Detalji teške saobraćajke na Novom Beogradu: Muškarac (24) pijan prošao kroz crveno i pobio troje članova porodice

Sta je istina?Neka napise netko ko bolje zna da ne lutamo sta je bilo.
Nije samo problem 175 konja tdi masine vec i glave vlasnika koji smrcu.Ima sotone po Bg i sa novim Bmv x 15 jure...Nisu samo ti klosari za 3000 evra.Komplet raspad sistema jer je droga u svakoj ulici masovno rasprostranjena.Orgijaju danima.Da se dileri pohapse kupovali bi samo alkohol ali opet bi bilo mrtvih ne vredi cudna vremena.

Poslednja izmena:
Pa mislim izgleda su skroz bili pod gasom. Do neuračunljivosti. Ne znam zaista, ali ako nisu iz bg možda su gledali semafor za levo?? Noću, pijan, nisi iz bg, moguće je i to
Vozio je 133 km/h,1,17 promila i napušen što je pokazalo testiranje.
Udario je bočno u Hjundai, takav bočni udar ne bi preživio nijedan putnički automobil.
Prošao je kroz crveno svjetlo jer je zeleno bilo za skretanje ulijevo. Nije on takav napušen ni vidio uopšte semafor.

Nisam pristalica smrtne kazne ali bi ovo go"no objesio da visi na mjestu nesreće kao opomena svim retardima kojima su mama i tata kupili automobile pa divljaju napušeni.

Pobio je cijelu porodicu, da Bog da nikada ne izašao iz zatvora mamicu mu debilnu.

Vozio je 133 km/h,1,17 promila i napušen što je pokazalo testiranje.
Udario je bočno u Hjundai, takav bočni udar ne bi preživio nijedan putnički automobil.
Prošao je kroz crveno svjetlo jer je zeleno bilo za skretanje ulijevo. Nije on takav napušen ni vidio uopšte semafor.

Nisam pristalica smrtne kazne ali bi ovo go"no objesio da visi na mjestu nesreće kao opomena svim retardima kojima su mama i tata kupili automobile pa divljaju napušeni.

Pobio je cijelu porodicu, da Bog da nikada ne izašao iz zatvora mamicu mu debilnu.

Da su se ranije kažnjavali ne bi do ovoga ni došlo

Ali nisu.

Da jesu, ne bi im palo na pamet da sednu za volan pijani

Da su se ranije kažnjavali ne bi do ovoga ni došlo

Ali nisu.

Da jesu, ne bi im palo na pamet da sednu za volan pijani
Brani se ćutanjem, kao eto izjavio je da bi volio da je on stradao nego ta porodica.

Mene ljuti i za mene predstavlja veliki problem ne on lično kao retard već to što nema ideju u glavi da svojim divljanjem može da ubije, nema u društvu razvijene ideje odgovornosti prema kolektivu, prema drugom i sl.

Sad mu prijeti kazna od 5-15 godina zatvora maksimalno ali to je ništa prema šteti koju je napravio.

Da je dobio batine na vrijeme ovo se ne bi desilo, treba ovlastiti policiju da prebija takve dok je vrijeme jer je kasno kad nekog ubiju.

Brani se ćutanjem, kao eto izjavio je da bi volio da je on stradao nego ta porodica.

Mene ljuti i za mene predstavlja veliki problem ne on lično kao retard već to što nema ideju u glavi da svojim divljanjem može da ubije, nema u društvu razvijene ideje odgovornosti prema kolektivu, prema drugom i sl.

Sad mu prijeti kazna od 5-15 godina zatvora maksimalno ali to je ništa prema šteti koju je napravio.

Da je dobio batine na vrijeme ovo se ne bi desilo, treba ovlastiti policiju da prebija takve dok je vrijeme jer je kasno kad nekog ubiju.

Pa ne batine. Već da znaju da se ubistvo kažnjava smrtnom kaznom ili doživotnom I da to važi bez obzira ko ti mama i tata, ne bi se tako ponašali

Tek da vidis koja je jurnjava na putu Sarajevo Mostar to ja u zivotu nisam video.Realno put opasan nepregledan nije za preticanje ali oni u punu idu bez problema.Ne hebu zivu silu sklanjat se moras diskove i kocnice zapalih.Sto kazes to ne svi ali u principu divlje voze.izginulo mnogo ljudi ta relacija...Krivina u Jablanici ogranicenje 30 km na sat pre 40 god poginuse clanovi crvene jabuke.Kada se vozis tim putem ti deluje naucna fantastika kako je moguce ali eto svacega ima.

Širiš dezinformacije, na toj raskrsnici nema uslovnog zelenog.

A u Srbiji od početka 2025 više od 300 života izgubljeno u sabraćajnim nesrećama.....
jezivo....

dozvoljen uvoz krševa iz eu , pa za 3 soma audi-bmw star 25 godina sa 175 konja i udri....
Nema to veze sa automobilima. Ima veze sa vlasnicima idiotima. Ovde je neki dan ozbiljan udes izazvao idiot sa poluraspalim Fiatom. Prije 15-ak godina poginuo dečko koji je divljao sa golfom dva. Prije 3 ili 4 momak sa najobičnijom Škodom. Tako da...

Ja bosnu vozim isključivo noću da vide farove jer bosanci stalno seku krivine. Tu leka nema pored puta šipka i volan kao spomenik. I tako svakih 100m
Ja bi te zamolio da prestaneš da lupaš.

Nema to veze sa automobilima. Ima veze sa vlasnicima idiotima. Ovde je neki dan ozbiljan udes izazvao idiot sa poluraspalim Fiatom. Prije 15-ak godina poginuo dečko koji je divljao sa golfom dva. Prije 3 ili 4 momak sa najobičnijom Škodom. Tako da...
ima i malo veze sa automobilima, mladi vozači a malo pipneš gas i 150kmh ni ne oseti se a pitanje da li se redovno održava, verovatno prolaze tehnički na mufte.......

https://nova.rs/vesti/hronika/polic...en-saobracaj-kod-novobeogradske-kule-west-65/
1000011494.jpg

Ja bosnu vozim isključivo noću da vide farove jer bosanci stalno seku krivine. Tu leka nema pored puta šipka i volan kao spomenik. I tako svakih 100m
Nazalost tacno i sve si u pravu.Konjic Mostar 60 km i isto toliko spomenika uz put.Brza voznja, bahatost,mozda i neispravna vozila,ali licno su me preticali u smrtnim krivinama kocio sam i sklanjao se to nigde nije moguce videt nego u Bih.Bez podcenjivanja ljudi ali saobracaj vrlo opasno.
A zasto ovom monstrumu policija krije lice?

Mene iskreno brine ta Bosna i H, toliko nekog ružnog naboja, vidim šta kažete da mnogi voze brzo. Ja nemam osećaj da je u BG tako... kod nas su mladi uglavnom uz studente i uz neki red.. zaista ne pričam o politici, nego mladi u BG koji su bahati to je više bilo pre. Takvi ćasi ili dec ćacija su sad u velikoj manjini, većina mladih je normalna, većina mladih je u protestima.

Ne, ne pričam o politici, već zaista o nećem što je kultura odgovornosti i ophođenja prema drugima. Srećna sam što je tako, što je ćaci banda sad izolovana.

Priča za momka je da je dobar mladić
Znam ono: neko ubije nekog, pa komšija ovaj onaj kažu: bio je dobar pa se svi zgražavaju
Ali za ovog znam iz prve ruke..
Dečko završio fakultet u roku i zaposlio se u nekoj najjačoj firmi u Beogradu, nikad nije pio..
Majka kaže da nije ni gazirano pio a alkohol nikada.. majka mu je divna žena, otac bez obe noge radio ko konj, drži butike Roda po Brčkom..

Biće da je možda prvi put popio ( tri piva pošto je 1,7 promila, znači nije se nalio ko svinja ) , probao marihuanu.. ko zna šta je njemu bilo u glavi kad se pomeša alkohol i trava ( nemam iskustva )
Kad je saznao da je ubio troje pao je u nesvest ...

Dakle po svemu sudeći nije bio bahat, stoka, kriminalac.. normalan dečko koji je zbog jedne greške ubio troje, uništio svoj život i živote nekoliko porodica..

Ne branim ga , samo kažem šta sam juče čuo..

Naravno treba da odgovora za ovo ubistvo.. 15 godina max po meni

To bio je dobar momak, mene inače živcira u Bosni i H taj lažni moral.. svi su na površini fini, ljubazni, raja, vole se, a onda kada dođe stani pani onda vade noževe, ubijaju komšije, voze 300 na sat, podržavaju ćacad ovde i kriminalce, ali su inače fini i dobri, dao bi ti bubreg i slične priče. Ćim vidiš d u nekom narodu ima puno priče kako su dobri, kako su topli i srdačni odmah znaš da to nije tako

Pa mislim... da je znao da može dobiti smrtnu kaznu ne bi mu palo na pamet to da radi. Ja ne verujem u tu priču fin momak samo je seo jedno veče i pregazio auto vozeći preko 130 na sat. Da je dobar ne bi to uradio.
jbg tako kažu..
zato treba zakone pooštriti.. smrtna kazna za ovo a ako te uhvate pijanog za volanom doživotno uzeti dozvolu..

Paula ja sa 20 godina.. Guča.. Pijemo ceo dan pre Guče, sednemo u 4 auta i mrtvi pijani do tamo..jedan auto ( ne u kom sam ja bio ) se pre Guče prevrne na krov ( ovaj što vozio preticao u krivini ) .. oni izađu mrtvi pijani , potrpaju se u ova tri auta i nastavimo ko da ništa nije bilo.. sutradan se setimo i cimamo šlep službu iz Užica čini mi se..
A mi smo, što kaže moj drug, bili među normalnijima u gradu.. nismo bahati tatini sinovi, kriminalci itd.. već studenti, odlikaši..

Tako da verujem u ovu priču

jbg tako kažu..
zato treba zakone pooštriti..

Paula ja sa 20 godina.. Guča.. Pijemo ceo dan pre Guče, sednemo u 4 auta i mrtvi pijani do tamo..jedan auto ( ne u kom sa ja bio ) se pre Guče prevrne na krov ( ovaj što vozio preticao u krivini ) .. oni izađu mrtvi pijani , potrpaju se u ova tri auta i nastavimo ko da ništa nije bilo.. sutradan se setimo i cimamo šlep službu iz Užica čini mi se..
A mi smo što kaže moj drug bili među normalnijima u gradu.. nismo bahatai tatini sinovi, kriminalci itd.. studenti, odlikaši..

Tako da verujem u ovu priču

Pa niste bili dobri ni ok. Možda niste bahati mamini sinovi, ali ste bili bahati. Mogli ste pijani nekog ubiti.

Jednostavno, nema opravdanja. Mora se shvatiti da za svako delo odgovaramo, ako ne odmah a ono kasnije, ako ne od zakona a ono od kosmičke pravde. To izgleda zanemaruju da uče ovi naši bogoslovi. Auto je opasno sredstvo, kao oružje se gleda po zakonu. Jer si težak par tona i velika ti je kinetička energija čak iako voziš sporo.

Back