Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odakle si mislio da je?
BG?
Ja se sećam da mi je neko pričao da je rođen u Bosni jer mu je ćale tamo radio, a da je zapravo iz da li beše Ivanjice ili tako nešto, ali možda grešim
Evo
1570855954991.png

Ja se sećam da mi je neko pričao da je rođen u Bosni jer mu je ćale tamo radio, a da je zapravo iz da li beše Ivanjice ili tako nešto, ali možda grešim
Evo
Pogledajte prilog 601908
Kod svih iskompleksiranih likova i likuša imamo jedan te isti fenomen - stide se svoje sirotinje pa bi da budu ono što nisu.
Uspešno je forsirao priču o životu u Njemačkoj hoteći sebi da tako podigne guzici nivo.
Taj Šamac se pojavio skoro kao podatak, neko je prepravljao na Sarajevo, eto veće mesto da ne bude baš...
A nije to ništa - ako pogledaš wikipedije trenutnih jajara i prodavaca magle niko ne stavlja gde je rodjen sem ako nije BG pašaluk.
Sramota ih Srbije/Bosne a "mnogo brinu" za Srbiju/Bosnu...
Psiho problem...

Što se Ivanjice tiče mislilo se na Valjevo odatle mu Ruška Puška iliti Vesela Udovica.
Neverovatno je i nepojmljivo da postoje osobe koje će i kofu ladnih govana dozvoliti na sebe za malo para.
Ok, u ovom izuzetku nije bilo malo para, Angela Merkel morala da svraća...

Ništa sirotinja sam i dalje

Nisi ti sirotinja nego si kao i svi mi - opljačkan a pre svega obespravljen!
Još uvek je dobro dok nas po rodjenoj zemlji ponižava domaća fukara
Bolje da te ponižava domaći nego stranac - zapamti ovo, meni je to priĉao profesor matematike i kao mladom mi nije bilo jasno.
Sad vidim koliko je čovek bio u pravu!

Lično nisam imao nikakvih problema da iznapušavam pojedine bahate strance ovde po Beogradu zbog prirode posla koji sam tada radio.
Nebitno jel neko nadobudno englesko gomno, turska seljačina, nemački ispran mozak, italijanski službenik iz UN zabrinut za Kosovo, čitaj špijun i mnogi drugi...
Svi oni imaju dovoljno putera na glavi da bi mene na njihovom mestu bilo sramota da uopšte pokrenem razgovor tipa: "čuli smo da liše živite"
- Da, mnogo ste nam pomogli... bude prva rečenica od celog monologa koji ubrzo usledi a koji često ni ne odslušaju do kraja već odu besni...
Nećeš ti mene pred mojim pragom, mamicu li ti...

Završio je gimnaziju u Beogradu - to je sasvim dovoljno što se mene tiče pa da kažemo da nije reč o radniku vulkanizera, a da ne govorimo da Đinđić uopšte nije delovao tako, čak skroz suprotno od svega što klasifikujemo kao balkanski primitivizam

Bre mogu da nas mrze ili ne ali imamo ogromnu prednost u odnosu na njih - mi nismo radili što i oni.
Ako smo i osvajali u prošlosti a to je bilo po pravilu službe a ne ko oni - pale, pljačkaju pa im i to malo pa siluju...

Ali postoje izuzetno instruirani operativci koji se služe svim mogućim smicalicama jer im ispran mozak a namere nečiste.
Tako naišao neki mazgov Nemac, predstavio se kao neko gomno iz nekog komesarijata iz EU, baš me zabole.
I počne on meni o ratu na Balkanu... Kako smo mi krivi... Opa!?
Ja odmah: prvi ste priznali raspad tj Hrvatsku čim ste srušili berlinski zid, a o ratu nemoj ti da mi pričaš.

Ono što me u sebi šokiralo je bila neverovatna hladnokrvnost dotičnog ali mu na kraju od besa zasuźiše oči...
Naime, pošto sam pomenuo ratno vreme njegove mu Nemačke pične on meni kako su o i tad bili superiorni...
- Ma jel'te? Kako to da su samo Nemačka i Amerika imale plan za atomsku bombu, obično je tehnologija uvek nekako ravnomerno napredovala u svim zemljama baş kao i danas sa minimalnim razlikama?
- Pa kažem vam da smo tada bili napredniji od drugih
- A da ja vas pitam nešto?
- Bitte..
- Čuli ste za našu hiperinflaciju i novčanice sa puno nula (gomno se osmehne), e pa mene zanima da li se u tadašnjoj ti Nemačkoj hleb kupovao sa dva kofera punih maraka?
- Pa jeste ali...
- E pa kad ti hleba dva kofera, koliko je kofera išlo za tu tvoju nauku? Kad neko nema za leba teško da..
- Vi totalno pogrešno povezujete!
- Ma nije moguće? A da li vam Rokfeler doneo iz Amerike mehanizaciju i gorivo za napad na Rusiju?
- Nemam taj podatak?!
- A imate podatke o Bosni?
- Sa vama ne može da se diskutuje
- O čemu? Zašto ste roknuli unuka od Ferdinanda zbog kog ste nas napali?

Au.. Zasuze ti njemu oči i pobeže... To je taktika rešetanja sa svih strana jer su bušni ko bušne gaće...
E takav mi neće držati priče o moralu i poštenju!
Mrš iz moje avlije, kolega! (Savo iz Kikinde)

Nisi ti sirotinja nego si kao i svi mi - opljačkan a pre svega obespravljen!
Još uvek je dobro dok nas po rodjenoj zemlji ponižava domaća fukara
Bolje da te ponižava domaći nego stranac - zapamti ovo, meni je to priĉao profesor matematike i kao mladom mi nije bilo jasno.
Sad vidim koliko je čovek bio u pravu!

Lično nisam imao nikakvih problema da iznapušavam pojedine bahate strance ovde po Beogradu zbog prirode posla koji sam tada radio.
Nebitno jel neko nadobudno englesko gomno, turska seljačina, nemački ispran mozak, italijanski službenik iz UN zabrinut za Kosovo, čitaj špijun i mnogi drugi...
Svi oni imaju dovoljno putera na glavi da bi mene na njihovom mestu bilo sramota da uopšte pokrenem razgovor tipa: "čuli smo da liše živite"
- Da, mnogo ste nam pomogli... bude prva rečenica od celog monologa koji ubrzo usledi a koji često ni ne odslušaju do kraja već odu besni...
Nećeš ti mene pred mojim pragom, mamicu li ti...
@Stojkov Menidjer , pogledaj ove kurseve Oracle University
https://education.oracle.com/learn/database/pPillar_2

Kad sam polagao nešto meni su tu rekli da mogu da imam platu od 3-5 hiljada evra zavisnosti šta dalje odlučim da polažem
Više njima verujem nego socijalističkim fakultetima
Ali sam ipak krenuo drugim putem
Vidi možda ima tu nešto za tebe

@Stojkov Menidjer , pogledaj ove kurseve Oracle University
https://education.oracle.com/learn/database/pPillar_2

Kad sam polagao nešto meni su tu rekli da mogu da imam platu od 3-5 hiljada evra zavisnosti šta dalje odlučim da polažem
Više njima verujem nego socijalističkim fakultetima
Ali sam ipak krenuo drugim putem
Vidi možda ima tu nešto za tebe

Sa srećom sinko, da tu ima 5 iljada evra ne bi ti taj predavao za 700...

Evo meni na androidu iskače reklama - 830 evra profita svaki dan preko naših dojava za utakmice...
Baš dobri neki šaptači rezultata - meni da omoguće 830 evra dnevno tj 24.900 evra mesečno odnosno svakom ko im se javi...
Mora da imaju mnogo para čim meni hoće da pomognu...

E tako i ti profesori od 600 - 700 evra mesečno što će te nauče poslu od 5.000 mesečno?!
To nije socijalistička fiksna plata nego ako uspeš da ubediš poslodavca da ti daje toliko a i on mora da ima profit na tvojih 5.000
Medjutim dodju Kinezi koji programiraju/photoshopuju za male pare, Indija tek...

Tako da ti je bolje, bar po meni, da ti to naučiš al da budeš profesor.
Bolje K u ruci nego P na grani :mrgreen:

Možda ti više veruješ Pijačnom Kokošaru koji je izgubio posao nakon likvidacije preduzeća Sarajevski Kiseljak šta da ti radim :mrgreen:

Evo ti ga zemljak... :mrgreen:
Godinu dana "bile situacije" dal će EU pare pripasti baš njemu, a kad su mu pripale odmah počeo da gazduje sa: "se ne pita kolika je plata nego dal je dobivamo"
Odgazdovao sa EU parama vrlo brzo... Možda je bolje umeo da se lakta u odnosu na druge? Laktanje je samo jedan korak u modernem bizmisu... Mahom nebitan...

al ga obožavam i sa govorom i sa akcentom - pravi, matere mi :super:

Možda ti više veruješ Pijačnom Kokošaru koji je izgubio posao nakon likvidacije preduzeća Sarajevski Kiseljak šta da ti radim :mrgreen:
On veruje u potiskivanje inteligencije i (protestantske) radne etike kako bi svi bili što jednakiji.

Inače, MySQL je divna stvar. Pišaš po svim profesorima filologije, političkih nauka, filozofije i ostalim klošarskim zanimanjima (90% sveta).

Evo ti ga zemljak... :mrgreen:
Godinu dana "bile situacije" dal će EU pare pripasti baš njemu, a kad su mu pripale odmah počeo da gazduje sa: "se ne pita kolika je plata nego dal je dobivamo"
Odgazdovao sa EU parama vrlo brzo... Možda je bolje umeo da se lakta u odnosu na druge? Laktanje je samo jedan korak u modernem bizmisu... Mahom nebitan...

al ga obožavam i sa govorom i sa akcentom - pravi, matere mi :super:

Ko je ovaj JOLPAZ što govori???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back