Dete u meni

6218783078372695310.gif

kako ovo lepo izgleda :)

Zene su i sklonije ljuljanju..:mrgreen:

ne sporim :)

Pozivanje na dete u sebi mi je uvek bila jedna simpatična, doduše, pomalo pretenciozna krilatica, poslednji stupanj one čuvene – "volim sve što vole mladi", i slična busanja tzv. mladalačkim duhom. Primetila sam da je karakteristična za pojedine ljude u godinama koji se sučeljavaju sa ne tako slavnim osećajem starenja, pa se tim famoznim detetom u sebi štite od tog osećaja.

Volim ozbiljne ljude koji sami ni ne slute koliko deca ponekad znaju da budu, ali zato njihovi bližnji to prepoznaju.
I slične varijacije mogu da budu ok dok god se čovek ne zaigra i ne zaboravi ko je i šta je.

Zene su i sklonije ljuljanju..:mrgreen:

ljuljaju se bogme i muškarci i to se baš dobro ljuljaju

kad se nakvase sa pola litre crnogorskog prvijenca! :mrgreen:

:rotf:

- - - - - - - - - -

Pozivanje na dete u sebi mi je uvek bila jedna simpatična, doduše, pomalo pretenciozna krilatica, poslednji stupanj one čuvene – "volim sve što vole mladi", i slična busanja tzv. mladalačkim duhom. Primetila sam da je karakteristična za pojedine ljude u godinama koji se sučeljavaju sa ne tako slavnim osećajem starenja, pa se tim famoznim detetom u sebi štite od tog osećaja.

Volim ozbiljne ljude koji sami ni ne slute koliko deca ponekad znaju da budu, ali zato njihovi bližnji to prepoznaju.
I slične varijacije mogu da budu ok dok god se čovek ne zaigra i ne zaboravi ko je i šta je.

tako je šećerak, sučeljavamo se sa ne tako slavnim osećajem sparuškavanja u duhu i u tijelu
i da nema tog deteta da nas vuče u suprotnom pravcu gledali bi smo rotkvice odozdol (što reče jedan pisac) več u kasnim četrdesetim....

uh,uh..a tek sa celim litrom.. :rotf:
nego ja cu sutra da nadjem mesto za ljuljasku a dizajniranje pocinjem cim se odjavim odavde.. :srecan:
znami kako cu je zvati i to ispisem na njoj..:mrgreen:

Ovo sa ljuljanjem nije iskljucivo decija privilegija...ljuljamo se u materici, od zacetka, ljuljaju nas roditelji na rukama, da nas umire i utese, pravimo pokrete slicne ljuljanju kada smo pod stresom...sve valjda ide iz tog prasecanja, gde je ljuljuskanje nesto dobro, sigurno i umirujuce. :)

tako da, glas za ljuljanje, bez obzira na godine. jeste mi malo teze da smestim guzcu na ljulju u nasem parkicu, narocito zimi, kada sam umotana u debele jakne, ali uglavim se nekako i jujam se, jujam....

Glava me ludački zaboli čim počnem da se ljuljam. Zato se ne ljuljam

Back