Devil Wears Prada

Филм је о амбициозној младој новинарки којој се остварило у професионалном животу све оно о чему девојке сањају, али она убрзо увиди да је све то лажни сјај и да постоје кудикамо важније ствари, на пример нахранити гладне и мир у свету.

Фама око филма је што, кажу успешно, описује тај модни миље. И наравно, што је базиран на харизми Мерил Стрип која глуми ону-како-се-зваше-уредницу, а која је, опет, подстакла фаму јер је на премијеру филма дошла у "пради".

Uopste mi nije jasno, zasto onaj njen odvratnio decko joj nesto prebacuje da je ona kriva, a on je ljubomoran, jer je ona nesto postigla u odnosu na njega, koji mlati bele bubrege u nekom smrdljivom cumezu. Film me sve vise i vise nervira. Nervira me i onaj debeli glumac, koji nicemu ne sluzi, nego samo da popuni mesto za stolom. Odnos izmedju nje i onog njenog decka mi je odvratan. Nije ni cudo sto se smuvala sa Sajmonom Bekerom, kada ima sonju, koji se samo mota po kuhinji i probleme resava seksom i kada je otkazao, zakazao, odmah se obrusio na nju. O crnkinji necu ni da komentarisem, banovace me neko zbog nje.

Meni se dopao film, ne bih ga pogledala vise puta ali sam se lepo provela gledajuci ga jednom. Najveci aduti filma su odlicni glumci. Prica nije toliko zanimljiva tj nista novo samo eto ubacili su modu, sve je sareno i lepo.
Meryl je fantasticna. Anne i Stanley Tucci su dobri kao i uvek. Kad sam gledala jos nisam znala ko je Emily Blunt, ali od tada sam je dosta zavolela. Lik iz serije Entourage mi nikad nije bio simpatican, uvek je dosadan ali nije on bas ni bitan tu tako da svejedno. 7/10.

Uopste mi nije jasno, zasto onaj njen odvratnio decko joj nesto prebacuje da je ona kriva, a on je ljubomoran, jer je ona nesto postigla u odnosu na njega, koji mlati bele bubrege u nekom smrdljivom cumezu. Film me sve vise i vise nervira. Nervira me i onaj debeli glumac, koji nicemu ne sluzi, nego samo da popuni mesto za stolom. Odnos izmedju nje i onog njenog decka mi je odvratan. Nije ni cudo sto se smuvala sa Sajmonom Bekerom, kada ima sonju, koji se samo mota po kuhinji i probleme resava seksom i kada je otkazao, zakazao, odmah se obrusio na nju. O crnkinji necu ni da komentarisem, banovace me neko zbog nje.

Dečko je odličan lik, nije nikakav šonja. On je ambiciozan kuvar... i postigao je mnogo - vidiš da je, posle godinu dana, usavršio pravljenje krompira : )
Ali jeste Sajmon bolji frajer, sebični lažovi su najčešće šarmantniji od ozbiljnih radnika.
Ko su debeli i crnkinja?

(Izem ti film, o čemu mi pričamo)

Ovo je debeli. Onaj njihov drug slon, a meni lici na kretena.

richsommer.jpg

Ona mi se svidela u Detpruf od Tarantina, ali ovde je odvratna i rasistkinja, kao i homofobicarka. Pored toga je jedna odvratna sponzorusa.

Cold_Case_cast-pop-up_Tracie.jpg

А да се мало не претерује са том Мерил Стрип?

Она је сад постала бренд к'о Пикасо. Пикасо кад је ставио црну тачку на бело платно сви су се дивили, а Мерил Стрип сада да сними рекламу за лак за нокте номиновали би је за Оскара.

А да се мало не претерује са том Мерил Стрип?

Она је сад постала бренд к'о Пикасо. Пикасо кад је ставио црну тачку на бело платно сви су се дивили, а Мерил Стрип сада да сними рекламу за лак за нокте номиновали би је за Оскара.

:dosadno:

pa ti je nemoj gledati ko te tera :lol:

Back