Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За време ратова '90их идентично Светскоме рату су организоване јединице

Книн и околина је баш било брига за Славонију и Босну .....

Нејединство Срба '90их хоће се прикрити сталним копањем по ранама Светскога рата

У србији ј етренутно Еснафска Легалистичка Либерална власт .. Нема везе ни са црвенима ни жутима ...

Највише се може повезати са црном бојом.

Нормално вас не интересује ДАНАС и ко је ДАНС реално на власти већ вас занимају борбе за власт пре скоро једнога века
Док је год Тито у Србији, све има везе са црвенима.

Тема је детитоизација, немој да мешаш дневну политику у то, ово је дугорочни процес.

Што ти Хрвати тилико мрзе Дражу?
Дража је послао своје трупе да помажу "усташкој војници" у борби против партизана, његови четници су се заједно са усташама борили за одбрану тзв."НДХ" итд.
Ето видиш, ни хвала да му кажу у емисији, незахвалници.

Занимљиво, нисам то знао, изненађен сам таквим хрватским понашањем.

Па навео си како је 'сјајан ХРТ документарац ' ?!

Шта ј ету сјано ? Шта је ту за похвалу ?! То што све оно шта су планирали пре а спроводили за време Светскога рата

данас приписују Србима ?!

Подпуно ми је нејасно како ј емогуже да Српски Ројалиста ХВАЛИ КРВАТЕ ?

Па навео си како је 'сјајан ХРТ документарац ' ?!

Шта ј ету сјано ? Шта је ту за похвалу ?! То што све оно шта су планирали пре а спроводили за време Светскога рата

данас приписују Србима ?!

Подпуно ми је нејасно како ј емогуже да Српски Ројалиста ХВАЛИ КРВАТЕ ?

Сјајан, рекли су хвала и Павелићу и Титу, значи да имају осећаја за различитост.

Тиме што аболираш злочинце нацистичких слугу у време Светскога рата тиме ослобаћаш Србе ?!

Не аболирам ја Тита, али ми је занимљиво да код Хрвата може проћи заједно са Павелићем, једноставно као одлика њиховог политичког плурализма.

Не аболирам ја Тита, али ми је занимљиво да код Хрвата може проћи заједно са Павелићем, једноставно као одлика њиховог политичког плурализма.

Извини али водостај Нила у време Размзеса II сигурно не занима фармера у египту данас....

Тако да Србе је далеко битније што данас Србима влада Еснафско Легалистички Либерали који немају

никакве везе ни са Јосипом а најмање са комунизмом

Извини али водостај Нила у време Размзеса II сигурно не занима фармера у египту данас....

Тако да Србе је далеко битније што данас Србима влада Еснафско Легалистички Либерали који немају

никакве везе ни са Јосипом а најмање са комунизмом
Ова тема са 550 страна показује да Србе занима детитоизација.

Вероватно јер увиђају да је то повезано и са елиминацијом других негативних појава које су из тог периода наслеђене.

Вероватно јер увиђају да је то повезано и са елиминацијом других негативних појава које су из тог периода наслеђене.

На 500 страна у годину дана је 10'рици Монархиста скретано стано пажња да уствари Монархизмом крију сопствене личне интересе

Скретна ј епажња да имају институције демократиј еу коју се куну ...

50 ( ПЕДЕСЕТ ) има гласова за ?!

То ј ето 'занимање ' ?! Једина и најјача аргументација симпатизера Монархије је гумица .....

Сада звучиш као Вућић .. Све проблеме је наследио ...

Да Вас подсетимо.. СВИ који данас управљају БЕОГРАДОМ и ОВОМ страном ДРИНЕ су у ПРВОМ или ДРУГОМ колену дошли са ОНЕ стране дрине

Тако је и а крају 18'ог века у Србију дожо ЦрногорКерцех племе Карађоржевића и донело пропаст

Сада звучиш као Вућић .. Све проблеме је наследио ...

Да Вас подсетимо.. СВИ који данас управљају БЕОГРАДОМ и ОВОМ страном ДРИНЕ су у ПРВОМ или ДРУГОМ колену дошли са ОНЕ стране дрине

Тако је и а крају 18'ог века у Србију дожо ЦрногорКерцех племе Карађоржевића и донело пропаст

Сви су скори дођоши са обе стране Дрине и то не може бити изговор.

Донело пропаст Османској империји.

Сви су скори дођоши са обе стране Дрине и то не може бити изговор.

Донело пропаст Османској империји.

Јесте дожоши ... али ј евелика разлика како се тај дожош понаша ....

Један зове Американце да бомбардује авионима други зове Русе да бобардују тенковима .....

Ви нисте глас трећих .

На 500 страна у годину дана је 10'рици Монархиста скретано стано пажња да уствари Монархизмом крију сопствене личне интересе

Скретна ј епажња да имају институције демократиј еу коју се куну ...

50 ( ПЕДЕСЕТ ) има гласова за ?!

То ј ето 'занимање ' ?! Једина и најјача аргументација симпатизера Монархије је гумица .....

А за чије интересе је Тито Хрватској припајао Западни Срем и Вуковар, Барању, Међумурје, Ријеку, Истру?

Јесте дожоши ... али ј евелика разлика како се тај дожош понаша ....

Један зове Американце да бомбардује авионима други зове Русе да бобардују тенковима .....

Ви нисте глас трећих .

Зар то све није један исти звао? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back