Detitoizacija

Za cije interese je radio Tito ?

• Hrvatske , siptarske , itd . .

• Jugoslovenske

• Srpske

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NIKADA se u Srbiji nije radilo kao za vreme Tita!

U Vojvodini n ije bilo ni jednog hektara neobradjnaog zemljista, a velike fabrike su proizvodile automobile, traktore, frizidere i sve ostalo...

SADA VISE NISTA NEMATE....

Zemlju ste isprodavali Arapima, fabrike pozatvarali i zivite od ..... pljuvanja po Titu....

Ne lupetaj.

Danas se bodu ljudi šrafcigerima na licitacijama za zakup poljoprivrednog zemljišta, a ti trabunjaš o neobrađenom.

Danas se živi neuporedivo bolje nego tada.

Tito nije više problem još od kad ga je Dolanc išamarao i zatvorio Jovanku u kućni pritvor.

Problem je titoizam i leba bez motike na koji je navukao narod.

Pošto si mi stara mušterija, neću biti pregrub, i ja imam dušu. Samo da ti reknem, kamo sreće da je titoizam kako ga nazivaš više "navukao narod", ne bismo se 90-ih po'vatali za vratove i poubijali da bismo sad bili svedeni na bantustane koje šutira ko stigne. To što pričam važi za Srbiju i za ostatak bivše države.

A i inače u Srbiji (pa i u komšiluku) kamo sreće da je više titoizma u različitim oblastima. Leb bez motike? Loše su te naučili.

O mojti, kakve cetnicke lazi! :hahaha:

Fijat se izvozio aute u Ameriku, hej u Ameriku! (Zastava101), a traktori IMT o kombajni Zmaj u ceo svet....

Danas...Sta izvozite danas?

Danas izvozimo radnu snagu u svet, a čak i krompir uvozimo iz Holandije i još štošta od povrća. Više ni domaću papriku ne mogu da nađem.
Bitno da "ćopavi Zagorac" nije živ.

Danas narod ima sve što ima savremeni evropski čovek.

- - - - - - - - - -

Koju istinu?

Dovoljno je da im pustim filmove iz doba te bede pa da vide sami svojim očima.

Moz ti da pustis kume sta hoces, MI ZNAMO kako je bilo!

To deci mozes da pustis, onoj sto su jos bila u jajacu kada je ziveo Tito.

Ni ona ti nece verovati.

- - - - - - - - - -

Посао? Плату довољну да храни и школује породицу? Здравство које није на ивици уништења?

Davna 1970 godina...

Imam temperaturu 38....

Mama zove lekara...

Lekar dodje kuci, pregleda me, ispise gomilu potpuno besplatnih lekova.

Mama hoce da ga necim pocasti...

Nece ni kafu...

KAKO JE DANAS BUDALO?

Посао? Плату довољну да храни и школује породицу? Здравство које није на ивици уништења?

Sve neuporedivo bolje nego u titovini.
I platu i zdravstvo i koji god primer da uzmeš.

- - - - - - - - - -

Moz ti da pustis kume sta hoces, MI ZNAMO kako je bilo!

To deci mozes da pustis, onoj sto su jos bila u jajacu kada je ziveo Tito.

Ni ona ti nece verovati.

- - - - - - - - - -

Davna 1970 godina...

Imam temperaturu 38....

Mama zove lekara...

Lekar dodje kuci, pregleda me, ispise gomilu potpuno besplatnih lekova.

Mama hoce da ga necim pocasti...

Nece ni kafu...

KAKO JE DANAS BUDALO?

Neuporedivo bolje BUDALO.

Sto se tice Tita i njegovog tiranskog rezima,mogu samo da kazem jedno.Ne bih zeleo ni jednoj generaciji koja dolazi,da zivi u rezimu jednog Diktatora u jednoumlju,kako
se zivelo pod tim covekom,koji ni sam nije znao ko je,niti kako mu je pravo ime.!!!:hahaha::zcepanje:

Vrati se Blajbi u Srbiju! Objasni omladini i vrati stvari na svoje mesto! :mrgreen:

E moj zemljace, daleko je sve to otislo.

Ratovi, nacionalizam, religija, popovstina, agenti.....Sve je to zbunilo mladju generaciju, pa vise ne znaju no sta je dole ni sta je gore, ni sta hoce ni sta nece...

takvi su najbolji da budu TUDJI ROBOVI....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back