Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ustaše oslobađaju Srbiju
U jesen 1944. Srbiju od Nemaca oslobađale i ustaše zarobljene kod Staljingrada. Na njihovom čelu bio je vitez Marko Mesić, koga je Hitler odlikovao dva, a Ante Pavelić tri puta!
PO POVRATKU iz Moskve u Rumuniju, Tito je Mesiću u Krajovi priredio i ručak, a samo desetak dana pošto je Mesićeva vojska počela da "oslobađa" Srbiju, ispostavilo se da u Mesićevoj 369. ustaškoj pukovniji, preimenovanoj u Prvu jugoslovensku brigadu, "ima mnogo ustaških elemenata".
Pogledajte prilog 586840
http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:603652-I-ustase-oslobadjaju-Srbiju

Tako je Jariću.Jedini si što kočiš uz brdo.Da ne poveruje čovek.

Ne znam , mentalno nestabilna osoba...
Nešto mu puklo u glavi, etc...

Ostavio sam ti mapu od kada su crveni imali podršku u Srbiji, do ww2 ta podrška je iz godine u godinu bila sve veća, posle 1945 bila je i rekordnih i preko 80%
To su opšte poznate stvari.
Svako posle takve pobede bio bi doživotni vladar.

Ne znam , mentalno nestabilna osoba...
Nešto mu puklo u glavi, etc...

Ostavio sam ti mapu od kada su crveni imali podršku u Srbiji, do ww2 ta podrška je iz godine u godinu bila sve veća, posle 1945 bila je i rekordnih i preko 80%
To su opšte poznate stvari.
Opšte je poznata stvar da je Srbija većinom bila za četnike.

brijanje_zarobljenih_c48detnika.jpg

Omiljena fotka iz ww2 , humani partizan brija neurednog četnika sa smrdljivom i strokavom bradom...
Kodex ponašanja na nivou, npr četnik bi ovog zaklao...zato što su to bili ludaci i izrodi...
Zato kažem četnici = ustaše.
Male su razlike,premale.

Pogledajte prilog 586886

Omiljena fotka iz ww2 , humani partizan brija neurednog četnika sa smrdljivom i strokavom bradom...
Kodex ponašanja na nivou, npr četnik bi ovog zaklao...zato što su to bili ludaci i izrodi...
Zato kažem četnici = ustaše.
Male su razlike,premale.
Ne lupetaj.
EU neće četnike, imaš problem
EU neće komuniste.
Prošlo je to vreme ali bitno je da si ukapirao da ste bili na pogrešnoj strani...
Za ubuduće razmisli za koga ćeš se boriti.
Ako si vojno sposoban, naravno za laprdanje jesi...nego šta kaže vojna knjižica ako je imaš uopšte haha.
Tito je bio na pogrešnoj strani istorije. Komunizam je poražen.

Mi smo živeli dok su fabrike radile, ti si kao slinavac pobegao i predao se onima koji su Hitleru aplaudirali dok nisu shvatili kasno ko je on...
Velika razlika, da li si i dalje plaćen od istih da siris antikomunizam ali ne i antifašizam?! Kako vam se zove agencija da lociramo tu gamad?

Evo ti još jedna zanimljivost.
Čim su počeli nacisti gubiti na frontu ujedno su i četnici pucali po šavovima..

Slučajnost?!

Kako može saradnik okupatora da oslobađa zemlju, mani se Begels pa nisu ljudi blesavi...masovno su prelazili u jedini oslobodilački otpor aka NOVJ.

1945. Aktivan sastav je brojao skoro milion vojnika, znaš li ti koliko je to ?!

Poslednja izmena:
Mi smo živeli dok su fabrike radile
Jugoslavija je 1939. godine imala društveni proizvod, prema kupovnoj snazi, od 76 (ondašnjih) dolara per capita, a Grčka 68. Dakle, Jugosloveni su bili bogatiji od Grka. U godini Titove smrti, 1980, Jugosloveni su imali 3670, a Grci 4567 (Dragomir S. Zlatanović, Formiranje ekonomskih cena i dispariteti u privredi Jugoslavije 1939-1996, Beograd, 1999).
ti si kao slinavac pobegao i predao se onima koji su Hitleru aplaudirali do nisu shvatili kasno ko je on...
Velika razlika, da li si i dalje plaćen od istih da siris antikomunizam ali ne i antifašizam?! Kako vam se zove agencija da lociramo tu gamad?
Tito je hapsio i zatvarao socijaldemokrate. Ti nemaš osećaj za stid.
Evo ti još jedna zanimljivost.
Čim su počeli nacisti gubili na frontu ujedno su i četnici pucali po šavovima..

Slučajnost?!
http://www.republika.co.rs/374-375/29.html

U Evropi se danas živi bolje zahvaljujući komunizmu i socijalizmu, jedino nikako ove banana države ne možemo da izlečimo jer su tu neki Begelsi koji koče i urlicu Aco Srbine...

I ovde su se ovi plašili komunizma.Zato smo mi Jugovići bolje prolazili.Naime ovi su sve više davali naprimer godišnji odmor,radno vreme skraćivali
a doduše i platu povećavali.Gledali šta komunisti rade u to vreme.

I ovde su se ovi plašili komunizma.Zato smo mi Jugovići bolje prolazili.Naime ovi su sve više davali naprimer godišnji odmor,radno vreme skraćivali
a doduše i platu povećavali.Gledali šta komunisti rade u to vreme.
Kod nekih su potrebne revolucije a neki shvate i mirnim putem prave promene...nismo svi isti...
Kapitalizam je sam po sebi surov , da nije bilo komunizma i socijalizma kakav bi danas bi odnos prema radniku i onima koji nisu tajkuni , elita...
Zapitajmo se...

Kod nekih su potrebne revolucije a neki shvate i mirnim putem prave promene...nismo svi isti...
Kapitalizam je sam po sebi surov , da nije bilo komunizma i socijalizma kakav bi danas bi odnos prema radniku i onima koji nisu tajkuni , elita...
Zapitajmo se...
U Evropi se danas živi bolje zahvaljujući socijaldemokratama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back