gost 159591
Poznat
- Poruka
- 8.252
Hvala sto si javila, drago nam e da je sve ok. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno.Lezao sam kao petogodisnjak sam u bolnici, nakon otvorenog preloma ruke. Secam se kako su mi svi titrali itd. Ma nisam hteo kuci da idem.![]()
moj sin je imao 9 godina i bila sam sa njim 5 dana u bolnici.....naravno da su me pustili jer je trebalo strazariti i nocu i danju, jer su terapije bile na 3 sata a 3 dana je imao kiseonicnu masku.....nocu sam skakala da mu je stavljam i podesavala protok.....bas bi sestrica to radila....ali, ako je dete samostalnije i ako nije tesko bolesno (a koliko vidim iz teksta, nije) ne viidm razlog da ce biti trauma.....
e sad kako ćemo da izvedemo strogo mirovanje nem pojma
Zaglavio ti Joca u bolnici dok si bila sama sa decom?
Pa što si uopšte postavila temu, to je sasvim druga priča.
Naravno da ne možeš drugo dete ostaviti samo kući. Kako si se uopšte snašla za tu drugu noć što si provela u bolnici? Ko ti je čuvao Baneta?![]()
Drago mi je da je sve ok!a šta ti podrazumevaš pod "samo" dete u bonici?
a jel dete samo i u školi?
inače, Bane je dobro, povlači se to crvenilo polako ali sigurno, muž ga je odveo sad na kontrolu
kaže dr da je dobro, još nismo dobili otusnu listu, jer treba ponovo na kontrolu u petak
i terapija "strogo mirovanje"
U NS ne dozvoljavaju da majka ostane u bolnici sa detetom ako dete ne sisa, čak i ako sisa a ima više od godinu dana, ne puštaju majku da prenoći sa detetom. Sada mi to izgleda strašno, ali sećam se da sam imala 6 godina kada sam provela desetak dana u bolnici i uopšte mi nije smetalo što sam spavala "sama", tako da Vexy, ne brini, dobro je njemu, mnogo bolje nego tebi kad razmišljaš.
A kako se on oseća, ima neku terapiju ?
Od kad? Ne mozes da koristis bolnicke usluge tipa lezaj, hranu... ali ti ne zabranjuju da ostanes uz dete koliko sam ja upoznata. Bar je to moje iskustvo a evo i komsinica je sad izasla sa malim ima sedam god i bila je sa njim u sobi.
raylog zbog kog sam otvorila temu je taj što sam zaista u nedoumici
naravno da ne mogu da spavam, vidi koliko ima sati
ne spavam od pola 5
nabrojala sam samo jedan razlog
ima ih još
treba doneti stvari, treba i mama da se istušira i opere kosu
noćas ću biti tamo
on se ne oseća loše
ostavili su na na "istraživanju" da vide zašto mu se javljaju crvene tačkice na nogama, a nisu boginje
za to vreme on normalno trči, jede...sve...ne bi mi palo na pamet da je bolestan da nije tih tačkica
otišli smo u dispanzer na običan pregled, završili u bolnici ;roll:
hvala, Marina
ali sada, kad smo kod kuće, kad sam se malo ohladila, sigurna sam da sam u datoj, konkretnoj situaciji postupila i više nego ispravno
zbog svega: zato što se dete dobro oseća, nema bolove i sl, nema temperaturu
zato što je bane po karakteru vrlo samostalan, često me je i kao beba terao od sebe kad se igrao (hteo je sam da se igra) i sl, ali je vrlo rano sa godinu i dva-tri meseca nije dozvoljavao da ga ja hranim nego je hteo sam, kasnije baš mi nije dozvoljavao da ga oblačim nego je hteo sam...itd....pa tako i ovaj put sam bila dosta sigurna da će on dobro tamo snaći i bez mene
pored toga, tu je bilo i starije dete koje je bi kod kuće bilo samo, tj koje je bilo po komšiluku
ipak bilo mi je malo žao, ali sam osećala i trunku nesigurnosti
temu na forumu sam otvorila očekujući svakakve odgovore
dobro sam i prošla![]()