devedesete

A bilo bi lepo,recimo,za promenu da se otovri jedna tema shta DS sem bauka zvanog Radiikali i "evropske perspektive za pashaluk,ali ne pre 2018." nudi konkretno,u pozitivnom smislu?
Ili nerma nishta?
Idemo u evropu bato,pa kad stignemo..taj rad..

Najgore je to sto ako je verovati Tadicu(a ja mu ne verujem), idemo ka Evropi, a kada nam ona kaze da moramo da priznamo Kosmet(a hoce), onda ih odbijemo! Cemu ici onda?!?
Ocigledno je da Tadic laze, obmanjuje svoje birace, svojom satro cvrstim stavom, gradeci imidz odlucnog politicara a sve to preko snazne retorike i lazi!

Ocigledno imas problema sa zenama.
Drugo,naravno da treba da te neko opominje,zato sto stalno gusis ljude sa glupostima.
Znas ti dobro sta si pricao o Drakulama i krvi na pdf Misterije

*** људи су почели да паниче јер су видели да од крађе више ништа неће бити па им је то сада једини програм да нас врате у те исте деведесете за које се толико држе...

Jedino sto sam ja cuo u predsednickoj kampanji,a od strane demonokratskog kandidata,mrskog mi i odurnog,"predsednika" Tadica je:"ako pobedi Nikolic : ostacemo bez Kosova,Srbija ce se izolovati,bice inflacije,ekonomija ce propasti....",i sve tako crno i jos crnje.
A sta se desilo?Tadic je pobedio,ostaDOSmo bez Kosova,Srbija je izolovana,inflacija hvata zalet,ekonomija nam je odavno propala...
Ministri i poslanici odredjenih politickih grupacija,koje sada necu da pominjem,upinju se iz petnih zila da nama sirotinji raji dokazu kako su i oni jadni,bedni i siromasni isto kao i mi.
Drzavni giganti se prodaju budzasto,nama obecavaju nekakve pare,ali tek za nekoliko godina (po principu:lipsi magarce do zelene trave).
I dalje prete izolacijom,inflacijom i ekonomskim kolapsom.
Pa dobro bre,majku mu,ko je ovde blesav?!

Jedino sto sam ja cuo u predsednickoj kampanji,a od strane demonokratskog kandidata,mrskog mi i odurnog,"predsednika" Tadica je:"ako pobedi Nikolic : ostacemo bez Kosova,Srbija ce se izolovati,bice inflacije,ekonomija ce propasti....",i sve tako crno i jos crnje.
A sta se desilo?Tadic je pobedio,ostaDOSmo bez Kosova,Srbija je izolovana,inflacija hvata zalet,ekonomija nam je odavno propala...
Ministri i poslanici odredjenih politickih grupacija,koje sada necu da pominjem,upinju se iz petnih zila da nama sirotinji raji dokazu kako su i oni jadni,bedni i siromasni isto kao i mi.
Drzavni giganti se prodaju budzasto,nama obecavaju nekakve pare,ali tek za nekoliko godina (po principu:lipsi magarce do zelene trave).

Narod!!! :mrgreen:

Slavka, SPS i Titovo vreme su dva različita pojma. Ja cenim Tita kao brata masona a o SPS-u mislim da su najveće da ne kažem šta. Milošević je bezuspešno pokušao da postane novi Tito, a posttao je novi Enver Hodža. Nije meni niko ništa obezbedio, moji su pošteno zaradili.

haha ovaj se javlja garantovano iz neke ludare :lol:

dok si od gosn nikolica chuo dobro razradjen, realan plan i program o dizanju srbije i povratku kosova uz pomoc bratske bijafre i geniajalnog mozga jorgovanke t.

...a jel` BT ima razradjen plan o ulasku u EU?

Како да не?! :lol:

Ево, погледај само овај низ "сувислих" изјава:

>>>Beograd, Novi Pazar -- Boris Tadić izjavio da su stranke u izbornoj koaliciji sa DS-om okupljene kako bi sprečile DSS i SRS da formiraju vladu.
Boris Tadić (FoNet, arhiva)

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić je, u intervjuu za "Pres", rekao da je DS formirala izbornu listu sa ostalim strankama kao "preventivnu meru zbog jasne najave koalicije DSS-a Vojislava Koštunice i SRS-a Vojislava Šešelja" i izolacije Srbije koja bi time nastala.

"Takva koalicija, po mom dubokom ubeđenju, vodi Srbiju direktno u izolaciju i ka smanjivanju naših ekonomskih kapaciteta, što direktno dalje vodi smanjenju potencijala u odbrani integriteta zemlje", rekao je Tadić.
............<<<

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=04&dd=07&nav_category=418&nav_id=292688

Са оваквим ставовима ОДМАХ улазимо у Европу! :lol::lol:
Ех, каквог председника имамо... :mrgreen:

Back