DEVOJACKO VECE

Dragana1203

Početnik
Poruka
6
Cao ljudi treba mi jedna mala pomoc...z:lol:
Udaje mi se najbolja drugarica,ja sam kuma...i naravno kako to ide trebalo bi da joj organizujem neko nezaboravno devojacko vece :sanke:
Do svadbe ima jos vremena...bice u junu...ali najbolje da se ja pripremim na vreme....z:)
Pa bi vam bila jaaaakoo zahvalna ako bi mi neko predlozio neke idejice!
Pozzz svima i SRECNA VAM NOVA!!!!:zblesav:

Голи црнци излећу из трометарске торте.
Не морају црнци, знаш колико овде има оних који би то одрадили без надокнаде и из чистог задовољства.
На право место си дошла.

Голи црнци излећу из трометарске торте.
Не морају црнци, знаш колико овде има оних који би то одрадили без надокнаде и из чистог задовољства.
На право место си дошла.

To ti se samo čini - bila sam u društvu koje je 'kupovalo' stripera za neko tako devojačko veče, i drug koji je čuo koliko to košta (mnogo!), se ponudio da će on to za džabe da uradi... i naravno uplašio se kad je shvatio da treba da igra go ispred 40 razularenih žena.

Inače mislim da je striper bezveze, ja bih više volela elegantno veče sa drugaricama, možda tematsko (da se obučemo kao filmske dive, ili neka epoha), sa lepom večerom i možda obilazak nekoliko barova posle toga.

Kakvi crnci, kakvi barovi...? Na devojačko veče ćete sve da se okupite kod buduće mlade u kuću, tu ćete da heklate čipku, pevate slatko-tužne pesme o kraju mladosti, a očekujte i dolazak neke od starijih žena, koja će devojku da poduči njenim budućim dužnostima prema muškarcu.

Iznajmiš privatni aviJon, a može i putnički... i vas, bar 10 odete na recimo Bora Boru ili tako neka egzotika... može i Južna Amerika, Afrika... gde god ima dobrih crnaca... z:mrgreen: da vas lade palmicama na plaži... dok ispijate neke šarene koktele... a miris mora vas opušta... talasi dodiruju stopala... sunce obasjava vaša preplanula tela... z:mrgreen:

Iznajmiš privatni aviJon, a može i putnički... i vas, bar 10 odete na recimo Bora Boru ili tako neka egzotika... može i Južna Amerika, Afrika... gde god ima dobrih crnaca... z:mrgreen: da vas lade palmicama na plaži... dok ispijate neke šarene koktele... a miris mora vas opušta... talasi dodiruju stopala... sunce obasjava vaša preplanula tela... z:mrgreen:
a vi grickate semenke i pljuckate okolo i saljete sms ovima sto nisu posle,jao sto nam je lepo

pa ne znam,a jel mogu da vodim svog svalera sa sobom,jedva i ovog navatah,ne bih htela tamo da ostanem kratkih rukava?
Jesi luda?z:((
Ostavi švalera za ovdi...

Tamo gde mi idemo ništa ne sme biti kratko...:zstidljivko:z:mrgreen:
Jeste li vi imale djevojaćko veče?
Nijedna moja drugarica ili bliža poznanica nije pravila, ne znam ni da li su im muževi organizovali momačko

Jesam...
Bili smo kod drugarice u stanu, nas 5, sećam se pile smo kruškovac, đuskale i spremale se za grad... posle izašle, bilo nam je super... čak sam i slike ovde kačila... z:lol:
Bilo je svega to veče... z:mrgreen: na kraju smo sve spavale kod te drugarice i bilo je luuuudddooooooo... z:Dz:lol::zblesav:

cega to treba da se seca kad udje u bracne vode... :I ono sto ce tamo da joj fali ili sto ce da joj bude podrshka :cry:
ili joj ogadite nebracni zivot mozda nije loshe, neke zle klince joj nadjite a vi se sakrijte

Jeste li vi imale djevojaćko veče?
Nijedna moja drugarica ili bliža poznanica nije pravila, ne znam ni da li su im muževi organizovali momačko

Ја сам имала девојачко вече. Провела сама са најбољим другом, лежали и слушали Кармину бурану, пушили и пили вино. Не бих мењала то вече за стотину црнаца који искачу из торте.
П.С. Ебале вас девојачке и момачке вечери из америчких серија и филмова! За кога их правите? Чуј, ,,незаборавно девојчко вече''!? Ако није имала незаборавних вечери пре удаје, онда не знам шта рећи..
П.П.С. А тек сам имала девојачких и момачких вечери после удаје...

(ПИЛ, ово после прве три реченице се не односи на тебе, него на тему )

Ја сам имала девојачко вече. Провела сама са најбољим другом, лежали и слушали Кармину бурану, пушили и пили вино. Не бих мењала то вече за стотину црнаца који искачу из торте.
П.С. Ебале вас девојачке и момачке вечери из америчких серија и филмова! За кога их правите? Чуј, ,,незаборавно девојчко вече''!? Ако није имала незаборавних вечери пре удаје, онда не знам шта рећи..
П.П.С. А тек сам имала девојачких и момачких вечери после удаје...

(ПИЛ, ово после прве три реченице се не односи на тебе, него на тему )

Nećeš samnom i smokijem na Bora Boru?!z:shock:z:mrgreen:

Cao ljudi treba mi jedna mala pomoc...z:lol:
Udaje mi se najbolja drugarica,ja sam kuma...i naravno kako to ide trebalo bi da joj organizujem neko nezaboravno devojacko vece :sanke:
Do svadbe ima jos vremena...bice u junu...ali najbolje da se ja pripremim na vreme....z:)
Pa bi vam bila jaaaakoo zahvalna ako bi mi neko predlozio neke idejice!
Pozzz svima i SRECNA VAM NOVA!!!!:zblesav:

Nemoj nista da organizujete i to nikada nece zaboraviti tj bice nezaboravno.

Kakvi crnci, kakvi barovi...? Na devojačko veče ćete sve da se okupite kod buduće mlade u kuću, tu ćete da heklate čipku, pevate slatko-tužne pesme o kraju mladosti, a očekujte i dolazak neke od starijih žena, koja će devojku da poduči njenim budućim dužnostima prema muškarcu.

:lol:

@tema: meni su uvek bile bizarne i "devojačke i momačke večeri"...
..šta sad, nisu dovoljno ludovali, pa sad treba da se odvaće od alkohola i života baš taj zadnji dan..kao da im sleduje smrt ili tako nešto :lol: ...
..mislim, to mi je suviše nekako fatalistički.

Ja bih samo želela da provedem vreme sa monom srodnom dušom :zaljubljena:... kakvi barovi, kakve gluposti....

Back