desktop

Cincilinci94

Početnik
Poruka
15
Mozda krajnje komicno, al ajd'.
Komp je kupljen pre mesec dana, uz njega je istaliranana 7 dosla.
E sad, problem je sto u mom kompu ne postoji opcija da se stavi slika na desktop, naime plav je i jedino sto moze da se podesi u vezi njega je kontrast i boja desktop povrsine(i mogu gadzete da dodajem, al to sad nema veze s ovim).
Ne postoji opcija uz desni klik na ekranu "svojstva", niti postoji u control panelu opcija za sliku (kod ekrana, rezolucije..), kao ni na samoj slici pri kliku desnog klika.
E sad da li meni fali neki drajver ili nesto slicno? Ne razumem se bas najbolje u sve ovo, pa dodjoh 'vamo. :)

Resenje je ...Deinstaliraj tu 7 koju imash sada

Zatim Skini sa Torrenta Win 7 ..I instaliraj svezu kopiju

Zato sto ta 7 je neka losa verzija koja je tj Lite koje se prave za Laptopove i Netbook Racunare

Imam "Resavanja problema sa uslugom windows update". To je to? A auto, nije automatik, ocigledno. Pokretala sam ja to vec, nista od toga.
Samo izbaci da ne podrzava, eror i cao. :)

Ok :heart:

A sad mi reci ..od kada ti se to dogadja ( ovaj problem )

I ...da li si instalirala neki Program pre tog problema ? :ceka:

Poslednja izmena:
Proveri da li radi Windows Update

cntrlpnlmain.png

Citirala sam ti pogresan odgovor. :roll::cool:
Kontam da skinem preko torenta, al ako imas neku bolju ideju salji pp. :)

Iskreno ..nema bolje ideje ...ne postoji ..zato sto ti je ta verzija Win 7 takva kakva je ...i nemoze se prepraviti ;)

Resenje: Skines Win 7 sa Torrenta ..narezes na DVD .....zatim Instaliras :D

Ovu verziju prvo Obrisi koju sad imash :)

Imash li Windows XP CD slucajno ?

Taj Starter ti se nalazi na skrivenoj particiji koju mozesd da vidis preko Disk Management-a. Takodje imas opciju kod boota da pokrenes instalaciju sa te particije, zato nisi dobila disk.

Starter kosta 5 000, a Ultimate 25 000, pa sad ti vidi razliku. Ljudi ne gledaju kad kupuju racunare pa bacaju pare na OS bez razloga, osim ako nisu firme u pitanju.

Poslednja izmena:
Mozda krajnje komicno, al ajd'.
Komp je kupljen pre mesec dana, uz njega je istaliranana 7 dosla.
E sad, problem je sto u mom kompu ne postoji opcija da se stavi slika na desktop, naime plav je i jedino sto moze da se podesi u vezi njega je kontrast i boja desktop povrsine(i mogu gadzete da dodajem, al to sad nema veze s ovim).
Ne postoji opcija uz desni klik na ekranu "svojstva", niti postoji u control panelu opcija za sliku (kod ekrana, rezolucije..), kao ni na samoj slici pri kliku desnog klika.
E sad da li meni fali neki drajver ili nesto slicno? Ne razumem se bas najbolje u sve ovo, pa dodjoh 'vamo. :)

nisam gledao prethodne odgovore, mrzi me.evo ti moj savet ;)
bolje mu nadji neki patch koji ce mu dodati personalisation panel i aero
jer ce manje resursa koristiti nego ako ubacis win 7 ultimate. :D
ja koristim home basic
sa tim patchom, radi perfektno :mrgreen:

Back