Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Opet ti o Hrvatima
Vidi se gde ti je zapravo domovina haha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ti o Hrvatima
Komunjaro.Opet ti o Hrvatima
Indonezija je "normalna" zemlja.

Šta ta fotografija dokazuje?
Komunjaro, šteta je što ih nisu vaspitavali sledbenici vizije Ljubomira Davidovića.Стварно штета што их нису васпитавали фолксдојчери и домобрани.
Daj me, naj me, ( hebati) rekao bi legendarni Rojs! Nisu uspeli svoj truli zločinački 'komunizam' uvaliti ni balkanskoj stoci sitnog zuba, a ciljali su na celu Evropu?
Ili ko je bio glavni u Truloslaviji? Bravarsko zločinačko kopile je sve poduzelo da mu razni NESrbi ne kvare koncepciju 'bratstva i jedinstva'?Opet ti o Hrvatima
Svaka čast Šešelju! Naoružani narod je najbolji penicilin protiv raznih nedemokratskih zločinačkih režima!

I Engleska biće zemlja proleterska!Izbegavajte ovu temu , skodi vam.

I ovako je dobro ispalo! Za sva vremena smo se rešili boljševičke propagande i prodavanja da-mu pod bubrege!Стварно штета што их нису васпитавали фолксдојчери и домобрани.

A sviđa mi se i ovo:Стварно штета што их нису васпитавали фолксдојчери и домобрани.

A koji su ih vaspitali?Стварно штета што их нису васпитавали фолксдојчери и домобрани.

Јао, што ми волимо да нас Србенде из Загреба, са својим "милијунима" , "Петим листопадом" , "тисућама", уче каква је била Србија, како бити Србин итд.
Јао, што ми волимо да нас Србенде из Загреба, са својим "милијунима" , "Петим листопадом" , "тисућама", уче каква је била Србија, како бити Србин итд.
То је просто да се човек упишки од среће.

I van Srbije eto ti hahah.U Srbiji su danas na vlasti ljudi koji su odrasli tj. vaspitavani u SFRJ.
I van Srbije eto ti hahah.
Ti si veći bolesnik nego što sam mislio.Pazi nesreco kad se vratis da te ne docekaju fotke Tita , da ti ne presedne ... haha
Ti si veći bolesnik nego što sam mislio.