angel's_breath Primećen član Poruka 827 13.09.2005. u 06:14 - devica/blizanci #2 E i mene bas interesuje sta cete da kazete - i moja kombinacija.
krvolok Poznat Poruka 8.273 13.09.2005. u 08:02 - devica/blizanci #3 instant: u pitanju je zenska osoba Kliknite za proširenje... Pa kaži nešto više, mis' daj podatke : plava, crna, visoka, niska, mršava, itd. a onda i da utvrdimo ono najvažnije !!!
instant: u pitanju je zenska osoba Kliknite za proširenje... Pa kaži nešto više, mis' daj podatke : plava, crna, visoka, niska, mršava, itd. a onda i da utvrdimo ono najvažnije !!!
I instant Početnik Poruka 11 22.09.2005. u 19:39 - devica/blizanci #5 angel's_breath: E i mene bas interesuje sta cete da kazete - i moja kombinacija. Kliknite za proširenje... Hajde, onda...gde se nalaze planete i kuce?......
angel's_breath: E i mene bas interesuje sta cete da kazete - i moja kombinacija. Kliknite za proširenje... Hajde, onda...gde se nalaze planete i kuce?......
krvolok Poznat Poruka 8.273 23.09.2005. u 13:30 - devica/blizanci #6 instant: Hajde, onda...gde se nalaze planete i kuce?...... Kliknite za proširenje... To i mala deca znaju : planete na nebu, a kuće na zemlji !!!
instant: Hajde, onda...gde se nalaze planete i kuce?...... Kliknite za proširenje... To i mala deca znaju : planete na nebu, a kuće na zemlji !!!