Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada kažem Azijati mislim na Mongoloidnu rasu, kada kažem Evropljani mislim na Kavkasku rasu, a Afrikanci su Negroidi.

To bi valjda morao da shvatiš.

Ne bih morao jer nije tačno da su samo Mongoloidi Azijati.

Ti bi morao da shvatiš to u sklopu ove male škole detitoizacije i odbaciš pogrešne definicije nametnute od paranaučnika.

U Aziji je žuta rasa pre 7526 godina poražena od strane Rase i potpisan je mir .

Zato mi narodi Rase 4. Aprila slavimo 7527 . godinu po srpskom kalendaru.

Narodi crne rase na jugu indijskog podkontinenta su poraženi sa dolaskom Arijaca u današnju Indiju.

Poslednja izmena:
Ne bih morao jer nije tačno da su samo Mongoloidi Azijati.

Ti bi morao da shvatiš to u sklopu ove male škole detitoizacije i odbaciš pogrešne definicije nametnute od paranaučnika.

U Aziji je žuta rasa pre 7526 godina poražena od strane Rase i potpisan je mir .

Zato mi narodi Rase 4. Aprila slavimo 7527 . godinu po srpskom kalendaru.

Narodi crne rase na jugu indijskog podkontinenta su poraženi sa dolaskom Arijaca u današnju Indiju.

Gde ode to prijatelju tako daleko a tema je DETITOIZACIJA

Bilo je lepo, narod je mogo da živi i radi i da živi i da putuje i da se druži i da peva, da pomogne...

DANAS NIKO IZ SVOJE OPŠTINE DA IZADJE, eventualno ono da proda pa za Beograd...

- - - - - - - - - -

Pa detitoišem vam titoizovano poznavanje prirode i društva.

- - - - - - - - - -

Gde ode to prijatelju tako daleko a tema je DETITOIZACIJA

maštovito dete :D

- - - - - - - - - -

Bosanci koji pjevali Titi: Vidović, Kemal, Čola, Fahreta Jahić, Ismeta Krvavac...
a sad Bosanci najglasniji opet... al kontra...

S naše strane onaj Panonski Djoka al to samo 1 naspram ovoliko Bosanaca eeeej

Poslednja izmena:
Živeli su Srbi Blajbi od pamtiveka.

Zahvaljujući titoizaciji ti danas iznosiš te lažne tvrdnje uveren da govoriš istinu, kao i ono aločas za nerazvijenu KJ .

- - - - - - - - - -

Nisu. Ugri su se zvali do skoro a Mađari su nastali u novije vreme kao nacija izmešanog stanovništva pretežno slovenske genetike i slovenskog govora.

Opet, i to ne znaš zbog titoizacije školskog sistema

Mađari imaju veze sa Atilom i Hunima koliko i Šiptari sa Skenderbegom ili Ilirima.

Pa ni zemljama koje nisu imale Titu , a ni u samoj Srbiji pre Ćopavog se isto nisu izučavale te Deretićevske lsd i vinjak fantazmagorije kao relevatna istorija , dakle osim seoskih kafana i isped zadruga uz pivo takva "istorija " se uglavnom nigde ne izučava i to nema veze sa Brozom i titoizmom .

Pa ni zemljama koje nisu imale Titu , a ni u samoj Srbiji pre Ćopavog se isto nisu izučavale te Deretićevske lsd i vinjak fantazmagorije kao relevatna istorija , dakle osim seoskih kafana i isped zadruga uz pivo takva "istorija " se uglavnom nigde ne izučava i to nema veze sa Brozom i titoizmom .

Ne znam više koja istorija se važi al kad naučiš da smo došli u 6-om veku a pre toga bili tamo negde u Rusiji
a posle toga saznaš da smo imali 7 rimskih imperatora, onda shvatiš da nema šanse da smo "došli u 6-om"

kod nas nema ni jedne knjige o tome al ima u američkim bibliotekama...
pa smo i nekoliko vezira imali kod Turaka...

i da je najveće sranje bilo samo sa Obrenovićima i Karadjordjevićima...

ja dok sam bio milicioner na demonstracijama 1997 tehnicki gledano nisam ih udarao pendrekom vec sam ih gurao stitom, ne moze mi se za to prebacivati radi se o samoodbrani

tako je, to su poslednje godine kada je policija bila policija

- - - - - - - - - -

a sto se ne sudi onima koji su postavljali lokatore po srbiji? a milicija za sve kriva?

a kako to milicija oće da uhapsi za 300 grama salame i kačkavalja ako prodješ pored kase pa u žurbi zaboraviš da platiš.
a ne uhapsi nikog što od Titnih fabrika napraviše ispražnjene hangare za pacove i zmije?

tako je, to su poslednje godine kada je policija bila policija

- - - - - - - - - -

a kako to milicija oće da uhapsi za 300 grama salame i kačkavalja ako prodješ pored kase pa u žurbi zaboraviš da platiš.
a ne uhapsi nikog što od Titnih fabrika napraviše ispražnjene hangare za pacove i zmije?

ja se odricem danasnje policije jer je to POLICIJA a ne MILICIJA, i to je upravo ono STO NAS RAZDVAJA, mi kada smo deljali mi smo tukli narodne izdajnike i narkomane iz kruga dvojke, ova POLICIJA tuce samo sirotinju, i zato se ne mozemo porediti, nebo i zemlja

.........al ima veze sa gazdama koje su ga instalirale.

Ma jok oteli mu titinčići sav plen.

Ne biva to da novi šverceri puste stare da rade poso.

Za vreme KJ se i moglo nekako, al kad su došli "oslobodioci" samo svojima su nameštali poso

pu iebem mu miša, deda mislio na unuke da im se nadje al došli ovi što nameštaju svojima posa.
to se zove sudbina... kad ne može ni švercer pošteno da živi...

jes

ti ces budali da kazes da nije nauCnik.

bre budala je ki svi znalci od ser budala

naj naj naucniki

ja se odricem danasnje policije jer je to POLICIJA a ne MILICIJA, i to je upravo ono STO NAS RAZDVAJA, mi kada smo deljali mi smo tukli narodne izdajnike i narkomane iz kruga dvojke, ova POLICIJA tuce samo sirotinju, i zato se ne mozemo porediti, nebo i zemlja

aaaaaa
hvala, hvala - REPKA KO VRATA

to ko ono ko kad se kaže PEDDERČINA i PEDDER
ovaj drugi je za pare...

ja dok sam bio milicioner na demonstracijama 1997 tehnicki gledano nisam ih udarao pendrekom vec sam ih gurao stitom, ne moze mi se za to prebacivati radi se o samoodbrani

Онда мора да сећаш оне ноћи, када су се бркати крајишници разбежали по хаусторима и
када више нису били тако храбри.......
Баш си успео у животу!!!!

ПС Ниједног момента нисам ни сумњао !

Zašto dinarska i devizna štednja pa da rob dobije neku paru,
kad može - mesečno održavanje računa 200 dinara od plate za posao koji ti banka nije ni posredovala?

Vidiš, ranije, kod Tite, radnici dobijali u kufertama...
Pa se dešavalo da kolega kolegi odnese kufertu sa platom.
TAD SE BROJALO DA NEKO NIJE UZEO NEKU PARU IZ TUDJE KUFERTE
Danas?
To je tako normalno da ti otvore kuferat i uznu 200 dinara

- - - - - - - - - -

gde je 200?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back