Desničar koji nije na prodaju

Jedan od retkih nacionalista i desnicara koji se nije prodao Zvalonji i bila bi mi cast da mu stegnem ruku. Takvi kao sto je on su vrsta pred izumiranjem u ovoj nesrecnoj zemlji.

Svaka cast Ivane i samo nastavi tako...! :ok:

PS. Mogao bih da potpisem svaku rec koju je izgovorio u ovoj emisiji.
Иван Ивановић изгледа "другачији" зато што је он Србијанац који долази из срца Србије, из Шумадије; значи Иван је оно што се каже "прави Србин", а за разлику од многих тзв. "српских националиста" из Југословенских (и до пре двадесетак година "тврдо" комунистичких) породица које су друг Тито и Комунистичка партија после ослобођења и протеривања швабова населили у Војводину из пасивних крајева бивше Југе.
Изузетно поштујем Ивана Ивановића и сматрам га једним од заиста ретких искрених родољуба на Србијанској десници.
Ми комунисти смо са Иваном Ивановићем и његовом организацијом "Наши" чак имали и један заједнички протест; одржан је у марту 2013. године на Тргу Републике у Београду и звао се "Протест против сиромаштва". Ово су снимци са тог скупа. После су тзв."српски националисти" из комунистичких станова замерали Ивановићу "зашто држи скуп са комуњарама".

Deci koja se igraju u pesku su od danas uveli obavezno nosenje brnjica koje otezavaju disanje. A veliku decu zamalo nisu pregazili oklopnim vozilima. Ne daj boze da se neko sapleo.

Dogovorite se izmedju sebe, da li su to bre vise Vucicevi huligani koje je sam ubacio da rastera proteste,ili mala musava decica koja su nicim izazvana prebijena u pokusaju da se igraju sa sibicama u skupstini. Jer svaki dan dobijamo razlicite informacije, od tih da su drzavni huligani napadali policiju do onih da su mala bespomocna decica slucajno bila tu gde je policija tukla.

Dogovorite se izmedju sebe, da li su to bre vise Vucicevi huligani koje je sam ubacio da rastera proteste,ili mala musava decica koja su nicim izazvana prebijena u pokusaju da se igraju sa sibicama u skupstini. Jer svaki dan dobijamo razlicite informacije, od tih da su drzavni huligani napadali policiju do onih da su mala bespomocna decica slucajno bila tu gde je policija tukla.
Priznaj da te je unezverilo i izbezumilo, kada si video neidentifikovane prilike kako kamenuju simbole države SRJ bez bedža.

Vredjas srpsku omladinu koja je prebijena ili uhapsena i koja je izasla da pruzi bunt restriktivnim merama koje krse osnovna ljudska prava. Ljudi su izasli na dan kada ste se dogovarali o novom zatvaranju naroda tokom vikenda i o najavi obavezne vakcinacije.

Ovo stanje podseca na predratnu Nemacku u proslom veku.

Nemoj da seres. Velika vecina se utalila sa rezimom, dobijaju poslice, valjaju drogu i boli ih palija za sve ostalo.
A tebi je lako da mi "yebes mater" ovako virtuelno i sa sigurne udaljenosti. Da mi kazes to u lice strugali bi te spahtlom sa betona.
ahjde bre piiicko, da si tu, gledao bi u svoje pertle molio boga da ne dobijes (obicne) samare
naravno da je vecina pizdurina uzela dil i tale se sada. :kafa:

I nekoliko stotina snimaka gde mladjana nevina decica zele da udju u skupstinu i da se malo igraju sa sibicama, ali im velike zle nindza kornjace to ne dozvoljavaju, sram ih bilo, da na taj nacin uniste necije detinjstvo.

De si bre Jami, slaviis jos jedan dan na slobodi pre nego sto te uhvate i vrate u Lazu.
popunjeni kapaciteti u Lazu................tek kad Salivu otpuste ulazi Jami.

Jedan od retkih nacionalista i desnicara koji se nije prodao Zvalonji i bila bi mi cast da mu stegnem ruku. Takvi kao sto je on su vrsta pred izumiranjem u ovoj nesrecnoj zemlji.

Svaka cast Ivane i samo nastavi tako...! :ok:

PS. Mogao bih da potpisem svaku rec koju je izgovorio u ovoj emisiji.
Slažem se a pritom je i otkrio da je Nogara čovek službe i da kvari svaki narodni protest.

Back