Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo su gradovi koje su oslobodili četnici, a ne partizani!

1. Loznica (31. avgust 1941)

2. Bogatić (1. septembar 1941)

3. Krupanj (4. septembar 1941)

4. Banja Koviljača (6. septembar 1941)

5. Gornji Milanovac (29. septembar 1941)

6. Čačak (1. oktobar 1941)

7. Stragari (4.oktobar 1941)

8. Ljubovija (oktobar 1941)

9. Prijepolje (12. septembar 1943)

10. Priboj (12. septembar 1943)

11. Zvornik (17. septembar 1943)

12. Banja Koviljača (17. septembar 1943)

13. Bijelo Polje (septembar 1943)

14. Rudo (18. septembar 1943)

15. Brza Palanka (18. septembar 1943)

16. Ljubovija (30. septembar 1943)

17. Bajina Bašta (30. septembar 1943)

18. Nova Varoš (oktobar 1943)

19. Višegrad (5. oktobar 1943)

20. Čajetina (10.oktobar 1943)

21. Rogatica (14. oktobar 1943)

22. Majdanpek (26. avgust 1944)

23. Kučevo (28. avgust 1944)

24. Leskovac (31. avgust 1944)

25. Vlasotince (31. avgust 1944)

26. Svrljig (2. septembar 1944)

27. Kadina Luka (2. septembar 1944)

28. Lazarevac (3. septembar 1944)

29. Podlugovi (10. septembar 1944)

30. Breza (11. septembar 1944)

31. Pljevlja (septembar 1944)

32. Ražanj (oktobar 1944)

33. Varvarin (oktobar 1944)

34. Kruševac (14.oktobar 1944)

Да се вратимо кратком илустрованом курсу тумачења модерне историје за Грубана и остале острашћене антикомунисте.

Pogledajte prilog 492076

Pogledajte prilog 492078

Pogledajte prilog 492081

Pogledajte prilog 492079

На првој слици видимо групу партизанских бандита који се спремају да кукавички нападну немачке трупе у Краљеву у јесен 1941 године.На другој слици видимо групу четничких бандита који се такође спремају да кукавички нападну немачке трупе у Краљеву,.На трећој слици видимо последице злочиначког деловања партизана и четника, недужни Немци морају да извлаче свог рањеног војника из борбе.

На четвртој слици видимо пример исправног понашања српског домаћина антикомунистичке оријентације.припадника Недићеве СДС.Не, они се не спремају да кукавички нападну на Немце, као ове кукавице код Краљева

.Они храбро спроводе своје суграђане на стрељање.Они су жртвовали своју част за виши циљ, они су храбри и честити-прави српски домаћини.Треба да будемо поносни на њих, и на тзв."српску мајку", која их је обукла и наоружала да би овако могли да спасавају свеколико Српство.

Закључак:Када ти дођу странци и окупирају земљу, храбар човек ће се ставити у службу окупатора и водисти своје суграђане на стрељање пред окупаторске цеви.Кукавички је подићи устанак и нападати окупаторске војнике, то раде само *****.
Da nije Hitler napao Sovjetski Savez vi bi hitlerovcima bili najodaniiji saveznici.ionako ste kao braća blizanci.

- - - - - - - - - -

U svakom slučaju za Srbe bolje nego ovo danas a i onog sranja od države pre II WW
za koje vidim nemate ni mišljenje a kamoli fotku - u monarhiji je bila bestijalna korupcija i javašluk

ako se mislilo na "velikosrpske tajkune" to su bili ti obesni

Sve što je loše danas reuzultat je vunenih vremena od 1944.Mi se oporavljamo od Brozoslavije,rekonvalescenti.

Hm...ajmo malo priloga
naredba.jpg

Srbiji nikada nece biti bolje sve dok se u potpunosti ne razmontira kult licnosti Josipa Broza .. najveceg grobara srpskog naroda

Od crnogoraca , muslimana i makedonaca napravio nove - vestacke kvazi nacije samo da bi Srbe sto vise osakatio .. Sabio nas maksimalno ko najgore luzere vise od 2 miliona izjasnjenih Srba ostavio van granica Srbije u BiH i Hrvatskoj .. Izmislio autonomije za Kosovo i Vojvodinu . Satro nas je bre !

I sve smo to popusili samo da bi se 30 - 40 godina ,, lepo zivelo ,,

A da li se lepo zivelo ? Najveci procenat promasenih investicija u svetu ( tako je to kad se cobani sa planine igraju drzave ) , fabrike izmestene u Sloveniju i Hrvatsku , narod 20 godina posle rata u Srbiji idalje gladuje a vagoni zita se poklanjaju Rumuniji i Cehoslovackoj , inflacija , redovi , nestasice , bonovi , besparica , potpuno neodrziva privreda 10 ljudi na jedno radno mesto... to je moro neko da plati .. i platili smo svi mi

E moj Srbine na sta si spao da te zagorac kupi za jedan pisljivi stan sto si dobio od drzave kao uostalom i tvoje ,, vodje ,, sto su za vilu na dedinju prodale citavo srpstvo !

ma,ne seri

Ево, да наставимо илустровани курс тумачења модерне историје из перспективе острашћеног антикомунизма.

AerodromBeograd.jpg

Teren-za-stoni-fudbal-670x481.jpg

Када су у питању мало паметнији антикомунисти њима је одмах све јасно, чим погледају слике.Што се тиче мало глупљих антикомуниста, попут Грубана, њима је потребно мало текстуално објашњење:

На првој слици видимо пример бесмисленог и сулудог градитељства у доба СФРЈ.Изграђен је неки аеродром, који ничему не служи, и којег смо се једва растосиљали и увалили га неким глупим Французима.Ако се слика довољно зумира, може се видети силуета Ј.Броза како се подругљиво смеје, јер је и овај пут напакостио Србима.
Толико нас је зајебао са оваквим градскитељским подухватима да се већ 18 година опорављамо.

На другој слици видимо пример једног мултидисциплинарног пројекта, који сврстава Србију у сам врх модерног градитељства.Изграђен је најмодернији терен за стони фудбал у природној величини.

Очигледно је ко је већи градитељски баја.У глупи аеродром који ничему не служи, Броз је спичкао милионе долара, а терен за стони фудбал не кошта ни 100 000 евра.На терену се окупљају весели људи, док се по аеродрому мотају неки мрзовољни људи.

Поред тога, терен за стони фудбал у природној величини ретко која земља има, а аеродроме имају скоро све земље на свету, укључујући и оне најзабаченије.

Poslednja izmena:
.
Sve što je loše danas reuzultat je vunenih vremena od 1944.Mi se oporavljamo od Brozoslavije,rekonvalescenti.

Када су у питању острашћени антикомунисти у Србији постоје две категорије.

Најглупљи комунисти верују да је сада повољнија економска,национална, културна и социјална ситуација за српски народ него у време СФРЈ.То је лако демантовати простим поређењем основних параметара.

Они умерено глупи, попут тебе, верују да сада испаштамо због СФРЈ.И то је поприлично глупа теза, јер зашто би ми испаштали због периода у којем смо имали озбиљну индустрију и привреду и до тада незабележени културни и просветни развој.

Што се тиче националног питања и ту смо боље стајали у време СФРЈ.Сада имамо владара који нам отворено поручује да смо јад и беда и да треба да прихватимо туђински менталитет-"протестантски дух".Броз и његови руководиоци то никада нису поручивали Србима нити су то икада тражили од Срба.

Да, у време СФРЈ је постојао култ личности и једнопартијска диктатура.
На срећу, данас влада демократија, политичким животом и медијима уопште не доминира једна личност и једна партија, и садашњи властодржци се уопште не спремају да признају сецесију Косова(само причају о неким "тешким одлукама" већ пар година).

Vi, luzeri, ne mozete da prebolite istinu da ste bili potuceni do nogu i duboko ponizeni. To vas i dan danas drzi. Ja, i ogromna vecina Srba su bili prezadovoljni drzavom u kojoj smo ziveli, a kome nije bilo dobro mogao je da ide gde hoce. Ali nije, ostajao je kod kuce. Ogroman broj clanova Komunisticke partije Jugoslavije su bili Srbi i sta god vi pricali nama je bilo dobro. Sto vama nije valjalo stvar je mentaliteta i, vama nije valjala ni kraljevina, ni republika niti ova skvrcena Srbija kojom vladalju naturalizovani Srlbi. Vama ne valja ni nebesko carstvo, niti ce vam ikada ista valjati. Sto bi klinci u mojoj ulici rekli - kurobecate se iz derta.

Nisu za poređenje ,Nemaju ništa zajedničko dok Broza i Pavelića povezuje zločinačka priroda i velikohrvatstvo.

Повезује их једна врло битна ствар а то је заједнички газда-Хитлер.

Да се вратимо на тему "опоравка" од СФРЈ.Ако се ми већ 30 година опорављамо од СФРЈ, зар се и СФРЈ није 30-година опорављала од разарања у Другом светском рату, Недићевог режима и заосталости Краљевине Југославије?Ми се од социјализма "опорављамо" већ 30 година, јер је социјалистичко самоуправљање укинуто 1988 године.

Какав је то опоравак када смо све значајније привредне ресурсе будзашто предали странцима?Своје раднике смо бацили у "трку до дна" са радницима подсахарске Африке и Индије, и ти очекујеш неки "опоравак"?

Да ли ти заиста мислиш да ће се то лако повратити у српске руке, и да ће странци тек тако дозволити да им се национализује имовина?То је релативно лако прошло 1945 године због савезништва у Другом светском рату, СССР-а и других ванредних историјских околности које су владале тада.То ће се тешко поновити у некој будућности, требаће нам 200 година да се искобељамо из тог зачараног круга.

Брозов режим је национализовао привреду 1945 године, али он то није однео у гроб за собом.Све је то остало народу који је олако дозволио властодржцима да то распрчкају и дају странцима.И сада је Броз крив за све то.

Poslednja izmena:
А која је разлика између Недића и Павелића?
Pavelic je ubijao Srbe, Cigane i Jevreje, Nedic je, takodje, ubijao Srbe, Cigane i Jevreje. nReklo bi se da nema razlike. Mislim da bi se tesko mogla nacii razlika i izmedju ustasa i cetnika, i jedni i drugi su klali Srbe, Cigane i Jevreje. I jedni i drugi su sluzili nacistickom Vermahtu. Jos uvek im je zao sto je okupacija trajala tako kratkio, samo cetiri godine.

Vi, luzeri, ne mozete da prebolite istinu da ste bili potuceni do nogu i duboko ponizeni. To vas i dan danas drzi. Ja, i ogromna vecina Srba su bili prezadovoljni drzavom u kojoj smo ziveli, a kome nije bilo dobro mogao je da ide gde hoce. Ali nije, ostajao je kod kuce. Ogroman broj clanova Komunisticke partije Jugoslavije su bili Srbi i sta god vi pricali nama je bilo dobro. Sto vama nije valjalo stvar je mentaliteta i, vama nije valjala ni kraljevina, ni republika niti ova skvrcena Srbija kojom vladalju naturalizovani Srlbi. Vama ne valja ni nebesko carstvo, niti ce vam ikada ista valjati. Sto bi klinci u mojoj ulici rekli - kurobecate se iz derta.

Nikako da odgovoriš kako to da oni koju se borili u balistima i u SS Handžar diviziji dobiše autonomnu pokrajinu koja je još pod Brozom evoluirala u praktično samostalnu državu dok za partizane Srbe u Krajini nije bilo autonomije ?

- - - - - - - - - -

Pavelic je ubijao Srbe, Cigane i Jevreje, Nedic je, takodje, ubijao Srbe, Cigane i Jevreje. nReklo bi se da nema razlike. Mislim da bi se tesko mogla nacii razlika i izmedju ustasa i cetnika, i jedni i drugi su klali Srbe, Cigane i Jevreje. I jedni i drugi su sluzili nacistickom Vermahtu. Jos uvek im je zao sto je okupacija trajala tako kratkio, samo cetiri godine.
To je laž koja i ponovljena milijadu puta neće postati istina.Nedić nije ni ubio ni naredio ni jedno ubistvo.Srbe su ubijali Hrvati - Pavelić i Broz.

Siroce...umro mu Tito pa ostalo siroce.Evo vec ceteres godina sace.

- bilo posla
- živelo se zdravije
- bilo socijalno i zdravstveno
- bilo školstvo
- bilo kulture
- seoska gologuzija pa mogla na letovanje
- bilo penzije

- a bilo i ovih što su znali šta je pravi beznis

I Kosovo je bilo Srbija.....:sad2:

- - - - - - - - - -

Siroce...umro mu Tito pa ostalo siroce.Evo vec ceteres godina sace.

Svi ste ostali sirocad posle Tita koja se tuce i ubija medju sobom i prosi od stranaca ....

Ogroman broj clanova Komunisticke partije Jugoslavije su bili Srbi i sta god vi pricali nama je bilo dobro.

Али вама не треба да буде добро.

Држава у којој је вама грбавима добро је нека врло сумњива држава, и тај неприродан след ствари наравно мора да се заврши крахом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back