Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Humanitarni koncert Kornelija Kovača - Bitka za bebe

Koncert će biti održan 28.novembra u Sali simfonijskog orkestra sa početkom od 19:30 časova.

Kornelija Kovača vokalno će pratiti Goran Šepa iz grupe Kerber, Dejan Stojiljković iz grupe La Campanella i Oliver Katić, a u realizaciji programa učestvuje i glumac Nikola Pavlović.

Poslednja izmena:
Izvodjaci :
Milan Jovic - violina
Zlata Djacic - violina
Vesna Savic - viola
Milan Jankovic - violoncelo

Program humanitarnog koncerta: samo pogledajte ;)

Sting- Englishman in New York 4"
Bill Whiters- Aint no sunshine 2"
Ray Charles- Hit the road Jack 2:30"
Eric Clapton- Layla 4"
Ben E. King- Stand by me 3"
Sesaria Evora- Besa me mucho 2"
Extreme -More than words 4"
Michael Jackson- Beat it 4"
Dean Martin-Sway 2:30"
Zaz- Je veux 5"
Red hot chilli peppers- Otherside 4"
Michael Jackson- Billie Jean 4"
John Legend- save room 4"
George Michael- Careless whisper 4"
Wham!- Wake me up before you Go Go 4"
Oasis- Wonderwall 4"
Santana- Smooth 4"
Moloko- Familliar feeling 4"
Adele- Rolling in the deep 4"​
Pesnici:

I blok
- Nebojša Ozimić
- Biljana Stanojević
II
- Dalibor Popović Pop
- Katarina Kiković-Jović
III
- Milica Vučković
- Emilija Nikolić
- Aleksandar Kitanović

Poslednja izmena:
UZMI BOJE - književno-muzičko veče (sa glumačkim tačkama) SKC-ovog književnog kluba Tekstura.

sreda, 30. novembar 20h
paviljon u Tvrđavi

Napominjem da je ovo ujedno i proslava dve godine Teksture!
Očekujte iznenađenja! :)

Ja bukvalno nemam vremena da obiđem sajmove, možda nije lepo što tražim od Vas, pa Vas molim, bilo ko od vas, ako primetite knjige Konstantinovo raskršće i Duge noći i crne zastave od Dejana Stojiljkovića, samo mi recite pošto su. Veliko hvala! :bye:

Ja bukvalno nemam vremena da obiđem sajmove, možda nije lepo što tražim od Vas, pa Vas molim, bilo ko od vas, ako primetite knjige Konstantinovo raskršće i Duge noći i crne zastave od Dejana Stojiljkovića, samo mi recite pošto su. Veliko hvala! :bye:

http://laguna.rs/zn395_zanimljivost_dejan_stojiljkovic_putovanje_u_doba_vitezova_laguna.html
Ova nije još izašla, a Konstantinovo raskršće ja mogu da ti uzmem u Laguni kad hoćeš sa najvećim klubskim popustom.
http://laguna.rs/n1078_knjiga_konstantinovo_raskrsce_laguna.html

Na tri knjige, još 10% jeftinije.:)

Poslednja izmena:
Humanitarna rukometna utakmica izmedju Udruzenja veterana 63. pb & veteranki RK "Meraklijke", odigrace se 4. decembra u OS " Mika Antic" u Nisu sa pocetkom u 19:30h. Utakmica se igra za pomoc Udruzenju samohranih majki, porodicama sa prioritetne liste FB grupe "Pomoc ugrozenim nislijama" & porodici Causevic.
Pomoc ( ulaznica za utakmicu ) se sastoji u prikupljanju dugotrajne hrane, garderobe & skolskog pribora.
Kao & uvek ... Padobranci 63. pb RADE !!!

Za nišlijke..nišlije i ostale forumaše koji posećuju ovu temu...JEDNO KORISNO OBAVEŠTENJE...:)

Na...pdf Softver....postavio sam jedan kvalitetan program za ..BRZU OBRADU SLIKA...koji toplo preporučujem svim ljubiteljima fotografije..:D.

:arrow: http://forum.krstarica.com/showthread.php/467368-FREEWARE-24H?p=19849033#post19849033

Program je ..FULL...i biće ...BESPLATAN...još neko vreme ( tačnije do...02.Dec. 2011 u 09:00h ...do kada se mora instalirati i aktivirati FREE licenca..;).)

POŽURITE ! ! !

Carlos Gardel- por una cabesa (Muzika iz filma miris zene)
Sesaria Evora- Besa me mucho
Dean Martin-Sway
- Nebojša Ozimić
- Biljana Stanojević
Bill Whiters- Ain't no sunshine
Ray Charls- Hit the road Jack
Michael Jackson- Bilie Jean
- Katarina Kiković-Jović
Sting- Englishman in New York
Moloko- Familiar feeling
Wham!- Wake me up before you Go Go
- Milica Vučković
- Emilija Nikolić
Osim male izmene u programu , vreme i mesto dešavanja ostaju isti...
Petak, 02.decembar 20:30
Humanitarni koncert gudačkog kvarteta Con Fuoco i pesnici.

ULAZNICA SU DUGOTRAJNE NAMIRNICE.

Možda je ovo što ću napisati i postaviti za.. pdf Pilitika...ali je svakako... nezabilazni problem Niša i svih nišlija...a iskreno...i meni je krivo. :(
Da je kojim slučajem moj otac živ...njegov kum nišlija...i nekolicina inženjre i tehničara...NEIMARI RR Zavoda Niša...koji je kasnije prerastao u.. Elektronsku Industriju Niš...NEBI DOZVOLILI MEŠETARENJE POLITIČARA I UPLIV POLITIKE U RAD I PROIZVODNJU...:besan2:

Da nastavim...

EI Niš mora da se ruši?

D. MILJKOVIĆ | 28. novembar 2011
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:355256-EI-Nis-mora-da-se-rusi

Smeo predlog Branislava Jovanovića, direktora Direkcije za izgradnju oko višegodišnje agonije niškog Holdinga. Sindikati ratuju oko smene direktora Miodraga Stamenkovića

einis.jpg

NIŠ - Proteste za smenu direktora Elektronske industrije (EI) pokrenuli su Samostalni i Inudstrijski sindikat početkom nedelje, ali su zatim kontra proteste održali i članovi ASNA koji daju podršku direktoru Miodragu Stamenkoviću. I jedni i drugi nezadovoljstvo iskazuju na neobičnoj adresi, ispred gradske Direkcije za izgradnju, čiji je direktor Branislav Jovanović, lider URS.

Jovanović za „Novosti“ kaže da problem EI neće rešiti smena direktora, već sistemski pristup koji podrazumeva i rušenje svih objekata u krugu EI koji se prostire na više desetine hektara između Niša i Niške Banje.

Upravni odbor je pre tri dana, kako nezvanično saznajemo, zatražio da direktor Stamenković podnese ostavku, ali on insistira da se navedu tačni razlozi za smenu. Sindikati koji od utorka protestuju, stavljaju na teret direktoru niz nepravilnosti. Radiša Spasić, predsednik radne grupe za socijalna pitanja, tvrdi da je protiv Stamenkovića podneta 21 krivična prijava koje čame u fiokama istražnih organa.

Samo za viski i parfeme u 2009. godini potrošio je 2,2 miliona dinara. Zapošljavao je ljude koji su već dobili socijalni program, prodavao je stanove budzašto u Beogradu - navodi Spaisć. - Za to vreme 10.000 radnika čeka isplatu minimalaca.

ASNA čiji je predsednik Predrag Blagojević, kategorično tvrdi da je većina radnika protiv smene. I oni su se okupili ispred Direkcije.

- Potpuno je pogrešna adresa za proteste jer sam sa saradnicima učinio sve da se reši agonija EI. Ništa neće rešiti smena. Ceo Holding koji sada ima 30 zaposlenih sa velikim primanjima, treba smanjiti na najviše osam - kaže Jovanović. Nišlije su sentimentalno vezane za EI, ali je vreme da se krene dalje.

I šta da vam dalje pričam...TAMO GDE POLITIKA UĐE....EKONOMIJA NESTAJE....STAJE PROIZVODNJA....URUŠAVA SE I RASPARČAVA FIRMA...I NA KRAJU...IDE NA... BUBANJ...ILI SE ...RUŠI...kao što predlaže.... Branislav Jovanović, direktor Direkcije za izgradnju ( tj za RUŠENJE..:(.)...a on ...NIJE SENTIMENTALNO VEZAN....jer ga ...NIJE NI GRADIO...a...verovatno ..NIJE NIŠTA NI IZGRADIO...ali je zato ...Direktor Direkcije za Izgradnju....:lol: ( Lako je biti general..NA KRAJU..;).)

Kako ispada...NAJBOLJE BI BILO... DA JE ...NATO RAZRUŠIO Ei...:besan2:

Poslednja izmena:
Koncert grupe Kerber će biti održan u četvrtak 15.12.2011 sa početkom u 21h.
Karte se mogu kupiti na blagajni Doma vojske, u knjižarama Indigo i Delfi/Laguna i u muzičkoj radnji “Happy House” po ceni od 600 dinara. :klap:

Goribor - klub Feedback, petak, 16. decembar.

Back