devijacija nosne pregrade?

• Začetnik teme Začetnik teme des
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
des:
gde moze da se uradi operacija, koliko kosta, jel' boli, jel' sigurno...?
nisam zdravstveni osiguranik.
Vec sam negde pisala o tome, ali ponovicu.
Operaciju mi je radio Prof. Dr Dergenc u Klinicko-bolnickom centru "Zvezdara".
Iskreno ti preporucujem njihove strucnjake jer je to uigrana ekipa koja godinama radi zajedno, a mozda bih eto izdvojila Dr Dergenca i Dr Kosanovica.
Pretpostavljam da operacije rade i za pacijente bez zdravstvenog osiguranja, samo se raspitaj pre toga za cenu i vidi gde ti se vise isplati. Telefon Instituta za orl KBC "Zvezdara" je 422-362
Dr Dergenc, koji je inace nacelnik Klinike, privatno radi u Pliklinici "Bel Medic" u ul. Viktora Igoa 1, kod Sajma. Telefoni su: 30-65-888 i 30-66-999.
Operacija se radi pod totalnom anestezijom. Da li boli? Vise je neprijatan osecaj, a izgleda kao kada zapusis nos prstima i progutas pljuvacku. Vakuum. Probaj. Grozno je u pocetku, ali posle se naviknes, pa cak i jedes na taj nacin. I tako par dana dok ti ne skinu tampone iz nosa. Postoperativni proces je drugaciji za svakog. O tome ne mogu da ti pisem, kod mene je bilo problema, kod devojke koja je bila sa mnom u sobi je sve bilo savrseno, tako da...
U celoj prici je vrlo vazno da pijes dosta caja. On je spas, veruj mi.
Najlepse od svega je sto ti - DISES! Neverovatan osecaj. Kada osetis to zadovoljstvo da ti vazduh struji obema nozdrvama, sve muke su proslost i shvatis da se sve isplatilo.
Sa srecom!

Back