Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To mislis da su ovde svi buudale kao ti?

Ti ekonomisti koji su to "izracunali" su bradatiji od raspalog Draze....

Nisu.

O značenju mog nicka imaš nešto na mom blogu.

Što se tiče ekonomske analize, maš link, čovek se potpisao, pa istražuj da li je bradat ili nije, tek zamerki na naučni metod i podatke nisu mu našli ni tvoji istomišljenici.

Nije tačno. imala je mnogo veći dug koji je eksponencijalno rastao.
Uostalom, kratak period koliko toliko normalnog standarda može se smatrati grejs periodom.
Danas bi da nije prekinuto zaduživanje dug bio 6000 milijardi.

Izračunali ekonomisti po važećim standardima kako se to već izračunava.

СФРЈ је имала највећу задуженост(20 милијарди долара) почетком 80-тих година, и то је било око 30% БДП.Током 70-тих година грађени су велики инфраструктурни објекти, оснивани велики привредни субјекти, и вршена масовна станоградња.То није била нека енормна задуженост, када се погледа колика су била капитална улагања 70-тих.

Nije tačno. imala je mnogo veći dug koji je eksponencijalno rastao.
Uostalom, kratak period koliko toliko normalnog standarda može se smatrati grejs periodom.
Danas bi da nije prekinuto zaduživanje dug bio 6000 milijardi.

Izračunali ekonomisti po važećim standardima kako se to već izračunava.

Neki dan prijatelju su pokazivali takozvani Titov grad mislim kod Konjica vredan 4,6 milijardi dolara.
Kompletna infrastruktura najdublja tačka mislim 280 metara za smeštaj celokupne vojne komande.
Čak i atomski udar može da izdrži.Bolje ćeš se tamo raspitati.

СФРЈ је имала највећу задуженост(20 милијарди долара) почетком 80-тих година, и то је било око 30% БДП.Током 70-тих година грађени су велики инфраструктурни објекти, оснивани велики привредни субјекти, и вршена масовна станоградња.То није била нека енормна задуженост, када се погледа колика су била капитална улагања 70-тих.

BDP je bio falsifikovan, a ta ulaganja nisu nešto posebno u odnosu na Rumuniju, Bugarsku, Italiju i druge zemlje navedene u linku.
http://katalaksija.com/2014/02/24/ekonomija-titove-jugoslavije-odlaganje-neminovnog-kraha/
2-Medium.png

- - - - - - - - - -

3-medium

- - - - - - - - - -

3-Medium.png

- - - - - - - - - -

Neki dan prijatelju su pokazivali takozvani Titov grad mislim kod Konjica vredan 4,6 milijardi dolara.
Kompletna infrastruktura najdublja tačka mislim 280 metara za smeštaj celokupne vojne komande.

Nije to titov grad prijatelju, nego NATO grad.

To je primer kako je domaćiski trošen narodni novac.:rotf:

Odštamapaj ti ovo pa u fišek pa u dupe.

Narod išao na posao, nije zevzečio u kolima po ceo dan u krug...

- - - - - - - - - -

To je primer kako je domaćiski trošen narodni novac.:rotf:

Najvažnije za seljaka je da lepo živi a da ne radi ništa.
Ne mogu svi u pandure al mogu da prevare nekog pa onda ne moraju da rade jer su došli do para
Ko ne ume ni ovo on gleda kancelariju kakvu pa da vata krivine.
U svakom slučaju nije komunizam za nabrojane

Izgrađen je za tog tvog "tita" kako bi se spasao od radijacije a narodu *****.

Nije to izgrađeno za mog Tita veš za tvog i mog Tita.Da nije bilo njega nebi sada "krckao" penziju.
Drugo kakva bi to vojska bila bez vrhovne komande? Tada je svako sposoban morao da služi vojsku
i sigurno je nešto naučio.Danas je vojska ukinuta ali svejedno moraju deca da se registruju kao vojni
obaveznici u slučaju rata a pušku nisu uzeli u ruke.Čemu to služi,jedino kao topovska hrana.
Daleko bilo kobojage ozbiljn čovek a kako samo razmišlja.

Nije to izgrađeno za mog Tita veš za tvog i mog Tita.Da nije bilo njega nebi sada "krckao" penziju.
Drugo kakva bi to vojska bila bez vrhovne komande? Tada je svako sposoban morao da služi vojsku
i sigurno je nešto naučio.Danas je vojska ukinuta ali svejedno moraju deca da se registruju kao vojni
obaveznici u slučaju rata a pušku nisu uzeli u ruke.Čemu to služi,jedino kao topovska hrana.
Daleko bilo kobojage ozbiljn čovek a kako samo razmišlja.

Krckao bi dvostruko veću da nije bilo te bitange ustašoidne.
Nato titoistička vojska je samim čudom Božijim spašena uloge amortizera eventualnog napada SSSR.

Da je kojom nesrećom do tog ludila došlo, ostali bi živi samo crveni pacov i njegova svita.

Krckao bi dvostruko veću da nije bilo te bitange ustašoidne.
Nato titoistička vojska je samim čudom Božijim spašena uloge amortizera eventualnog napada SSSR.

Da je kojom nesrećom do tog ludila došlo, ostali bi živi samo crveni pacov i njegova svita.

Krcko je on veću nego što je dvostruka to mi je dobro poznato.Znaš li prijatelju koliko je ljudi celo leto bilo
po banjama i lečilo se.Ja ovdi plaćam debelo osiguranje ali bilo bi pravo čudo ako bi mi platili banju.
Takođe je to ograsničeno na 50 franaka dnevno a to je jedno veliko ništa ovde što se tiče banje.
Veruj mi bogata je Srbija u odnosu na ovde.

Јесте, све је то било фалсификовано.Само су ови данашњи подаци супер истинити.

Bilo je golo sranje, ako ćeš iskreno da ti kažem.

U fabrici u kojoj danas radi 250 ljudi na posao je odlazilo 1200.

Probaj jednom da napraviš ekipu da pogodite neki posao đuture i javi mi da li si vodio 12 ili 3 čoveka da delite pogodbu kad završite posao.

- - - - - - - - - -

Krcko je on veću nego što je dvostruka to mi je dobro poznato.Znaš li prijatelju koliko je ljudi celo leto bilo
po banjama i lečilo se.Ja ovdi plaćam debelo osiguranje ali bilo bi pravo čudo ako bi mi platili banju.
Takođe je to ograsničeno na 50 franaka dnevno a to je jedno veliko ništa ovde što se tiče banje.
Veruj mi bogata je Srbija u odnosu na ovde.

Sve to neko mora da plati.

Sve što je juče izgledalo besplatno plaća se danas.

Bilo je golo sranje, ako ćeš iskreno da ti kažem.

U fabrici u kojoj danas radi 250 ljudi na posao je odlazilo 1200.

Probaj jednom da napraviš ekipu da pogodite neki posao đuture i javi mi da li si vodio 12 ili 3 čoveka da delite pogodbu kad završite posao.

- - - - - - - - - -

Sve to neko mora da plati.

Sve što je juče izgledalo besplatno plaća se danas.

Да, све је то било голо срање.Моји родитељи су 70-тих година, саградили кућу, имали ауто и двоје деце.Све то пре навршених 30 година.То је било прилично уобичајено у њихово време.

Данас човек од 26-27 година живи са родитељима, и пише по интернету како је СФРЈ била срање.

Да, све је то било голо срање.Моји родитељи су 70-тих година, саградили кућу, имали ауто и двоје деце.Све то пре навршених 30 година.То је било прилично уобичајено у њихово време.

Данас човек од 26-27 година живи са родитељима, и пише по интернету како је СФРЈ била срање.

Samo kilavci.

Ko god išta zna da radi odavno je sam svoj gazda.

Tvoji roditelji su dizali kredite koje su otplaćivali kutijom cigara.

To sad plaćaš.

Da se uveriš kakvo je SFRJ bila sranje dovoljno je da pogledaš bilo koji film ili seriju iz tog doba, ako već ne vreuješ nama koji smo živeli i ekonomskoj analizi koju sam linkovao.

pomerila se ta granica bice da je 35-40

Samo kilavci.

Ko god išta zna da radi odavno je sam svoj gazda.

Tvoji roditelji su dizali kredite koje su otplaćivali kutijom cigara.

To sad plaćaš.

Da se uveriš kakvo je SFRJ bila sranje dovoljno je da pogledaš bilo koji film ili seriju iz tog doba, ako već ne vreuješ nama koji smo živeli i ekonomskoj analizi koju sam linkovao.

Ево видим , Србијом доминирају газде од 25-26 година све само пршти.

pomerila se ta granica bice da je 35-40

С обзиром да данашња "деца" живе са родитељима до 35 година, најбоље је децу правити са 15-так година, да можеш да га издржаваш док се са 4 банке не осамостали.

Poslednja izmena:
Ne dominiraju.
Ovde dominiraju udbotitovci tajkuni od 50 pa naviše leta.

Ovi o kojima ja govorim su otišli u kapitalističke zemlje da rade, zarade i šalju pare roditeljima .

Моји преци су били припадници равногорског покрета, односно четници.Сви су негде радили у време социјализма, нису могли да се запосле у војсци и полицији, али су могли да раде у друштвеним фирмама.

Данас, просечан Србин има гори третман него четничко дете у комунизму.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back