Devojka iz Apatina silovana na festivalu piva u Bosni!

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зар ми нећемо у ЕУ? Силовање и убијање девојака, деце су тамо нормалне појаве, које обично објаве само неке градске новине. Ово што се код нас дешава задњих година је последица "еуро-интергација".

Заиста не разумем какво је то друштво које мирно гледа како неки лудак однесе девојку у шуму да је силује. Али одговорност треба тражити и код родитеља који допусте да се малолетнице облаче провокантно и самим тим постају плен неких пијаних лудака и наркомана. Треба тражити одговорност у друштву: Како је могућа да нико не реагује? Мислим, девојка вришти, а нико не чује, нико не помаже? Не треба искључити ни варијанту да је силовање "настало" тек дан после.

Bosanci pravoslavci da siluju jednu Srbijanku koja je dosla kao gost u njihov grad...
Kakvo je to prekodrinsko bratstvo :dontunderstand:

Koji si ti provokator...:roll:

Nigdje u tekstu ne piše ko je silovao,tako da ne znamo da li su to bili "bosanski pravoslavci"...A čak i da piše,sigurno nisu oni mogli biti, jer takvi uopšte ne postoje...:roll:

A treće,sasvim je nebitna nacija...i žrtve i krivca...

a kakvi su to roditelji kojima se maloljetno djete mota po beer festu?

...daj bre pa ja sam krenula da izlazim sa 15 - 16 godina i vracala se u tri ujutru sa zurki, skakala uz Cecu, nosila stikle od 15cm, izlazila u 23h pa sta, izlazili smo svi, zato se te godine i zovu sweet sixteen i jesu i treba da budu i greh je tako nesto oduzeti teen generaciji...nije poenta u pivu vec u koncertu i drustvu, da imam cerkicu od 17 godina sama bih je pustila kao sto su mene moji svuda pustali...bezvezarija...

...inace nesrecan slucaj, da sam isla za svakom drugaricom koja bi mi nestala iz videokruga ili se pijana vodala sa nekim likovima (ne drzim svecu da li je on stavio na ramena) potrosila bih mladost u zbunju i haustorima trazeci odbegle drugarice, jos bolje bi prosao drug koji bi me pratio po koncertu sa kim sam i gde sam pa jos tako za nas deset:roll:...nije ok kriviti prijatelje, nisu obratili paznju, na koncertima je mahom covek do coveka, svako se provodi u guzvi, ne pada ti na um da konstantno vodis racuna da li su svi na broju...inace jadna klinka, bas nije imala srece...:sad2:

...daj bre pa ja sam krenula da izlazim sa 15 - 16 godina i vracala se u tri ujutru sa zurki, skakala uz Cecu, nosila stikle od 15cm, izlazila u 23h pa sta, izlazili smo svi, zato se te godine i zovu sweet sixteen i jesu i treba da budu i greh je tako nesto oduzeti teen generaciji...nije poenta u pivu vec u koncertu i drustvu, da imam cerkicu od 17 godina sama bih je pustila kao sto su mene moji svuda pustali...bezvezarija...
ne, nismo "svi", stavise,
zalosno je sto je iko uopste pratio opisane parametre :neutral:
... doduse, ovo bar objasnjava sto si danas toliko opsjednuta pricanjem na svaki cosak kolika si dama, no tesko se oprati

To je zaista tužno jer ljudi su došli ovde da se provesele, da uživaju u pivu i muzici. Kakav je to skot koji je tako nešto uradio?! Čuli smo od policajaca da su uhapšena dvojica osumnjičenih. Neka ih dovedu nama da im mi sudimo - kaže Milenko iz Banjaluke.

Доведите их Миленку, зна мајстор шта ће с' њима... :)

ne, nismo "svi", stavise,
zalosno je sto je iko uopste pratio opisane parametre :neutral:
... doduse, ovo bar objasnjava sto si danas toliko opsjednuta pricanjem na svaki cosak kolika si dama, no tesko se oprati

Svasta sa tobom, kada sam ja u zivotu kazala da sam dama, pronadji i posalji mi...to je velika neistina i pojma nemam odakle ti tako nesto...uostalom zasto tebe zulja ja ne znam a i ne zanima me iskreno...

Da, jesam, igrala i provodila u diskotekama, na zurkama, koncertima, putovala i trenirala, smrtno se zaljubljivala, ucila skolu i imala ogromno drustvo...pa sta, to je za mene normalno i ne bih zelela svom detetu kucni zatvor do fakulteta a onda ponasanje pustenog steneta sa lanca...klinci treci, cetvrti razred gimnazije i treba da se provode, ja bih se opako zapitala da li je sve i redu ako bi bilo vikend vece a moje dete srednjoskolac nema sa kim da izadje i ode na zabavu...ne zelim takav zivot svojoj deci...idem logikom da dete treba pravilno postaviti i vaspitati a staklena zvona su za posesivne roditelje...ja zelim da moja deca zive i uzivaju sa vrsnjacima...

Vazno je i pozeljno proziveti svaki deo svog zivota...devojcici se desila tragedija usled nesrecnog slucaja a ne zbog njene "lake" prirode ili gluposti roditelja, mozes biti silovana i u ulazu zgrade, zapravo jedini put sam bila napadnuta u ulazu zgrade ali avaj verovatno sam kriva jer sam nosila kratku suknju:roll:

Back