Dete u čoveku, čovek u detetu

:lol:

a..šta ti znači to ™? to kad se udvaraš nekoj cici da kažeš pa bre viš da sam si dao nik samo za tebe-marlon, tvoj marlon?:lol:

duga prica a admin je kriv :evil: niko drugi... nek kaze dal' lazem :lol:

ukratko postoji nik A1™ moj iz 2006 i nece da mi da pass posto sam ga zaboravio ...kumio ga i molio...jok, nece :besna: al' da imam sike i mackicu dao bi mi i pass i kafu i.... :mrgreen:

Kakvi su vaši utisci i iskustva, vidite li dete u čoveku, čoveka u detetu, možda i ženu u muškarcu ili muškarca u ženi?
Može li se u dovoljno velikom broju slučajeva tačno proceniti dokle će i kojim će putem neko stići?
Da li su vas realno procenjivali, ili precenjivali?
Možda vas je neko povredio svojom procenom?
Koliko su tuđe procene uticale na vaše odrastanje i formiranje?

Ne vidim dete u čoveku, jedino sam sad, od kad sam sredovečna, počela da posmatram babe i dede u tramvaju sa interesovanjem. Zamišljam kako su izgledali kada su bili sredovečni, ili mladi, i da li su bili 'dobri frajeri' i 'ribe'.
U stvari me interesuje starenje kao proces - šta se menja, a šta ostaje isto bez obzira na bore, štap ili štake...

Inače nisam u stanju da procenim šta će sa nekim biti 'kad poraste' iz prostog razloga što se nikad ne zna ko će uopšte da preživi. U našoj školi su najsvetliju budućnost predviđali dečku koji je umro dve godine nakon mature.

A kako su me procenjivali :) Pa, svako procenjuje kroz sebe, nekima sam bila pametna a nekome ograničena, nekome buntovnik a nekome bubalica, tako da se nikada nisam preterano obazirala na tuđe procene i predviđanja o mojoj osobi... e, jedino me je kritika razrednog starešine osokolila da pravim još veće pi*darije: bio mi je toliko odvratan da sam mislila da je što gore za njega - sve bolje za mene...

Back