Destrukcija

Koliko ste autodestruktivni? Koliko vas privlace neke "zabranjene" ljubavne price, zauzete osobe?
Osobe koje nisu po necemu za vas ;)?
Ili da li je neka ljubav bila destruktivna, povukla niz loshih dogadjaja u vasem zivotu tj odrazila se na sve sfere?
Ili koliko ste vi destruktivni za nekog trenutno? Mozda ste bili? ;)
:hvala:

pa nisam autodestruktivna, a ni destruktivna sa namerom
budem autodestruktivna svesno jedino kad nekako imam osecaj da nesto nece ispasti bas sjajno po mene, ali ne mogu da se oduprem :lol:
ne delim osobe na zauzete i slobodne kad procenjujem da li mi se svidja, jedino zaobilazim one sa porodicom, u to ne diram nikada
jeste, par puta, ali nista iz cega se nisam izvukla...malo pametnija, malo jaca, malo zrelija, malo vise ja
nisam destruktivna ni za koga vec odavno, abila sam par puta...tacnije dva, da sam bas znala i osetila da jesam, i moguce jos par slucajeva gde sam sumnjala...ali svi su zivi i dan danas :lol:

Koliko ste autodestruktivni? Koliko vas privlace neke "zabranjene" ljubavne price, zauzete osobe?
Ili da li je neka ljubav bila destruktivna, povukla niz loshih dogadjaja u vasem zivotu tj odrazila se na sve sfere?

Uopste nisam takav ne volim da si pravim probleme

volim dok dihtuje nesto besprekorno cim meni ili njoj nesto smeta vreme je da se razilazimo..

pa ponekad me privlace zauzete osobe ili osobe sa kojima nikako ne bih smela da budem... desilo mi se cak i da sam bila sa jednik likom koji mi je tako reci bio zabranjena vocka...
ali takodje ima i ljubavi koje su povukle niz losih dogadjaja u mom zivotu, kao sto je bila ona prosle godine... neprestano sam lagala, krila se iza nekih svojih postupaka, izazvala negodovanje mnogih na tu moju vezu.. sve u svemu imala sam problema...

mislim da ni za koga trenutno nisam destruktivna a moguce da sam bila...

ah pa ne znam kakav je neko odmah na pocetku
ne mogu nikako saznati, cekam da se pokaze
a ako neko ispadne skot, zavrsio je karijeru kod mene za sva vremena
ne mogu me privuci zauzete
a nijedna veza nije bila destruktivna ili povukla niz losih dogadjaja, puno sam dobijao kroz njih
mislim na duhovnu sferu
koliko sam za nekog bio destruktivan, to vec nemam pojma

Back