Destilovana voda za piće

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
91.520
Da li možda znate neki dobar aparat za pravljenje destilovane vode za piće?
Imate li iskustva?
Možda neko zna gde bi mogla da se kupi destilovana voda za piće?
Potrebno za post na vodi u svrhu čišćenja organizma.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...zagrebu-losa-ne-nasjedajte-na-to/2002438.aspx

Dakle, treba znati da elektroliza ni na koji način nije prikladan test za analizu ispravnosti ili sastava vode, kako kemijskog tako i biološkog. Ona jedino može biti dobra metoda za varanje ljudi koji ne razumiju što se tu zbiva! Stoga ne nasjedajte: ne kupujte ovaj elektrolizator, niti vjerujte prodavačima filtara koji vam prodaju priče uz njegovu pomoć. Ova vrsta prevare već je dulje dobro poznata u mnogim zemljama svijeta.

Hvala..minerale imamo u telu,a čišćenje treba da traje do 40 dana.
pricip autofagije
bilo koji kazan za rakiju može napraviti destilovanu vodu. Ili električni destilator. Ja kući i na poslu imam ultrafiltraciju (reverzibilnu osmozu), njen proizvod je demineralizovana voda koja se u ovom slučaju naknadno mineralizira, znači tu bi to trebalo isključiti
Koji električni destilator? Navedi naziv molim te tog tvog aparata.

Hvala..minerale imamo u telu,a čišćenje treba da traje do 40 dana.
pricip autofagije

Koji električni destilator? Navedi naziv molim te tog tvog aparata.

električni destilator smo imali na fakultetu u laboratoriji, isti princip kao kazan za rakiju samo se voda grije i isparava na struju, trebalo bi se raspitati ko ga ima.

a sad cu potražiti link ovog mog uređaja, ja sam ga kupio na eBayu a imaju i zastupnici ovdje

hvala @springer ,ipak si mi pomogao.Znači da treba samo da pozovem
servisera da stavi nove filtere jer do sad nisu menjani,samo je kontrolisana
čistoća vode.

hm, to mi nesto predugo, oni preporucuju zamjenu ulozaka filtera svakih 6 mjeseci, zavisno od cistoce vode. Svakako što možeš bolje provjeri, sa stručnijim osobama, zbog specifičnosti primjene.

hm, to mi nesto predugo, oni preporucuju zamjenu ulozaka filtera svakih 6 mjeseci, zavisno od cistoce vode. Svakako što možeš bolje provjeri, sa stručnijim osobama, zbog specifičnosti primjene.
Ovo su original američki filteri i majstor nije hteo da ih menja,jer su filteri koje oni imaju u
servisu mnogo lošiji i zaista ih treba svaki čas menjati..To je majstor u kojeg imam poverenja.

Kako mislis gdje?
Pa u svakoj samoposluzi je prodaju, to je ona voda za pegle.
Naziva se demineralizirana voda sto je prakticki isto kao i destilirana, samo sto je postupak prociscavanja drukciji.
Nije nista skupo, jeftinija je od mineralne vode.
To znam samo ne znam da li ta voda može da se pije.Inače ja u peglu stavljam vodu
iz mog aparata za filtriranje vode.No hvala ti.

To znam samo ne znam da li ta voda može da se pije.Inače ja u peglu stavljam vodu
iz mog aparata za filtriranje vode.No hvala ti.
Naravno da moze, destilirana/demineralizirana voda je ista iz trgovine ili ako je radis doma, samo kao sto je vec netko napisao, nije najzdravija.
Medjumim, ako je potrebna u svrhu autofagije, slobodno se moze piti.

Back