Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DjwCAuyXoAAgeCQ

trinaslovne.png

Zanimljivo , Ala mu je taj sistem omogućio da bude i bogat i slavan... Još jedan prerušeni četnik ma koliko bio dobar glumac.

Прерушени четник. z:D

Па људи би требало да имају своје ставове по слободној вољи без да им ви то одређујете декретима и под пријетњом силе! Никад вама то у главу не море ући. Него само силом и лажима.

Док су твоји пређи били ограничени крмећим тором, моји су обишли од Вијене и Пеште, па од Трста до Боке, све уздуж и попријеко.z:poz:

Niko da ih zadrzi zasebe tako vredne i pametne?
Au...

- - - - - - - - - -

Šta je bilo? Nemaš hrabrosti da odgovoriš?

Mito i korupcija su bile na previsokom nivou, otprilike ko i danas.
Podguznih parazita na sve strane...
Zato narod i nije mnogo brinuo za njihovo zdravlje.

Kako ti objasnjavas da je Marks brinuo o radnickoj klasi samo ne kod svog tate?

требао си окачити тупсона овај томпсона, можда то неко у Србији слуша.. исто ко и дина мерлина..

Koleginice sa bivseg posla redovno proslih godina odlazile Merlinu na koncerte .... sve Srpkinje , slave slavu , pobozne , imaju velike porodice ... ne znam sta je to ... dal sto lepo peva ili mrzi Srbe ...

- - - - - - - - - -

Ближи је теби.
Ја сам превише западно. Теби одма преко ријеке.

Nisam znao da je Lika udaljenija od Panceva / Srbije jednom Cro pevacu ali dobro ...

I Lika je zapadno od Srbije svakako.

само демократска странка док је тадић био њен председник је делила људима улазнице за мерлинове концерте, а демократска странка је на ивици цензуса и можда је већ испод њега, толико и оних што слушају мерлина има у Србији...

само демократска странка док је тадић био њен председник је делила људима улазнице за мерлинове концерте, а демократска странка је на ивици цензуса и можда је већ испод њега, толико и оних што слушају мерлина има у Србији...

Пред концерте он је рекао да су Срби болестан народ, па дошао у напунио хале три пута да се није могло наћи улазница. Ја сам мислио да је он обични србомрзац, али онда сам видио да је у праву, да вели онако како јест.

Ne ... kupovale su karte od svoje plate , i dan danas odlaze na koncert Merlina ... kazu da lepo peva, pusti zene na miru neka slusaju coveka ... I Balasevica slusaju , sta ces.

- - - - - - - - - -

Колко знам у БГ је покупио више пара него у ЗГ.

Valjda dobro kolje svojom muzikom z:shock: ja ga ne slusam ali zene lude za njim :zblesav:

Пред концерте он је рекао да су Срби болестан народ, па дошао у напунио хале три пута да се није могло наћи улазница. Ја сам мислио да је он обични србомрзац, али онда сам видио да је у праву, да вели онако како јест.

благо нама кад ти ликота браниш бориса тадића који је рекао и да његова деца нису само Срби.. и онда неко пита зашто је лика ошла у пм..

Не знам ништа о клању, али добре је паре покупио од оних које мрзи и које назива тешким болесницима - онако групно, брез изузетака.

- - - - - - - - - -

благо нама кад ти ликота браниш бориса тадића који је рекао и да његова деца нису само Срби.. и онда неко пита зашто је лика ошла у пм..

Не браним га. Само се не слажем са твојим објашњењем. Прати сљедећи пут кад овај дође у БГ да ли ће покупити паре брез Тадића.

Не знам ништа о клању, али добре је паре покупио од оних које мрзи и које назива тешким болесницима - онако групно, брез изузетака.

- - - - - - - - - -

Не браним га. Само се не слажем са твојим објашњењем. Прати сљедећи пут кад овај дође у БГ да ли ће покупити паре брез Тадића.

Pa bio je on ovde i posle Tadica i to vise puta i zaradio lepo ... ne znam sta Sajens lupeta oko Tadica ali ovaj u sred Sumadije bambusa mlade svojim melodijama.

a 'el se ono žuto govance izvinilo hrvatima u ime svih Srba,pa dok je srpski narod tugovao zbog egzodusa isti je ladio jaja na ustaškom moru sa braćom ustašama a da ne pričamo o tome kako su u vreme njegovog mandata prodate najbolje srpske firme ustašama za sitne novce

a 'el se ono žuto govance izvinilo hrvatima u ime svih Srba,pa dok je srpski narod tugovao zbog egzodusa isti je ladio jaja na ustaškom moru sa braćom ustašama a da ne pričamo o tome kako su u vreme njegovog mandata prodate najbolje srpske firme ustašama za sitne novce

не може један анационални лик да говори у име једног народа, па и да је председник. нек се извињава својој жени што је погрешила кад га је одабрала ил шта већ, више вреди него петходни пример.

а тачно је да је ишао на вис код хрвата на летовање, ко и пајтић из дс што сваке године иде у ријеку... тај дс је једна прсотина од странке, зато су и ошли испод цензуса...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back