gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
A onda kažu idi u školu, završi fakultet pa će sve cure da se lepe za tebe... hrmpf...
BAs...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onda kažu idi u školu, završi fakultet pa će sve cure da se lepe za tebe... hrmpf...

Da znas!
Pa da, bre! Za ono prvo sam pipnuo (meni nije nista bilo) neki auto na parkingu, mamu mu njegovu, i zapisu mi broj... 13.000 kinti... A za ono drugo sam raspi3dio par kola...Kad su se tako gusto parkirali...
To je 32.000 kazna... I racunej popravka auta oko >700 e...
Pa racunaj sta sam sve mogao sa tim keshom...![]()

ebes ga zivot je kao forum nikad ne znas kad ce neko da te zaebe

Što na njega, nije da se proslavio... mada je OK.mislim na rafale
E da ja se secam Basove teme da ga nijedna cura nece zato sto nije zavrsio fakultet...
Ma da, mada pre bi rekao udavača. Do sada ga uzeli samo Francuska avijacija i mornarica. Hoće da ga uvale i Indiji, mada mislim da nemaju šanse.

A, ne, zamenio si me sa nekim. :???:

Moja nova devojka nema razumevanja za "posao" kojim se ja bavim...
Sad opet da ne pircam koji je to "posao", jasno vam je svima.. Kada smo se tek upoznali, bilo je sve OK. Prvo je mislila da se salim, ali kada ja ukapirala bilo je "ajde dobro, sta ima veze..." Medjutim vrlo brzo mi je pocela da prigovara zbog toga...
Voli da imamo para za zilazak, da joj kupuje poklone, da je vozim u dobrim kolima pa da je vide drugariceali sta misli odakle te pare...?? :???:
Ja bih voleo da imam neki pravi posao tako placen, i sve to, ali ko ce ustajatu svako jutro...A i da se ne lazemo ovaj posao bas volim
Ne smeta mi da radim i prekovremeno...
![]()
![]()
Sad opet da ne pircam koji je to "posao", jasno vam je svima.. Kada smo se tek upoznali, bilo je sve OK. Prvo je mislila da se salim, ali kada ja ukapirala bilo je "ajde dobro, sta ima veze..." Medjutim vrlo brzo mi je pocela da prigovara zbog toga...
Voli da imamo para za zilazak, da joj kupuje poklone, da je vozim u dobrim kolima pa da je vide drugariceali sta misli odakle te pare...?? :???:
Ja bih voleo da imam neki pravi posao tako placen, i sve to, ali ko ce ustajatu svako jutro...A i da se ne lazemo ovaj posao bas volim
![]()
![]()

E da ja se secam Basove teme da ga nijedna cura nece zato sto nije zavrsio fakultet... Sta sad bi? Zavrsio fakultet i opet nista?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
he he e zoro mitski junače,
pa taj bašo je baš bio lik

Ja stvarno ne znam da li ti je iko poverovao da radis to sto kazes
ali tema je slatka
moze da se zeza
ajd izmisli jos nesto tako originalno pa ce biti postova koliko hoces
i koliko naplacujes sat vremena?
)a koji je posao u pitanju?
Da se razumemo, sve one izgledaju super! Zaista ne mogu da se pozalim sto se tice njih.Pa kako ne znasZenske, uglavnom starije, lovarne mi placaju za druzenje, sex... I sto dodje posle!
Da se razumemo, sve one izgledaju super! Zaista ne mogu da se pozalim sto se tice njih.
Pa kako ne znasZenske, uglavnom starije, lovarne mi placaju za druzenje, sex... I sto dodje posle!
Da se razumemo, sve one izgledaju super! Zaista ne mogu da se pozalim sto se tice njih.
pa i ja bih se ljutula da sam ti devojka...i ti pored tog zivota da imas i normalni....c c c

...i demode je, ako se ja pitam, demode...Al si sebicna i posesivna...![]()

Al si sebicna i posesivna...![]()