Lemmy9
Primećen član
- Poruka
- 868
E , do kujca ! Ozbiljni igrači se bave ozbiljnim poslovima a ne podlostima na FB .
Tacno,uostalom ako je vec u fazonu osvete nek ceka da joj naleti neka ozbiljna prica pa nek to ukaki.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E , do kujca ! Ozbiljni igrači se bave ozbiljnim poslovima a ne podlostima na FB .

Prvo,jesi siguran da je isla dalje od flerta na fejsbuku? Ako jesi,onda Imas vise opcija:
1. Prevari i ti nju.
2. Sutni je i zameni drugom.
3. Izbodi je nozem i kremiraj u furuni.
4. Snimaj je dok se ****** i to postavi na internet ili na fejsbuk. Mozes i snimak o varanju da napravis ili je ucenjuj.
Imas bezbroj podlosti sto mozes da uradis,samo ako si ozbiljan igrac.

Zajebano je čini podlosti, još zaebanije oprostiti
Imam ortaka koji je ušao u deal sa devojkom (sa kojom je inače već 5 godina) i ona mu dopušta da ebe sa strane; i on uvek kaže tim drugim devojkama: "Ja imam devojku i volim je, a s tobom hoću čisto seksualni odnos"
Kaže da šljaka, al ipak je tu dosta truda uloženo i mnogo toga je žrtvovano, i nije baš svejedno
Treba naći kompromis, al nije to lako

Pozdrav za sve, potrebni su mi saveti od nekog iskusnijeg u vezi problema koji imam, ne mogu ovde da pisem jer doticna posecuje forum a moram da iznesem dosta informacija, pa bih molio nekog ko ima vremena neka mi se javi u inbox da prodiskutujemo. Konkretno se radi o mojoj preteranoj ljubomori i njenom flertovanju sa strane jer vec dve nedelje nismo u istom gradu..
Hvala unapred!
Recimo da imam njenu sifru od FB i nimalo mi se ne svidja ono sto citam svakodnevno..
Treba ti nova devojka !![]()
Ma vidis da je neki poplaseni...

Cekaj reko si da ti devojka posecuje ovaj forum i da svrlja sa strane a ti si ljubomoran.
Nije li ti devojka ona koja se skoro zalila da joj je decko mnogo ljubomoran.![]()

Prvo,jesi siguran da je isla dalje od flerta na fejsbuku? Ako jesi,onda Imas vise opcija:
1. Prevari i ti nju.
4. Snimaj je dok se ****** i to postavi na internet ili na fejsbuk. Mozes i snimak o varanju da napravis ili je ucenjuj.

Prilicno sam siguran da nisi ozbiljan sto se vecine tice, ali ovo mi zvuci kao da ozbiljno predlazes, i ako to jeste slucaj, reci cu ti da si retard onaj zesci. Ovo rade samo najveci beskicmenjaci, a da ne kazem da je zakonom kaznjivo.

Ili ako se gadi,mozda da im kidnapuje ljubimca i ostavi na drugom kraju grada. vara te a ti neces da je kompromitujes,pa caletu njenom odma da si poslo avi kako je zigujes,valjda si snimo da se osiguras?Pozdrav za sve, potrebni su mi saveti od nekog iskusnijeg u vezi problema koji imam, ne mogu ovde da pisem jer doticna posecuje forum a moram da iznesem dosta informacija, pa bih molio nekog ko ima vremena neka mi se javi u inbox da prodiskutujemo. Konkretno se radi o mojoj preteranoj ljubomori i njenom flertovanju sa strane jer vec dve nedelje nismo u istom gradu..
Hvala unapred!

Kako je ovo na tinejdzerima ja moram da pitam - a kako te sine vara?
Jel na FB, jel se drzala za ruke, vatala s nekim? Il te vara hard core presamicena preko nekog stola?
![]()
1. Prevari i ti nju.