malo parce pizze
Zainteresovan član
- Poruka
- 442
Nisam roditelj, ali mi se desilo da me cerka jedne prijateljice pitala kada ce ona da umre. Umalo se nisam sokirala. Stvarno nisam znala sta da joj kazem, pa sam joj objasnila da ona ima samo 4 godine i da obicno umru ljudi kad ostare, osede, ocorave, ogluve,kad se u starosti puno razbole, kad ne mogu vise da zive, a to je kad je neko veoma star oko 80-90 ili 100 god, e tad je vec i ruzno da neko bude ziv, pa umre.
strasno je koliko sam nespretno ovo objasnila, ali je zanimljivo da se nije nesto puno uznemirila. Pitala je i da li bas svako umre. Ja sam rekla "naravno,ali to tako i treba da se desi, jer kad je covek toliko star nema vise sta da radi, pa umre, ali mala deca o tome nemaju razloga da razmisljaju."
Ja sam se tu snasla vidite i sami nikako, ali je fora sto je mala posle pitala majku sta bude kad covek umre i ova joj rekla da tada ne postoji nista nego samo crno i mrak
pa se mala istraumirala.
Ili sam je ja preplasila.
strasno je koliko sam nespretno ovo objasnila, ali je zanimljivo da se nije nesto puno uznemirila. Pitala je i da li bas svako umre. Ja sam rekla "naravno,ali to tako i treba da se desi, jer kad je covek toliko star nema vise sta da radi, pa umre, ali mala deca o tome nemaju razloga da razmisljaju."
Ja sam se tu snasla vidite i sami nikako, ali je fora sto je mala posle pitala majku sta bude kad covek umre i ova joj rekla da tada ne postoji nista nego samo crno i mrak

Ili sam je ja preplasila.