Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma tito davao posao i plate radnicima

a i neradnicima

a imalo za sve

primis platu , odes na more , ne potrosis sve , kad se vratis- sledeca plata

bilo surovo ne pitaj

....... Е јес био џаво тај твој тито...
Да ти можда није пало на памет да је све бесплатно неко ипак платио,плаћа и плаћаће?

jel to Titi hvala što si u BG? :D

- - - - - - - - - -

Jaro, jel si preko oglasa dobija posa u BG?
Večernje Novosti ili Политика?
Deder nadji broj u kom bilo oglasa :D

Nije bilo konkursa.Kod nas u policiji nema konkursa.Ima imenovanja - postavljenje. Dobiješ rešenje o postavljenju i ideš radiT ha ja .Hteo bih da pitam nešto u vezi tvojih cipela.Jednom si napisao da si poslednje cipele kupio u Zavidovićima ili Varešu 1979 godine i da te još služe uz redovno održavanje i povremene popravke što je i posredna potvrda koliko je Titovina bila dobra država jer samo dobre države prave dobre cipele Da li je ovo tačno ?

....... Е јес био џаво тај твој тито...
Да ти можда није пало на памет да је све бесплатно неко ипак платио,плаћа и плаћаће?

nije bio zlatan

ali za sve nakon njega je doktor nauka

ovi sve to isprodavase ,

zaduzise se 10 puta vise a losije se zivi

Nije bilo konkursa.Kod nas u policiji nema konkursa.Ima imenovanja - postavljenje. Dobiješ rešenje o postavljenju i ideš radiT ha ja .Hteo bih da pitam nešto u vezi tvojih cipela.Jednom si napisao da si poslednje cipele kupio u Zavidovićima ili Varešu 1979 godine i da te još služe uz redovno održavanje i povremene popravke što je i posredna potvrda koliko je Titovina bila dobra država jer samo dobre države prave dobre cipele Da li je ovo tačno ?

Da, ali to nije Titina policija nego ova "nova".
Posle 93-će samo TEŠKO GOFNO LJUDSKO može da ostane u policiji.
Normalan, kome do zakona, nema tu šta da traži, raskidaju Ugovor.
Znam bre ljude koji odustajali kad su videli bosanske i kosovske klanove....

Pričajmo o Titinoj policiji a ne o ovoj pizdariji,,,

Poslednja izmena:
Za strane interese onih koji su ga instalirali...

Jugoslavija je bila samo projekat, eksperiment... Isto pitanje može da se postavi i o Pašiću..ali vidite, dok Titove spomenike ruše po Srbiji, Pašić se kočoperi na, po njemu prozvanom, trgu.

nije bio zlatan

ali za sve nakon njega je doktor nauka

ovi sve to isprodavase ,

zaduzise se 10 puta vise a losije se zivi
Čuj zlatan, ko Tulsa Dum u "Konanu".Samo što je ovaj tvoj krao decu iz porodilišta za posluženje svojim ljudožderima
Objasnio ti je profesionalac to oko ekonomije , prvo profesionalno, a posle je i nacrtao za one što su imali teškoća da shvate.

- - - - - - - - - -

Za strane interese onih koji su ga instalirali...

Jugoslavija je bila samo projekat, eksperiment... Isto pitanje može da se postavi i o Pašiću..ali vidite, dok Titove spomenike ruše po Srbiji, Pašić se kočoperi na, po njemu prozvanom, trgu.

Jes, al to ti je za temu "Dejugoslovenizacija" .

Ovo je o detitoizaciji.

29572862_689191341205211_1272081097651043869_n.jpg

Tebi i tvojoj sorti.

Objektivno, bio je to najsramniji period u čitavoj srpskoj istoriji.

Niko Srbe nije toliko unizio.

90% Srba je OBOZAVALO TITA.

Mnogo vise nego sto su ga obozavali Hrvati, Sipteri muslimani i ostali...

I danas, svi koji se secaju Titovih vremena ga obozavaju.

Pljuju po njemu samo mladi ispranog mozga koji ne znaju ni odakle su suplji.

Sotire napisao si toliko gluposti da ja ne mogu da verujem šta čitam.

Kao prvo i prvo šta znači ''veštačka kvazi nacija''? Ako postoji ''veštačka kvazi nacija'' onda nekom logikom bi trebala da postoji i prirodna nacija, a ja koliko znam sve nacije i nacionalnosti su veštačke, odnosno čovek ih je u jednom trenutku izmislio i stvorio.
Nisu Srbi kao Srbi pali sa neba sa već formiranom nacionalnom svešću.

Kako je Tito stvorio sve te nacije? Išao je od vrata do vrata i ubeđivao ih da nisu Srbi i da zna bolje njihovo poreklo od njih samih?
Ne znam da su se ikada Makedonci, a naročito Bošnjaci u većem broju osećali kao Srbi. Znam da je bilo pojedinaca i manjih grupa, ali većina nikada.
Pa ti Bošnjaci, muslimani iz Bosne ili kako već su kao deo turske vojske upadali u Srbiju za vreme Prvog srpskog ustanka, sa namerom da nas ubijaju i pokoravaju u ime sultana. Bolelo ih je uvo i za srpstvo i za Srbiju, a sada ispada da su oni svi bili Srbi dok Tito nije došao i rasrbio ih?

Crnogorci zaista jesu imali jak srpski nacionalni osećaj sve do kraja Prvog svetskog rata. Ali su se neki sukobili sa Karađorđevićima i sa Srbijom oko toga koja od dve država mora biti predvodnica srpstva/slovenstva. Vremenom su tenzije i podeljenosti sve više rasle i Crnogorci su počeli sve češće da izražavaju tu svoju posebnost. Nema to veze sa Titom.
Nije Tito stvorio fašističku Crnu Goru za vreme Drugog Svetskog rata, Sekulu Drljevića i slične separatiste koji nisu želeli više nikakve veze sa Srbijom da imaju.
Pa crnogorski federalisti i njihove pristalice su dočekivali italijansku vojsku kao oslobodilačku sa ništa manje strasti od Hrvata kada su dočekivali Nemce.
Kakvu je tada Tito moć i uticaj imao na bilo šta?

A što se Kosova tiče, pa ja zaista ne znam koje bi bilo drugo logično i prihvatljivo rešenje osim te autonomije. Da se izvrši etničko čišćenje i genocid nad milion i kusur Albanaca, dok u isto vreme očekujemo da se svet ne meša? Teško da bi se to desilo s obzirom na iskustvo iz 1999.
Druga opcija je jednostavno pustiti da Kosovo ode i pripoji se Albaniji. Jel to zvuči bolje?
Najbolje rešenje za Srbiju u tom trenutku jeste bilo autonomija KiM-a u njenom sastavu.
Moglo je Kosovo završiti tada i kao posebna republika što bi bilo i logično s obzirom koliko su po vama Tito i nova komunistička vlast bili anti srpski nastrojeni. Ali eto nije.

Pa pogledajte samo na šta je Srbija ličila i kolika je bila pre Tita, odnosno za vreme Nedića, a koliko je bila za vreme Tita.

Na kraju krajeva na tom zloglasnom četvrtom kongresu KPJ u Drezdenu gde je i doneta odluka o rasturanju Jugoslavije i otcepljenja Vojvodine i Kosova od Srbije nisu glavnu reč vodili ni Tto, ni Hrvati, ni Albanci, pa čak ni vojvođanski Srbi. Već su to bili pre svega Srbi iz uže Srbije, Bosne i Hrvatske.
Ceo taj haos i pokret je stvorio rođeni Čačanin Filip Filipović.

Tražimo prvo uzroke za probleme u svom dvorištu, pa možda kasnije i možemo da optužimo svet za sve zavere protiv nas, jer smo najlepši i najbolji, a oni svi ljubomorni.

I ti sad ocekujes da ti ja odgovorim a pozivas se na Nedicevu Srbiju .. ?

90% Srba je OBOZAVALO TITA.

Mnogo vise nego sto su ga obozavali Hrvati, Sipteri muslimani i ostali...

I danas, svi koji se secaju Titovih vremena ga obozavaju.

Pljuju po njemu samo mladi ispranog mozga koji ne znaju ni odakle su suplji.

Ти млади су најбоље што је титина шуга могла да изнедри.

Poredim Nedićevu i Titovu Srbiju (kako bi neki rekli) teritorijalno.

Posle Drugog svetskog rata Srbija se samo teritorijalno proširila.

Niko normalan ne uzima nacisticke Hitlerove granice kao relevantan argument .

Tito je smanjio Srbiju . Znas postojala je istorija i pre 41-e .. Srbija je postojala pre Jugoslavije i odredjena teritorije je unela u Jugoslaviju .

Tito je Srbiji oduzeo Crnu Goru i Makedoniju i Baranju . Pogledaj granice Kraljevine Srbije 1918.

srbija.png

Čitajući ovu temu,a primenjujući Aristotelove silogizme,jasno se izdvaja jedna konkluzija:Nacionalista je veštački čovek!:mrgreen::lol:

Druga,sekundarna,konkluzija je da panduri više ne idu na matine (kad deca glasno sriću tekst prevoda) jer im šef naredio da i pre podne s"lizalicom"
zarađuju za leba i s leba...$Naravno-tu je i teretana-rava...:manikir:)

Tito je bio velikohrvatski nacionalista koji je nastavio politiku Pavalica,Maceka i njihovih prethodnika samo sa pozicije diktara Jugoslavije.On je ostvario ono sto ni Pavelic ni Macek nisu mogli ni da sanjaju.

- - - - - - - - - -

Hrvatski istoricar Bilandzic je sve objasnio
1GY3sOn.jpg

Tito je bio velikohrvatski nacionalista koji je nastavio politiku Pavalica,Maceka i njihovih prethodnika samo sa pozicije diktara Jugoslavije.On je ostvario ono sto ni Pavelic ni Macek nisu mogli ni da sanjaju.

- - - - - - - - - -

Hrvatski istoricar Bilandzic je sve objasnio
1GY3sOn.jpg

Voistinu objasnio.

Posle ovog i najtupavijem tupavcu komunjaroidu mora da bude jasno ono što je normalnim ljudima bilo jasno odavno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back