DETALJI TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU Slučajno upucao ženu pravo u srce dok je kuvala kafu

al nije ubio moje dete, nego svoju zenu. bio je nesrecan slucaj i napravio je strasnu porodicnu tragediju bas zato sto je ubio majku svoje dece. najbolje ga osudi na smrt.:roll: koliko skrivenih patoloskih slucajeva ima na krstarici.

Pa nesto moraju da urade da neko nevin ponovo ne strada i da neka deca ponovo ne ostanu bez majke. Meni nije jasno kako neko ko je iskusan lovac i "zna sa oruzjem" pokazuje pusku u dnevnoj sobi, pa jos cev uperi u zenu? Zna se gde se puska pokazuje i kako se drzi.Cev ne sme da bude uperena ni u koga, jer uvek postoji opasnost da opali. Druga stvar otkud municija u kuci? Znaci i puske i municija ostavljeni na izvolte klincima. Nesto moraju da urade. Ne bi smelo ovo bas da prodje bez kazne, a i zakon mora da se menja. Ne bih ga bas branio. Deca su ostala bez majke, a neki roditelji bez deteta. Krajnje neodgovorno, a nije bas mali. Mator covek.

Nije pucao sa namerom

Nije.
Al' žena poginula.
Troje dece osta siročad....

Ovu budalu osuditi pristojnom kaznom,
bez obzira što je u pitanju nesrećan slučaj.
Ako hoće da se puva i pokazuje ortaku novu pušku,
nek nazuje čizme i krene na Goliju...
Pa, kad se pripne na vrh, neka pokazuje !
Dokle mu kur'cu ćef...

Nazalost, nije prvi slucaj da ljudi stradaju zbog napunjene puske. Sta drzite ljudi punu pusku u kuci? Koji ce vam puna? Posle se pitate zasto i kako? Njagore sto i deca prva to dovate. A njima ne sme da bude na dohvat ruke nego negde sakriveno u zemlju zakopano da se ne sete da ima u kuci.
Zakopano u zemlju. . .
Šta sve neću da pročitam.

al nije ubio moje dete, nego svoju zenu. bio je nesrecan slucaj i napravio je strasnu porodicnu tragediju bas zato sto je ubio majku svoje dece. najbolje ga osudi na smrt.:roll: koliko skrivenih patoloskih slucajeva ima na krstarici.

Iza svakog kaznjavanja ljudi stoje uplasene kriminogene licnosti koje vole da povredjuju ljude ali samo ako su skriveni iza zakona.

Bilo kakvo kaznjavanje ljudi pa cak i za najgora zverstva moze da koristi samo kao trenutno resenje koje ce trajati 20,30 godina dok se svaki zlocin ne sazbije u preventivi.

Dakle,mi se vec hiljadama godina izivljavamo jedni nad drugima u ime zakona.

Ko je sluzio vojsku zna za izreku "Jednom godisnje i prazna puska opali"
Sto bi u prevodu znacilo nikada se ne igrati oruzjem moze da opali iako mislis da je prazno.

ne, "prazna puska" ne moze da opali...u prevodu: oruzje UVEK OBABEZNO proveriti pre nego sto se uzme u ruke, bez "mislio sam" i "nisam znao"...
kazniti ga i nikako drugacije...

Back