Dingelinge
Domaćin
- Poruka
- 4.861
Trebao je da vrsi veliku nuzdu po njima.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Publika.Nagradno pitanje: ko je ovde veci kreten - performer ili publika?
E to se I ja stalno pitam.Koji mentalni sklop treba da imas da bi isao na takve "koncerte".
A na koje koncerte ti ideš?E to se I ja stalno pitam.
Nije tu toliko bitna muzika. Koliko da je nekome zanimljivo da ga pljuju, udaraju patikama i slično.A na koje koncerte ti ideš?
Nije ga on platio, ne boj se.Sir je dosta poskupeo.
Za razne Rozge i Severine, lik je Mocart.
U muzičkom i kulturološkom smislu.
Mogu ti reci da sam o liku malo revidirao misljenje, kada je onu pomodarsku kozu on novinarke tako lijepo oprao i popisao joj se u cvalje.Jugoslav se navukao na Desingericu...
Dotakli te stihovi:
"Bauljam i ĉarlijaaaam,
drogiran i pijaaaan..."
...
I ovo isto, @Grom_sa_neba!, daj isprati face novinara, kada im kaže da nije ni mlada ni mladoženja...
OK, malo je off, neću više.
Mogu ti reci da sam o liku malo revidirao misljenje, kada je onu pomodarsku kozu on novinarke tako lijepo oprao i popisao joj se u cvalje.
Takav roast tesko da je vidjen otkako je Paul McCartney onim novinarskim govancem obrisao pod.
mediji koji mu daju prostorNagradno pitanje: ko je ovde veci kreten - performer ili publika?
Ima harizmu, to ne može da mu se osporiOdavno smo mi prešli liniju dobrog ukusa, svako svom stadu ide....naravno da je performer pametni kreten koji će privući kretene bez pameti.
Publika....pljuje im u usta, po glavama, renda sir, razbija jaja..ustvari mrtva je trka izmedju njega i publikeNagradno pitanje: ko je ovde veci kreten - performer ili publika?