devica/skorpija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hmmm.....
vasi podznaci mogu odlicno da zacine vezu sa seksualne strane :D :D :D
problemi mogu nastati kad ste oboje dzangrizavi...vaga obicno ne zna zasto je neraspolozena a devica ce radije da cuti i da trpi nego da se upusti u resavanje problema sto moze da dovede do zahladjenja gde niko nece hteti da ucini prvi korak.
muskoj vagi ce se svidjati devicja tip-top sredjenost u svakoj situaciji i lepi maniri.
mada, muske vage flertuju na sve strane i to jednu devicu moze da nervira. ali to je njihov nacin komunikacije, vage retko idu dalje od flerta :wink:
u drustvu cete delovati kao harmonican mada malo hladnjikav par i niko nece imati pojma kakvi manijaci mozete da budete u krevetu :lol:
savet devici za musku vagu - na njih uzasno deluju boje, mirisi, okruzenje....cega uopste nisu svesni. ako pocne da se vrpolji verovatno je to zbog odvratne braon zavese koja se uopste ne slaze sa koznom garniturom *****-braon boje :lol: :lol:
obraduj ga pastelnim bojama, dobrom hranom koja jos lepse izgleda i nikad ne ocekuj od njega da bude kompletno svestan koliko te voli.
savet za oboje: budite opusteniji i topliji jedno prema drugom, pokusajte da pokazete emocije i van kreveta, resavajte probleme (ako se pojave) na vreme i radite na kvalitetnijoj komunikaciji!
 
U drustvu cete delovati kao harmonican mada malo hladnjikav par i niko nece imati pojma kakvi manijaci mozete da budete u krevetu :lol:


E, zbog ove recenice sam se tako slatko nasmejala.... Super je!!!! :lol: :lol: :lol:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top