peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
I to sto kazes mozda je Kinez na privremenom radu u Beljini?!![]()
Beljina?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to sto kazes mozda je Kinez na privremenom radu u Beljini?!![]()
To su ti danasnji liberalni roditelji
Da vidis samo na BG beer festu sta je pijanih klinki....to posle jedne one case piva mozes da vodis u prvo zbunje na sex......e sad ova u BiH se setila da ipak nije to zelela pa prijavila silovanje.
Ја мислим да та девојка неће ићи на Егзит.
Bosanci pravoslavci da siluju jednu Srbijanku koja je dosla kao gost u njihov grad...
Kakvo je to prekodrinsko bratstvo![]()
a kakvi su to roditelji kojima se maloljetno djete mota po beer festu?
a kakvi su to roditelji kojima se maloljetno djete mota po beer festu?
ne, nismo "svi", stavise,...daj bre pa ja sam krenula da izlazim sa 15 - 16 godina i vracala se u tri ujutru sa zurki, skakala uz Cecu, nosila stikle od 15cm, izlazila u 23h pa sta, izlazili smo svi, zato se te godine i zovu sweet sixteen i jesu i treba da budu i greh je tako nesto oduzeti teen generaciji...nije poenta u pivu vec u koncertu i drustvu, da imam cerkicu od 17 godina sama bih je pustila kao sto su mene moji svuda pustali...bezvezarija...
To je zaista tužno jer ljudi su došli ovde da se provesele, da uživaju u pivu i muzici. Kakav je to skot koji je tako nešto uradio?! Čuli smo od policajaca da su uhapšena dvojica osumnjičenih. Neka ih dovedu nama da im mi sudimo - kaže Milenko iz Banjaluke.
ne, nismo "svi", stavise,
zalosno je sto je iko uopste pratio opisane parametre
... doduse, ovo bar objasnjava sto si danas toliko opsjednuta pricanjem na svaki cosak kolika si dama, no tesko se oprati