Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kakva korist za društvo ako mu puštaš besmislene prizore?
Evo pogledaj kakav je narod postao od gledanja rijaliti programa sa marginalnim pojavama?!
Ne lupetaj, komunjaro. Film "Mlad i zdrav kao ruža" je remek-delo.

1567098035079.jpeg

Poslednja izmena:
Ma kakav parlament, to nikad u Srbiji nije funckionisalo jer nije imalo vremena da zazivi. Slazem se da je lose sto je komunizam sustinski ukinuo parlament i visestranacje i sto je on u biti jedna autoritarna ideologija. Medjutim do ww2 skoro 90% stanovnistva bilo je nepismeno, kasnije je taj procenat znatno smanjen, iako je i to komunisticko opismenjivanje bilo pausalno, makar je postojala volja za tim. Cak je i prosecan majstor mogao da ode na more, u staroj Jugoslaviji tesko. Postojale su neke zivotne pogodnosti koje pre toga nisu, a koje su nas na zalost kasnije kostale, sto je opet druga tema...
Srbija je i danas posle Kosova ako se Kosovo može smatrati državom,zemlja sa procentualno najviše nepismenih u Evropi .1944 Srbiji je oteta budučnost a to što su radničke porodice u kamp prikolicima proovdili po 7 dana hraneći se kokošijim paštetama što su zvali letovanjem, missim :cepanje::cepanje::cepanje:

Srbija je i danas posle Kosova ako se Kosovo može smatrati državom,zemlja sa procentualno najviše nepismenih u Evropi .1944 Srbiji je oteta budučnost a to što su radničke porodice u kamp prikolicima proovdili po 7 dana hraneći se kokošijim paštetama što su zvali letovanjem, missim :cepanje::cepanje::cepanje:

Nije tako Grubane.Išla je vlast od kuće do kuće kako bi se ljudi potpisali ako neznaju naredba moraju u školu.

To je zato što su u Srbiju došli ovi iz nepismenih regija Balkana
Mi sa tim nemamo veze

Aj pusti film o Titovoj sahrani da vidimo ko je sve došao...
E to vam je poslednja uteha.Ko je došao ? Dve trećine onih koji su došli su ljudožderi kao i on.Oni iz pristojnih država su došli da iskoriste taj događaj kao povod da se susretnu sa protivnicima iz sovjetskog bloka.Broz odnosno odavanje počasti Brozu,tu je bilo na poslednjem mestu.Broz je važan samo u glavama vas titovaca.

• Podržavam
Reactions: BG5

Pre toga nisu isli na letovanje, a pitanje je dal su i imali sta da jedu. Nepismenih jeste mnogo, ali je cinjenica da bi ih bilo jos vise..

Pre toga nisu isli na letovanje, a pitanje je dal su i imali sta da jedu. Nepismenih jeste mnogo, ali je cinjenica da bi ih bilo jos vise..
Ti lupaš za medalju.Radnici su u Brozoslaviji počeli da idu na more i to na način o kome sam poruci u poruci koju si citirao tek sedamdesetih godina.Vreme nakon Drugog svetskog rata je vreme sveopšteg preobražaja evropskog kontineta uključujući i zapadnu Evropu.Taj preobražaj je omogućen nizom činilaca od kojih je najvažniji tehničko-tehnološki napredak.Sasvim je razumljivo ,što vlasti pre Drugog svetskog rata nisu organizovale tečajeve opismnjenjavanja jer su takvi tečajevi nesvrsishodni.Lica koja su na taj način "opismenjena" funkcionalno su i dalje ostajala nepismena.

• Podržavam
Ti lupaš za medalju.Radnici su u Brozoslaviji počeli da idu na more i to na način o kome sam poruci u poruci koju si citirao tek sedamdesetih godina.Vreme nakon Drugog svetskog rata je vreme sveopšteg preobražaja evropskog kontineta uključujući i zapadnu Evropu.Taj preobražaj je omogućen nizom činilaca od kojih je najvažniji tehničko-tehnološki napredak.Sasvim je razumljivo ,što vlasti pre Drugog svetskog rata nisu organizovale tečajeve opismnjenjavanja jer su takvi tečajevi nesvrsishodni.Lica koja su na taj način "opismenjena" funkcionalno su i dalje ostajala nepismena.
Takoe, danas fakultet ima svaka budala sa 1000 evra u džepu, samo uplatiš
O znanju da ne pričamo, rezultati oko nas.

Kod Tite tako nije moglo iako bilo besplatno

Takoe, danas fakultet ima svaka budala sa 1000 evra u džepu, samo uplatiš
O znanju da ne pričamo, rezultati oko nas.
Nije stvar u fakultetskoj diplomi.Ja bih ih da sam vlast svima podelio.U pristojnim zemljama,diploma je samo nekakva vrsta svedočanstva o formalnom obrazovanju.Jedinka ili ume ili ne ume da radi posao za koji konkuriše i to je jedini kriterujum koji treba da bude bitan za poslodavca pa i kad je poslodavac država.

• Podržavam
Nije stvar u fakultetskoj diplomi.Ja bih ih da sam vlast svima podelio.U pristojnim zemljama,diploma je samo nekakva vrsta svedočanstva o formalnom obrazovanju.Jedinka ili ume ili ne ume da radi posao za koji konkuriše i to je jedini kriterujum koji treba da bude bitan za poslodavca pa i kad je poslodavac država.

Ako je neko inteligentan a pogotovo ambiciozan onda takav pokreće svoje.
Zašto bi ambiciozan radio kod drugpg?
Kod Tite nije moglo zbog socijalističkog modela a danas ne može zbog lopovskog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back