Dete ubilo 8-oro dece u skoli u Srbiji!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nepravda stvara manijake. Isto radim kao obezbeđenje kao poginuli pa gledam "drugim očima" na sve ovo.

Kamo sreće da svi imamo pravo na oružje, pa bi se medicinske sestre zapitale sledeći put hoće li "slučajno" snimiti porođaj.

Ako neko hoće da pita kakve veze ima sad medicinska sestra sa ovim, ima.
Svi koji se izdrkavaju redovno na ljudima, počevši od kasirki pa do profesora treba da počnu da se ponašaju ok ili neka trpe posledice.

Mi ustvari nemamo pojma šta je ustvari bilo.

Ova tragedija nema veze sa teorijom zavere
Dete ubilo 8 deteta u skoli u Srbiji evo sve o tome: https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...skoli-vladislav-ribnikar-na-vracaru-u/velxn43

E sad ajde da vidimo kako to? Znaci hajde da glasno ramisljamo teoretski bez dokaza kako to?

Kao prvo odakle detetu vatreno oruzje? Ko je detetu dao vatreno oruzje? Da li je neko dao ili je dete kupilo ? Ko je prodao detetu oruzje vatreno? Da li je dete od oca uzeo oruzje?

Dete ko dete ne moze da ima ideju da puca na drugu decu, a sto znaci da je njemu neko ili naredio ili ga je naucio da to uradi. Ko je detetu naredilo ili ga je naucio i indoktrinirao da to ucin?

Licno mislim da je to neka sekta. Ili je samo dete upalo u tu sektu ili su mu roditelji sektasi pa je i ono iz sekte i sekta mu je naredila da to uradi. To je identicno kao sto se desava u americi a svi znamo bar mi koji to pratimo da to rade sekte po americi.

Koje je vase misljenje i kakvu vi ideju imate? Prosto je nemoguce da dete samo odluci da ubija po skoli i prosto je nemoguce da je dete samo doslo do oruzja vatrenog.
Ova tragedija koja nas je sve potresla nema veze sa Teorijom zavere i ova pitanja koja postavljas su deo istrage a ne spekulacije ..Tema se zakljucava

Dete ubilo 8-oro dece u skoli u Srbiji evo sve o tome: https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...skoli-vladislav-ribnikar-na-vracaru-u/velxn43

E sad ajde da vidimo kako to? Znaci hajde da glasno ramisljamo teoretski bez dokaza kako to?

Kao prvo, odakle detetu vatreno oruzje? Ko je detetu dao vatreno oruzje? Da li je neko dao ili je dete kupilo ? Ko je prodao detetu oruzje vatreno? Da li je dete od oca uzeo oruzje?

Dete ko dete ne moze da ima ideju da puca na drugu decu, a sto znaci da je njemu neko ili naredio ili ga je naucio da to uradi. Ko je detetu naredilo ili ga je naucio i indoktrinirao da to ucini?

Licno mislim da je to neka sekta. Ili je samo dete upalo u tu sektu ili su mu roditelji sektasi pa je i ono iz sekte i sekta mu je naredila da to uradi. To je identicno kao sto se desava u americi a svi znamo bar mi koji to pratimo da to rade sekte po americi.

Koje je vase misljenje i kakvu vi ideju imate? Prosto je nemoguce da dete samo odluci da ubija po skoli i prosto je nemoguce da je dete samo doslo do oruzja vatrenog.
Mora se priznati da jedini ti pod kapom nebeskom znas sta je moguce a sta je nemoguce.
Cuti barem jednom u zivotu i pokrij se usima tim... duska dugouska... :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back