Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Данас има много мање слободе него у време Тита.

Sad je svako antikomunista, ali mora da bude mrtav jer mrtva usta ne odgovaraju.
Čekam...Ja sam našao ozbiljnog istoričara koji tvrdi da je Danilo Kiš bio antikomunista. Hajde, probaj da nađeš ozbiljnog istoričara koji tvrdi suprotno.
Džordž Bernard Šo je bio diletant za politiku.Пекић је био велики књижевник али за политику је био дилетант.Изгубио је на изборима од неког СПС-кандидата, и његови ставови о политици не значе много.
Под појмом "људска права" подразумевају се искључиво права појединаца, индивидуална права: 1 – Countries and territories with a rating of 1 enjoy a wide range of civil liberties, including freedoms of expression, assembly, association, education, and religion. Нигде ни речи о правима народа и нација.
E kad vi poklonici Mire Marković za nekog kažete da je za politiku diletant, ne znam šta više da mislim.Пекић је био велики књижевник али за политику је био дилетант.Изгубио је на изборима од неког СПС-кандидата, и његови ставови о политици не значе много.

pa to je reko i evo morales slobodarski presjednik bolivije kad pokloni papi raspetoga krista na srp i cekic

Mita se sa bracom Rvatima po tom pitanju zaista slaze ... makar bili i ustase haha.ima i izdanje za kroaciju, ista tematika