Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
feljton.jpg

Подпуно си у праву ... Е сада лепо куц куц на врата од те деце и објасни им све ово што овда изјављујеш ....
Тзв."дете комунизма":"Добар дан, шта желите?"
Увређени антикомуниста:"Добар дан, ја сам утврдио да сте ви дете комунизма, и да сте сада капиталиста"
Тзв."дете комунизма":"Па шта?"
Увређени антикомуниста.:"Ја сам изворни антикомуниста и мени припада ваш капитал, није поштено да дете комунизма сада буде капиталиста, а ја да будем гологузан."
Тзв."Дете комунизма":"Па што нисте одмах рекли, ево идемо одмах код нотара да вам препишем власништво над фирмама и некретнинама."
Отац "детета комунизма"(који случајно наилази):"Ево га Ђуров мали, ја и твој отац смо заједно службовали у ССРН, СКЈ и СИЗ-у, шта ти ради тата?"

Када неко учини нешто нечасно, то се сада зове "жртвовати част" .

Тако су у Логору на Бањици постојали честити српски домаћини који су чинили једну комисију која је одлучивала кога стрељати а кога не.Они су толико "жртвовали част", да је Гестаповска комисија била много блажа према заточенима него ови српски домаћини.

Марисав Петровић је жртвовао част и зато је одводио Крагујевчане на стрељање.

Онда су дошле зле чике из шуме и пострељале те домаћине склоне жртвовању части.Те зле чике су то урадиле без судског поступка, и зато ми данас закључујемо да су сви стрељани били невини.Зато данас наричемо над њиховом судбином, а боли нас она ствар за стрељане на Бањици или у Крагујевцу.
За жртве Недићевог режима нема комисија за утврђивање броја жртава, нема кукњаве, само жалимо за колаборантима и издајницима.Чика Недић је спроводио ваљане судске поступке и одводио је на стрељање само оне Србе који су то заслужили.Лепо Марисав каже овај иде на стрељање а овај не иде.

Jedan naziv se provlaci za sve neTitove generacije......Traumatizovane generacije....
Znaci skoro da nema generacije koja nije u Titovo vreme zivela, a da nije bila traumatizovana....u novijoj istoriji, u starijoj istoriji...
Jedino malo odsustvo trauma su imale generacije posle 51 i do 81...

Sad i da zive po svim kriterijumima na papiru mocnije, ugodnije i slobodnije, traumatizovane su sasvim sigurno...
To se vidi po ponasanju, ne mora da bude vanredno stanje....ali pomaze...

Тзв."дете комунизма":"Добар дан, шта желите?"
Увређени антикомуниста:"Добар дан, ја сам утврдио да сте ви дете комунизма, и да сте сада капиталиста"
Тзв."дете комунизма":"Па шта?"
Увређени антикомуниста.:"Ја сам изворни антикомуниста и мени припада ваш капитал, није поштено да дете комунизма сада буде капиталиста, а ја да будем гологузан."
Тзв."Дете комунизма":"Па што нисте одмах рекли, ево идемо одмах код нотара да вам препишем власништво над фирмама и некретнинама."
Отац "детета комунизма"(који случајно наилази):"Ево га Ђуров мали, ја и твој отац смо заједно службовали у ССРН, СКЈ и СИЗ-у, шта ти ради тата?"
Tzv. dijalog je zaglupljujuć.

Otišli ste toliko daleko u neotitoističkoj histeriji da vam čak smeta što je malobrojno potomstvo i rodbina streljanih preživela SFRJ totalitarizam, jedan od najgorih koji je u savremenoj istoriji nekom narodu nametnut.

Naročito su cinične bile komparacije koje je pravio režim da bi se oprao od sopstvenih nedela.

Tzv. proleter: Nema struje po 12 sati dnevno.
Drug Pero OZNA: Ne seri i ne podrivaj samoupravljanje i NOB. Da s u Rumuniji imo bi struje svakog sedmog četvrtka od 3 do 3.05 a.m.
Tzv. proleter: Nemam ni za ogrev...
Drug Pero OZNA: Legitimiši i vodi.

Evo ga, preveo Veljaca za cirilicare svoje hrvatsko sacinjenije. :rotf: Famozna veljaca kao ni nazivi drugih meseca i godina se ne pominju pa patrijote nece moci da potraze sokantnu brojku u arhivi Politike. :super:

91257493_10157746037026628_3046499094227845120_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back