Onda je jasno.Ja sam za vreme Tita rođen i sećam se slobode i to dobro.Kad budem našo nešto postaviću a to nema ni danas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je jasno.Ja sam za vreme Tita rođen i sećam se slobode i to dobro.Kad budem našo nešto postaviću a to nema ni danas.
Kakve slobode?
Degelsovi...Begelsovi...
Ne lupetaj.To ti danas tvrdiš za Vučića.
Mr Degel...Mr Begel...
CIA OTKRILA VELIKU TITOVU TAJNUPa ne, ali stvarno. Kakav je bio zivot nekog random srpskog seljaka kroz citavu srpsku istoriju, posto se stalno ponavlja ta fraza o "srpskom seljaku"..
Primera radi prolazio sam kroz celu Jugoslaviju,spavao uz put,sa otvorenim autom i punim đžepom para,dlaka mi nije falila.
Danas ni u svojoj kući ne usudiš se da spavaš.Pogledajte sada nedavno 4 osobe nastradale,i to je sreća da čovek nije imao
oružje pa da se brani inače bi ga strpali u zatvor.
Slepac,pun džep para a spavaš kojekuda umesto u motelu kao svaki normalan putnikPrimera radi prolazio sam kroz celu Jugoslaviju,spavao uz put,sa otvorenim autom i punim đžepom para,dlaka mi nije falila.
Danas ni u svojoj kući ne usudiš se da spavaš.Pogledajte sada nedavno 4 osobe nastradale,i to je sreća da čovek nije imao
oružje pa da se brani inače bi ga strpali u zatvor.

CIA OTKRILA VELIKU TITOVU TAJNU
MARŠAL prebacio čak 70 USPEŠNIH FABRIKA iz Srbije u Hrvatsku i Sloveniju
Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) postavila je na internetu 12 miliona stranica sa kojih je skinuta oznaka tajnosti. Među njima je i izveštaj o transferu fabrika iz Srbije posle Drugog svetskog rata (dokument RDP80 – 00810A008600430009 – 4)
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/po...-iz-srbije-u-hrvatsku-i-sloveniju/232893/vest
Leskovac: kako je nestao ,,srpski Mančester?’’
Uoči Drugog svetskog rata Leskovac je, kao grad od 18.000 stanovnika, imao 45 većih i manjih preduzeća iz 7 industrijskih grana, 375 trgovačkih radnji i 13 velikih firmi, od kojih je10 poslovalo sa inostranstvom, 579 registrovanih zanatlijskih firmi i 200 neregistrovanih zanatlija, 150 kafana i 2 solidna hotela, potpunu energetsku nezavisnost, 7 novčanih zavoda, finansirao je privredu sopstvenim kapitalom i beležio ekspanziju kapitala u zemlji i inostranstvu i oko 5.000 zaposlenih (277 na 1.000 stanovnika
Posle II Svetskog rata, Leskovac postao jedini grad na svetu čije su fabrike ne samo oduzeli, već kojekuda odneli i to oslobodioci, ne okupatori
U ovom periodu mašine i postrojenja iz Leskovca preneta su u 23 grada iz svih republika posleratne Jugoslavije, izuzev Slovenije. Stradala su sva značajnija industrijska preduzeća i fabrike, a bez posla je ostalo 1.470 ljudi, dok je realni društveni proizvod prepolovljen
https://www.juznasrbija.info/lat/biznis/leskovac-kako-je-nestao-srpski-mancester.html
U Srbiji je bilo više demokratije i pre i posle Tita.O tome ja i govorim. Paradoksalno kod nas je vece blagostanje bilo za vreme komunizma, nego za bilo koji period ranije srpske istorije, zahvaljujuci najvise Titovoj saradnji sa amerikancima i njihovim kreditima. Ovde je postojala neka light verzija socijalizma, za razliku od Rumunije i SSSR-a.
U Srbiji je bilo više demokratije i pre i posle Tita.
Petar I Karađorđević je bio demokratski vladar.Tehnicki da, jer su postojale stranke i parlament, mada je taj parlament je licio vise na kafanu. Plus je standard bio losiji.
Petar I Karađorđević je bio demokratski vladar.
Znaš li ti da je Srbija jedna od retkih zemalja u kojoj narod nije umirao od gladi u II sv.ratu i to samo zahvaljujući srpskom seljaku i pored pljački od strane okupatoraPazi, uopste ne govorim ovo iz pozicije Titoiste, ovde sam govorio o blagodatima koje su Srbi prvi put mogli da okuse, a ranije nisu ni mogli da razmisljaju o tome. Mnogi ljudi opismenili su se, postojao je kakav takav sistem vertikalne pokretljivosti, ranije su ljudi ostajali na imanju ceo zivot.
Srbija je posle 1903. doživela procvat u svakom pogledu.Kod nas nije trebalo uvoditi demokratiju tako odjednom, trebalo je na kasicicu. Uvodjenje demokratije kod nas je poput davanja oruzja plemenu Hutsi iz Ruande. I jedno i drugo zavrsavaju se katastrofalno.
CIA OTKRILA VELIKU TITOVU TAJNU
MARŠAL prebacio čak 70 USPEŠNIH FABRIKA iz Srbije u Hrvatsku i Sloveniju
Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) postavila je na internetu 12 miliona stranica sa kojih je skinuta oznaka tajnosti. Među njima je i izveštaj o transferu fabrika iz Srbije posle Drugog svetskog rata (dokument RDP80 – 00810A008600430009 – 4)
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/po...-iz-srbije-u-hrvatsku-i-sloveniju/232893/vest
Leskovac: kako je nestao ,,srpski Mančester?’’
Uoči Drugog svetskog rata Leskovac je, kao grad od 18.000 stanovnika, imao 45 većih i manjih preduzeća iz 7 industrijskih grana, 375 trgovačkih radnji i 13 velikih firmi, od kojih je10 poslovalo sa inostranstvom, 579 registrovanih zanatlijskih firmi i 200 neregistrovanih zanatlija, 150 kafana i 2 solidna hotela, potpunu energetsku nezavisnost, 7 novčanih zavoda, finansirao je privredu sopstvenim kapitalom i beležio ekspanziju kapitala u zemlji i inostranstvu i oko 5.000 zaposlenih (277 na 1.000 stanovnika
Posle II Svetskog rata, Leskovac postao jedini grad na svetu čije su fabrike ne samo oduzeli, već kojekuda odneli i to oslobodioci, ne okupatori
U ovom periodu mašine i postrojenja iz Leskovca preneta su u 23 grada iz svih republika posleratne Jugoslavije, izuzev Slovenije. Stradala su sva značajnija industrijska preduzeća i fabrike, a bez posla je ostalo 1.470 ljudi, dok je realni društveni proizvod prepolovljen
https://www.juznasrbija.info/lat/biznis/leskovac-kako-je-nestao-srpski-mancester.html
Kod nas nije trebalo uvoditi demokratiju tako odjednom, trebalo je na kasicicu. Uvodjenje demokratije kod nas je poput davanja oruzja plemenu Hutsi iz Ruande. I jedno i drugo zavrsavaju se katastrofalno.
ahahaha,kod nas su demokratiju uveli kroato komunisti i udbaši koji su samo presvukli odelaKod nas nije trebalo uvoditi demokratiju tako odjednom, trebalo je na kasicicu. Uvodjenje demokratije kod nas je poput davanja oruzja plemenu Hutsi iz Ruande. I jedno i drugo zavrsavaju se katastrofalno.
Srbija je posle 1903. doživela procvat u svakom pogledu.
Znaš li ti da je Srbija jedna od retkih zemalja u kojoj narod nije umirao od gladi u II sv.ratu i to samo zahvaljujući srpskom seljaku i pored pljački od strane okupatora
Znaš li ti da je Srbija pred II sv.rat imala 9 fabrika aviona
Jesi li pročitao o Leskovcu pred II sv.rat?
Srbija je imala nepismenih isto kao i sve zemlje južne Evrope,ni manje ni više
Znaš li ti da su u Španiji toga doba postojala sela gde ljudi nisu znali za hleb.Pogledaj film Luisa Bunjuela ''Земља без хлеба (Las Hurdes, 1933) ''
Znaš li ti da je Srbija jedna od retkih zemalja u kojoj narod nije umirao od gladi u II sv.ratu i to samo zahvaljujući srpskom seljaku i pored pljački od strane okupatora
Znaš li ti da je Srbija pred II sv.rat imala 9 fabrika aviona
Jesi li pročitao o Leskovcu pred II sv.rat?
Srbija je imala nepismenih isto kao i sve zemlje južne Evrope,ni manje ni više
Znaš li ti da su u Španiji toga doba postojala sela gde ljudi nisu znali za hleb.Pogledaj film Luisa Bunjuela ''Земља без хлеба (Las Hurdes, 1933) ''
Ovo su sve fraze koje kad se ovako spoje u jedan tekst zvuce kao da smo bile supersila. To je kao kad bi nabrajao slucajeve iz crne hronike samo, pa bi onda to izgledalo kao da je sve samo crna hronika. Cinjenica je dq je zivot tzv "srpskog seljaka"bio iscrpljujuc i tezak, njegove zene i dece jos tezi, da je kroz istoriju naucio da pati, podnosi patnju i smatra da je sve to nesto normalno i prirodno, ne zeleci da menja to, jer mu se vremenom urezalo u genetski kod.
Kakve fabrike, kakvi avioni, to su sve apstraktne price. I Kina je ekonomski najjaca sila pa nisam bas siguran da prosecan covek zivi lepo tamo. Rusija je vojno jaka pa ljudi i dalje zive siromasno...