Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledajte prilog 578946

:hahaha: Pa DB im servirao tu priču jadni i dan danas misle da je Zvezda Dražina haha.
Није тачно - мој деда (који је био присталица краљевине) нас је учио да је између клубова Звезда и Партизан ИПАК ПРИХВАТЉИВИЈЕ ДА НАВИЈАМО ЗА ЗВЕЗДУ...
никада није помињао да је Звезда Дражина...... свашта........

Није тачно - мој деда (који је био присталица краљевине) нас је учио да је између клубова Звезда и Партизан ИПАК ПРИХВАТЉИВИЈЕ ДА НАВИЈАМО ЗА ЗВЕЗДУ...
никада није помињао да је Звезда Дражина...... свашта........
:ceka: Pogledaj fotku ... ja ti kazem da je DB maslo jos iz 90ih ... a navijaci su poznati po malom IQ ,, mislim ti nazovi "navijaci" radnici belog.

Milan Grol je bio demokrata.

Pravi antifašisti bili su borci za demokratiju.
Грол је био осредњи политичар који је оба светска рата провео у удобности у иностранству.Лако је из Лондона држати придике и изигравати демократу.

Грол је био осредњи политичар који је оба светска рата провео у удобности у иностранству.Лако је из Лондона држати придике и изигравати демократу.
Grol je u svakom pogledu bio superiorniji od Broza: civilizacijski, moralno, intelektualno, kulturno, obrazovno...

Grol je u svakom pogledu bio superiorniji od Broza: civilizacijski, moralno, intelektualno, kulturno, obrazovno...
Уколико је Грол био супериорнији од Броза, зашто је Броз избацио Грола из владе и после га затворио, зашто није било обрнуто?

Супериорни киње инфериорне, а не обрнуто.

Уколико је Грол био супериорнији од Броза, зашто је Броз избацио Грола из владе и после га затворио, зашто није било обрнуто?

I hijene grickaju tigra kada je ranjen i na samrti,a lešinari krucaju i čovekovo meso.To ne znači da su hijene i lešinari superiorni

Imbecilu , ja bi meritokratijom da ispravim demokratiju jer nije za nas ovakakv oblik ... i kurta i murta glasa za sendvic ... Pitao sam te da li i ti glasas u UK za sendvic ?
Aktivno se pravis lud kada ti se postavi pitanje dal zbog autizma ili ti je takva bot skrita ... nesto jeste.
Несрећник не зна да је у УК током 19 века активно бирачко право имало неколико стотина хиљада становника, свега неколико процената укупне популације.Тек у другој половини 19 века број регистрованих бирача је прешао 1 милион а УК је тада имала 28 милиона становника.

I hijene grickaju tigra kada je ranjen i na samrti,a lešinari krucaju i čovekovo meso.To ne znači da su hijene i lešinari superiorni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back