

...drugim rechima nerotkinja, a?![]()
Ne koristim, pa nisu to neke narkomanke, to su fine gospodje koje vode racuna o sebi, a i vala, kvari mi osecaj...![]()
ne moze da zatrudni dok nosi to...ali kada se resi da osnuje porodicu ode u bolnicu i skinu joj spiralu i tada moze da zatrudni

Fuuuujjj...![]()
..he he , pa kako mushterija da zna da li je ona u tom trenutku nerotkinja ili je trudna, to ti pricham...ne moze da zatrudni dok nosi to...ali kada se resi da osnuje porodicu ode u bolnicu i skinu joj spiralu i tada moze da zatrudni