veja
Iskusan
- Poruka
- 6.540
kako ovo lepo izgleda

Zene su i sklonije ljuljanju..![]()
ne sporim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozivanje na dete u sebi mi je uvek bila jedna simpatična, doduše, pomalo pretenciozna krilatica, poslednji stupanj one čuvene – "volim sve što vole mladi", i slična busanja tzv. mladalačkim duhom. Primetila sam da je karakteristična za pojedine ljude u godinama koji se sučeljavaju sa ne tako slavnim osećajem starenja, pa se tim famoznim detetom u sebi štite od tog osećaja.
Volim ozbiljne ljude koji sami ni ne slute koliko deca ponekad znaju da budu, ali zato njihovi bližnji to prepoznaju.
I slične varijacije mogu da budu ok dok god se čovek ne zaigra i ne zaboravi ko je i šta je.
posle će svi sa foruma da dolaze u zabavni park kod NERAuh,uh..a tek sa celim litrom..
nego ja cu sutra da nadjem mesto za ljuljasku a dizajniranje pocinjem cim se odjavim odavde..
znami kako cu je zvati i to ispisem na njoj..![]()
Ovo sa ljuljanjem nije iskljucivo decija privilegija...ljuljamo se u materici, od zacetka, ljuljaju nas roditelji na rukama, da nas umire i utese, pravimo pokrete slicne ljuljanju kada smo pod stresom...sve valjda ide iz tog prasecanja, gde je ljuljuskanje nesto dobro, sigurno i umirujuce.
tako da, glas za ljuljanje, bez obzira na godine. jeste mi malo teze da smestim guzcu na ljulju u nasem parkicu, narocito zimi, kada sam umotana u debele jakne, ali uglavim se nekako i jujam se, jujam....
stvarno nisi normalna
pa ja nikad ne bih pristala da umrem ako nisam u fulu sređena, sa sve manikirom i pedikirom.....
mogu i da prevare jadnog Petra u vezi svojih godina da pomisli da su mlađe pa da ih vrati nazad da požive još malo
ozbiljnija je to strategija no što ti misliš Cica Maco![]()